Logo

Rørlegger når det haster – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Tips og triks til hjemmet

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Hvor mye tar en rørlegger i timen, og hva koster de ulike tjenestene?

Tette rør? Slik åpner du tette rør selv!

Hvordan åpne tett sluk? Enkle tips for å åpne sluk hjemme

Tett sluk er en hyppig årsak til vannskader i hjemmet. Ofte er det fordi vi ikke vet hvordan vi skal behandle dem. I denne enkle guiden viser vi deg hvordan du enkelt kan åpne et tett sluk.

Hvordan rense rør? Her er hvorfor det er viktig!

Rør trenger å renses for å fjerne skitt, rust og annet som kan forårsake tilstopping eller lekkasje. Rørene kan også bli skadet av rød eller grønn alger, sopp eller bakterier. Rørene bør renses minst én gang i året, men det er best å gjøre det oftere hvis det er mye skitt i vannet. Det er også viktig å rengjøre rør før du legger nytt vann i dem. Dette vil forhindre at skitt og bakterier fra vannet blir i rørene.

Hvor mye tjener en rørlegger lærling?

En rørlegger lærling tjener i gjennomsnitt mellom 15 000 og 20 000 kroner i måneden. De får en økning på ca 5000 kroner når de består fagprøven

Hva gjør en varmtvannsbereder og hvor mye koster en ny en?

En varmtvannsbereder er en type varmekilde som brukes i mange hjem for å varme opp vannet. De fleste moderne boliger har en elektrisk varmtvannsbereder, men det er også mulig å få gassdrevne eller oljedrevne modeller

Hva koster en varmepumpe, og hva er fordelene med det sammenlignet med ved?

En varmepumpe er en enhet som overfører varme fra et kaldt til et varmt miljø ved å bruke en forsterket naturlig varmekilde. Varmepumper er svært effektive og kan redusere strømregningen din med opptil 75%.

Hvordan tine frosne rør på en sikker måte? Dette er hvordan du unngår vannskader!

En sikker måte å tine frosne rør på er å bruke en varmepistol eller en varmekilde. Dette gjøres ved å bruke en varmepistol eller en varmekilde til å varme opp den ytre overflaten av røret, og ikke la varmen komme inn i røret, som kan skade røret. Når du har varmet opp yttersiden av røret, kan du bruke en slange eller en varmekilde til å varme opp vannet inni røret, og deretter løsne røret fra kranen.

Hva er husforsikring og hva dekkes?

Husforsikring er en type forsikring som dekker skader på hus og andre bygninger som er ditt eiendom. Forsikringen kan også dekke tap av eiendeler som er i huset ditt, som for eksempel møbler, klær og elektronikk. Husforsikring er ikke lovpålagt i Norge, men det anbefales at du har en forsikring hvis du eier et hus eller en annen bygning.

Hvilke rettigheter har du ved vannskade? Her er forsikringsvilkårene

Når vannskaden er ute av kontroll og boligen er i fare, har du krav på erstatning fra forsikringsselskapet ditt. Du har også krav på et midlertidig opphold på et hotell, eller andre midlertidige oppholdskostnader. Hvis skaden er alvorlig nok, kan du også kreve at forsikringsselskapet dekker kostnadene for å flytte til et midlertidig bolig.

Hva koster det å koble kloakk til huset, og lønner det seg sammenlignet med septiktank?

En av de største fordelene med å koble huset ditt til kloakken, er at det kan redusere den totale mengden av avløpsvann som blir ledet tilbake til overflaten. I tillegg kan det å koble huset ditt til kloakken også redusere faren for at overflatevann blir forurenset av husets avløpsvann.

Hva er rør i rør, og hvorfor er det bedre?

Rør i rør-systemer innebærer at man har en ytterste rørledning som omgir en sentral rørledning. Ytterrøret kan være laget av forskjellige typer materiale, for eksempel stål, plast eller jern, mens sentralrøret ofte er laget av polyetylen.

Rørleggervakter som jobber kveld og helligdag tjener gode penger!

Rørleggerne tjener gode penger, men det er ikke alltid enkelt. De må ofte jobbe i krevende omgivelser, og det er ikke alltid like enkelt å få tak i de riktige verktøyene. I tillegg må de ofte jobbe overtime for å få jobben gjort.

Hva koster vannbåren varme i huset, og lønner det seg?

n vannbåren varmekilde øker husets verdi, men det er ikke alltid det er den billigste oppvarmingskilden. I de fleste tilfeller, når det gjelder fjernvarme, er det like billig å varme opp huset med vannbåren varme, som det er å bruke elektrisitet.

Hva er en vannskade, og dekkes det av forsikring?

En vannskade er en skade som er forårsaket av vann. Dette kan være alt fra en liten lekkasje til en oversvømmelse. Vannskader dekkes ofte ikke av forsikringer, så det er viktig å vite hva du skal gjøre dersom du får en vannskade.

Innboforsikring - hva dekkes og hva bør du ha forsikret?

Innboforsikring er en forsikring som dekker skader på eiendeler i boligen din, som for eksempel møbler, klær og elektronikk. Den dekker også skader som du selv forårsaker, for eksempel hvis du skulle spille fotball inne og putte vinduet. Innboforsikringen dekker også tyveri og forsøk på tyveri. Det er ikke obligatorisk å ha innboforsikring, men det anbefales. Forsikringen er en god økonomisk trygghet dersom uhellet er ute, og det kan være en dyr affære å måtte erstatte alt på egen hånd

Hva koster det å installere solcellepanel på huset, og lønner det seg?

Det er mange fordeler med å installere solcellepaneler på huset ditt. For det første kan det redusere din strømregning betydelig. Men hva koster det? Se prisene her!

Hvor mye koster det å få badekar?

Hvor mye koster det å få badekar? En liten undersøkelse viser at prisen på et badekar varierer en del, men ligger på mellom 5000 og 15 000 kroner. I tillegg kommer eventuelle frakt kostnader.

Hva er tabbeforsikring, hva dekkes, og hvilke tilfeller er det nødvendig

En tabbeforsikring er en type forsikring som dekker deg hvis du skulle tabbe deg og påføre skade på andre eller andres eiendeler. Forsikringen dekker også andre i nærheten av deg hvis du skulle påføre skade på dem

Hva er en rørinspeksjon? Her er hvor viktig en rør inspeksjon faktisk er!

Rørinspeksjon er en viktig del av vedlikeholdet av rørsystemer. Dette innebærer å inspisere rørene for å sikre at de er i god stand, og at det ikke er noen skader eller lekkasjer

Hvor mye får en rørlegger i lønn? Her er hvor mye en rørlegger kan tjene!

Ifølge dinlønn.no, tjener laveste rørleggere i Norge kr 180 i timen, noe som tilsvarer en årslønn på kr 37.800. Rørleggere i Norge har en gjennomsnittlig årslønn på kr 456.800.

Hvordan rense en varmepumpe? Her er hvordan vedlikeholde den!

En varmepumpe genererer varme ved å pumpe varm luft fra uteområdet inn i boligen. For å sikre at en varmepumpe fungerer optimalt, er det viktig å rengjøre og vedlikeholde den på riktig måte. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre dette

Hva koster varmekabler i huset, og lønner det seg sammenlignet med vedfyring?

For en enebolig på ca. 150 kvm, vil det koste mellom 25 000 og 40 000 kroner å sette inn varmekabler. Dette er selvsagt en grov estimat. Les mer her!

Slik kan du åpne tett avløp enkelt og helt selv!

Slik rengjør du varmepumpen din selv

7 tegn på at du har muggsopp i hjemmet ditt

Hvordan rengjøre fliser og fuger - naturlig og skånsomt

Følg disse rådene for å åpne opp i tett sluk

Nå er det på tide å ta vannsjekken