Logo

Finn rørlegger i Skjervøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en rørlegger i Skjervøy? Trenger du hjelp raskt og pålitelig? Da er Rørlegger SOS tjenesten for deg! Vi er her for å hjelpe deg å få rask og effektiv tilgang til lokale rørleggere i ditt område.

Rørlegger SOS er en tjeneste som kobler sammen kunder og rørleggere på en enkel og effektiv måte. Vi håndterer formidlingen, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å få jobben gjort. Enten du har en lekkasje, trenger hjelp med oppussing eller har et annet rørleggerbehov, så kan vi hjelpe deg å finne den rette rørleggeren for jobben.

Vi kobler deg opp mot en lokal rørlegger som kan bistå med ditt behov. Selv om rørleggeren kanskje ikke befinner seg i Skjervøy, så vil de være tilgjengelige for å hjelpe deg i ditt nærområde.

Hvordan funker Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er en formidlingstjeneste som har som hovedformål å gjøre det enklere for deg som kunde å finne en pålitelig og dyktig rørlegger i ditt område. Vi ble etablert med en ide om å gjøre det enklere for kunder å finne kvalifiserte rørleggere.

Vi jobber hardt for å sikre at vi kun kobler våre kunder med de aller beste rørleggerne. Vi går igjennom en grundig prosess for å sikre at alle rørleggere vi samarbeider med, er kvalifiserte, pålitelige og har alle nødvendige godkjenninger på plass.

Vår prosess er enkel. Du tar kontakt med oss, og vi kobler deg opp med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt behov. Ingen flere timer med søking, ingen flere bekymringer - bare rask og effektiv hjelp når du trenger det.

Hva tilbyr våre rørlegger-partnere i Skjervøy-området?

Våre rørlegger-partnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Alt fra mindre reparasjoner og vedlikeholdsjobber, til større renovasjoner og installasjoner. De har lang erfaring og er alltid klare til å hjelpe.

En av de viktige tjenestene våre partnere tilbyr er døgnvakt. Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst på døgnet, og det er derfor vi tilbyr denne tjenesten. Uansett når på døgnet du trenger en rørlegger, kan du være trygg på at vi har noen tilgjengelige til å hjelpe deg.

Alle våre rørleggere har nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Vi tar dette svært alvorlig, og sørger for å kun samarbeide med rørleggere som oppfyller alle krav og standarder i bransjen.

Hvordan fungerer prosessen med Rørlegger SOS?

Når du tar kontakt med oss på Rørlegger SOS, vil vi koble deg opp med en rørlegger som kan bistå med ditt behov.

Vi har gjort prosessen enkel og brukervennlig. Du trenger bare å ta kontakt med oss, så tar vi oss av resten. Vi vil finne en rørlegger som er tilgjengelig og kan hjelpe deg, og så vil rørleggeren ta kontakt med deg for å avtale nærmere detaljer.

Det er viktig for oss at du som kunde alltid føler deg trygg og ivaretatt når du bruker vår tjeneste. Derfor er vi alltid tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov i Skjervøy?

Det er mange grunner til å velge Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger i Skjervøy. For det første, vi gjør det enklere for deg å finne en rørlegger. Vi tar oss av formidlingen, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å få jobben gjort.

For det andre, vi sikrer at alle rørleggere vi samarbeider med er kvalifiserte og pålitelige. Vi har strenge krav til våre partnere, og vi gjennomfører grundige kontroller for å sikre at de oppfyller våre standarder.

Vi har mange fornøyde kunder som har brukt vår tjeneste. De har vært svært fornøyde med raskheten og enkelheten i vår tjeneste, samt kvaliteten på arbeidet som er utført av rørleggerne vi har koblet dem opp med.

Ofte stilte spørsmål om Rørlegger SOS i Skjervøy

Vi får ofte spørsmål om vår tjeneste, og vi er alltid klare til å svare. Noen av de mest vanlige spørsmålene vi får er: Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Hvordan vet jeg at rørleggeren er kvalifisert? Hva skjer hvis jeg har et problem midt på natten?

Vi har samlet sammen noen av de mest vanlige spørsmålene og svarene på vår nettside, for å gjøre det enklere for deg som kunde. Hvis du har ytterligere spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov i Skjervøy

Når du trenger en rørlegger i Skjervøy, er vi her for å hjelpe deg. Du kan ta kontakt med oss på flere forskjellige måter. Du kan ringe oss, eller du kan fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside.

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Skjervøy. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å finne en rørlegger, og for å sikre at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det. Så ikke nøl, ta kontakt med oss i dag!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre tettsteder i Troms og Finmark, som Kirkenes, Kautokeino, Finnsnes og Moen (Måsøy)!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.