Logo

Rørlegger når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og vil være på plass så raskt som mulig.

Våre rørleggere bruker toppleverandører og har avtaler for gode priser.

Våre partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Hva er husforsikring og hva dekkes?

Hva er husforsikring og hva dekkes?

Husforsikring er en type forsikring som dekker skader på hus og andre bygninger som er ditt eiendom. Forsikringen kan også dekke tap av eiendeler som er i huset ditt, som for eksempel møbler, klær og elektronikk. Husforsikring er ikke lovpålagt i Norge, men det anbefales at du har en forsikring hvis du eier et hus eller en annen bygning.

Hva dekker husforsikringen min?

Husforsikringen dekker skader på huset og dets innhold som oppstår på grunn av brann, tyveri, vannskade, vindskade og andre skader. Forsikringen dekker også skader som andre påfører huset ditt, for eksempel hvis noen skader huset ditt med bilen sin. Forsikringen dekker også utgifter til hotell og leie av bolig hvis huset ditt skal repareres på grunn av en skade som forsikringen dekker.

Forsikre deg selv og ditt hjem

Det er viktig å ha en god husforsikring for å dekke seg selv og sitt hjem. Husforsikringen skal gi økonomisk kompensasjon ved skader på huset eller innboet, og den skal også dekke utgifter til reparasjon eller erstatning av huset eller innboet. Husforsikringen skal også dekke utgifter til leie av bolig hvis huset må tas i bruk av andre grunnet skader. Husforsikringen skal også dekke utgifter til flytting av huset hvis det er nødvendig på grunn av skader.

Hva er dekket?

En husforsikring dekker normalt skader som har oppstått som følge av brann, røyk, tyveri, vannskader, storm og vind. I tillegg dekker en husforsikring ofte skader som har oppstått som følge av at noe har falt ned og skadet huset, som for eksempel et tre. En husforsikring kan også dekke skader som har oppstått som følge av at noen har skadet huset med vilje. Husforsikringen dekker normalt ikke skader som har oppstått som følge av slitasje og forfall, eller skader som har oppstått som følge av at huset ikke er vedlikeholdt på en forsvarlig måte.

Dekning av husforsikring

En husforsikring er et forsikringsprodukt som gir økonomisk sikkerhet i tilfelle skader på boligen som følge av brann, tyveri, vannskader, vindskader eller andre skader som er dekket av forsikringen. Forsikringen kan også gi økonomisk sikkerhet i tilfelle at det skjer skader som følge av at noen andre slår i huset ditt, for eksempel ved å kaste en stein gjennom vinduet. Husforsikringen dekker ikke alltid skader som er forårsaket av egen uaktsomhet, for eksempel brannskader som er forårsaket av røyking inne i huset. Det er viktig å ha en husforsikring, fordi dette er den eneste måten å få erstatning for økonomisk tap som følge av skader på boligen. Husforsikringen dekker ikke bare skader på boligen, men også skader på innboet, for eksempel møbler, klær og andre gjenstander. Husforsikringen gir også økonomisk sikkerhet hvis det skjer skader på personer som er i huset, for eksempel hvis noen skader seg selv eller andre ved å kaste en stein gjennom vinduet. Det er viktig å lese vilkårene i husforsikringen nøye, fordi dette er det eneste dokumentet som regulerer hva som er dekket av forsikringen. Forsikringsselskapet er ikke forpliktet til å erstatte skader som ikke er dekket av forsikringen, og det er derfor viktig å vite hva som er dekket av forsikringen før skaden inntrer. Husforsikringen dekker ikke alltid skader som er forårsaket av egen uaktsomhet, og det er derfor viktig å være forsiktig med hvordan man bruker boligen.

Flere tips og triks til hjemmet

Ring 489 13 380