Logo

Finn rørlegger i Troms og Finmark – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Troms og Finmark

Ser du etter en rørleggervakt i Troms og Finmark? Da har du kommet pü rett sted!

Velkommen til Rørlegger-SOS – din pålitelige partner i Troms og Finnmark!

Vi skjønner at rørproblemer kan vÌre en ekte hodepine, og det er her vi kommer inn i bildet. La oss ta en nÌrmere titt pü hva Rørlegger-SOS handler om, og hvordan vi kan hjelpe deg nür du stür der med vann til knÌrne, bokstavelig talt.

Bli kjent med Rørlegger-SOS

Rørlegger-SOS er ikke din vanlige rørleggerbedrift – vi er din brobygger til nødhjelpen du trenger. Vi har bygget et nettverk av dyktige og erfarne rørleggere over hele landet, inkludert Troms og Finnmark, for å sikre at hjelpen aldri er langt unna. Vår nettside tjener som det perfekte møtepunktet mellom deg og den hjelpen du trenger – raskt, effektivt og uten stress.

Forskjellen vi gjør i Troms og Finnmark

I omrüder som Troms og Finnmark, hvor naturen kan vÌre uberegnelig og avstandene store, forstür vi viktigheten av lokal ekspertise. Selv om vüre rørleggerpartnere kanskje kommer fra nÌrliggende omrüder, har de kunnskap og erfaring til ü takle de unike utfordringene som kan oppstü i denne delen av landet. Vi legger stor vekt pü lokalkunnskap og raske responstider.

I stedet for å bruke tid på å lete etter en pålitelig rørlegger, lar Rørlegger-SOS deg bruke tiden din på det som virkelig teller. Vi har gjort det enkelt og greit: Besøk vår nettside, fyll ut det nødvendige skjemaet, og voilà – du blir koblet opp med en rørlegger som er klar til å hjelpe deg. Enklere blir det ikke!

Hvordan Rørlegger-SOS fungerer

Prosessen starter med at du besøker vår hjemmeside. Der vil du finne et brukervennlig skjema som spør deg om det grunnleggende – hvor du er, hva problemet er, og hvordan vi kan kontakte deg. Etter at skjemaet er sendt, tar vi det derfra og finner den beste matchen for ditt behov.

Vür nettside er designet for ü vÌre sü intuitiv og brukervennlig som mulig. Med noen fü klikk kan du nü ut til en rørlegger som stür klar til ü takle dine rørleggerutfordringer, enten det er midt pü natten eller midt i julefeiringen.

Mens Rørlegger-SOS tar seg av formidlingen og sørger for at du kommer i kontakt med riktig fagperson, er det vüre rørleggerpartnere som tar seg av det praktiske arbeidet. De vil diagnostisere problemet, foreslü løsninger og utføre nødvendig arbeid. Vi jobber hünd i hünd for ü gi deg en sømløs og stressfri opplevelse.

Vüre rørleggerpartnere i nÌromrüdet i Troms og Finmark

Alle våre rørleggerpartnere er nøye utvalgt basert på deres erfaring, pålitelighet og fagkunnskap. De har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger, slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig – første gang.

Selv om vĂĽre partnere kanskje opererer fra nĂŚrliggende omrĂĽder, har de kapasiteten og villigheten til ĂĽ ta seg av oppdrag i hele Troms og Finnmark. Dette sikrer at du alltid fĂĽr lokal ekspertise, uansett hvor du befinner deg.

En lekkasje venter ikke pü "rette" tidspunktet. Derfor stür vüre partnere klare til ü hjelpe deg 24/7, hele üret rundt. Uansett nür uhellet er ute, kan du stole pü at Rørlegger-SOS er der for deg.

Tjenester tilbudt av vüre rørlegger-partnere i Troms og Finmark

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester – fra enkel reparasjon av lekkasjer til fullstendige bad- og kjøkkenrenoveringer. Uansett hva ditt behov måtte være, har vi ekspertisen til å håndtere det.

Blant tjenestene vüre finner du alt fra akutt hjelp ved vannskader til installasjon av nye, miljøvennlige og energieffektive løsninger. Vi er alltid oppdatert pü de siste trendene og teknologiene i bransjen.

Sikkerheten din er vür høyeste prioritet. Det er derfor alle samarbeidspartnere har de nødvendige lisensene og forsikringene som kreves for ü utføre rørleggerarbeid i Norge. Dette gir deg som kunde fred i sinnet, vel vitende om at alt arbeid utføres til høyeste standarder.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS for ditt behov

I en digital tid er personlig service viktigere enn noensinne. Hos Rørlegger-SOS tar vi oss tid til ü forstü dine behov og ønsker, slik at vi kan tilby den beste løsningen for deg.

NĂĽr vannet truer med ĂĽ ta over hjemmet ditt, er hurtig innsats essensielt. VĂĽrt system sikrer rask respons, slik at du kan fĂĽ tilbake normaliteten sĂĽ snart som mulig.

Vi kompromisser aldri med kvaliteten pü arbeidet som utføres. Vüre samarbeidspartnere er hündplukkede for deres ekspertise og pülitelighet, sikret gjennom strenge kvalitetskontroller.

Slik tar du kontakt med en lokal rørlegger i Troms og Finmark gjennom oss

Enten du foretrekker ü ringe direkte eller sende en melding via vürt kontaktskjema, er vi her for ü lytte og hjelpe. Vürt mül er ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü fü den hjelpen du trenger, nür du trenger den.

Etter at du har tatt kontakt, vil en av vüre rørleggerpartnere raskt ta kontakt for ü avtale en nÌrmere inspeksjon og tilby en løsning. Vi stür ved din side gjennom hele prosessen, fra første kontakt til arbeidet er fullført.

Vür innsats for ü tilby rask hjelp skiller oss fra mengden. Vi forstür viktigheten av ü handle kjapt i nødsituasjoner, og vürt løfte er ü alltid vÌre der for deg.

Ofte Stilte Spørsmül (FAQ)

Selv om vüre partnere primÌrt opererer fra nÌrliggende omrüder, har vi full dekning i Troms og Finnmark. Dette sikrer at du alltid har tilgang til kvalifiserte rørleggere, uansett hvor du befinner deg i regionen.

Prisene varierer avhengig av omfanget og naturen til oppdraget. Vüre partnere er forpliktet til ü tilby konkurransedyktige priser og vil alltid gi en grundig prisestimat før arbeidet starter. Flere betalingsmetoder aksepteres for din bekvemmelighet.

Vürt mül er alltid ü løse problemet pü første forsøk. Skulle det mot formodning oppstü komplikasjoner, er vüre partnere forpliktet til ü returnere og rette opp i saken uten ekstra kostnad for deg.

Takk for at du vurderer Rørlegger-SOS for dine rørleggerbehov i Troms og Finnmark. Vi er her for å sikre at dine rørproblemer løses med minimalt oppstyr og maksimal effektivitet. Kontakt oss i dag – la oss ta stresset ut av rørproblemer sammen!

Visste du at vi har rørleggervakt for hele landet, samt andre steder i Troms og Finmark, som Finnsnes, Harstad og Alta?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.