Logo

Finn rørlegger i Alta – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er ikke rørleggerne, men vi er de som kobler deg opp med en dyktig og erfaren rørlegger i ditt nÌromrüde. Og det inkluderer Alta og omegn! Vi vet hvor viktig det er ü ha rask og effektiv tilgang til fagfolk nür du trenger det. Derfor har vi gjort det til vür oppgave ü vÌre broen mellom deg og rørleggere i ditt omrüde.

Vür tjeneste skiller seg ut ved at vi ikke bare finner en rørlegger for deg; vi finner rørleggeren som passer best til dine spesifikke behov. Og det beste av alt er at det bare tar noen fü klikk. Sü neste gang du trenger en rørlegger i Alta, hvorfor ikke la Rørlegger SOS hjelpe deg med ü finne den rette?

Hvis du er klar til ü finne din rørlegger i Alta, kontakt oss i dag med telefonnummeret pü siden vür, eller bruk vürt enkle kontaktskjema. Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Nür du trenger en rørlegger i Alta

Å finne en rørlegger i Alta har aldri vært enklere, takket være Rørlegger SOS. Vi er her for å koble deg med en kvalifisert rørlegger som kan hjelpe deg med å løse dine rørleggerproblemer. Og ja, selv om rørleggerne kanskje ikke er fra Alta selv, de er villige til å reise til Alta for å hjelpe deg med ditt problem.

Kanskje har du en lekkasje, eller kanskje du har et større prosjekt som krever en profesjonell rørleggers hjelp. Uansett hva situasjonen mütte vÌre, kan Rørlegger SOS hjelpe deg med ü finne den rette rørleggeren for jobben.

Trenger du en rørlegger i Alta? Ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Vi er her for ü hjelpe deg med ü finne en rørlegger som kan løse dine problemer.

Alle rørleggertjenestene du behøver i Alta og omegn

Ingen rørleggertjeneste er for stor eller for liten for vüre rørlegger-partnere. De har bred erfaring og kunnskap til ü hündtere en rekke forskjellige rørleggertjenester.

Enten du trenger hjelp med ü reparere en lekkende kran, installere et nytt bad, eller hündtere et større rørleggerprosjekt, kan vüre partnere hjelpe. Noen eksempler pü rørleggetjenester som ble utført i Alta er:

1. Rørreparasjon og rørbytte
2. Avløpsrensing
3. Varmtvannsbereder installasjon og vedlikehold
4. VVS-systemoppsett
5. Bad- og Kjøkkenoppgraderinger og mye mer!

Vüre rørlegger-partnere tilbyr døgnvakt. Det betyr at uansett nür pü døgnet du skulle trenge en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg. Sü neste gang du trenger en rørlegger i Alta, husk at Rørlegger SOS har en partner som kan hjelpe.

Kvalifiserte rørleggere til din tjeneste

Vi i Rørlegger SOS tar kvalitet pü alvor. Det er derfor vi sørger for at alle vüre rørlegger-partnere har nødvendige sertifiseringer og kvalifikasjoner. Vi tror at det ü ha kvalifiserte rørleggere ikke bare sikrer kvaliteten pü arbeidet, men ogsü gir deg fred i sinnet nür du hyrer en rørlegger.

Alle vüre partnere er nøye verifisert for ü sikre at de har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Sü nür du leter etter en rørlegger i Alta gjennom Rørlegger SOS, kan du vÌre trygg pü at du für en dyktig og kvalifisert rørlegger.

Vi tar pü oss oppdraget om ü sjekke at alle vüre rørlegger-partnere har büde alle sertifiserigene, men ogsü at de er seriøse og dyktige fagfolk som du kan stole pü.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Å finne en rørlegger i Alta har aldri vært enklere takket være Rørlegger SOS. Prosessen er enkel og grei. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss enten via telefonnummeret vårt eller via kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Vi kobler deg deretter opp med en rørlegger som passer dine behov. Og ikke bekymre deg hvis det er en travel periode. Vi har mange rørleggere i vürt nettverk, noe som betyr at vi alltid vil vÌre i stand til ü finne en rørlegger som kan hjelpe deg.

Kontakt oss for rørlegger i Alta

Trenger du en rørlegger i Alta? Ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Enten du har et mindre rørleggerproblem eller et større prosjekt, kan Rørlegger SOS hjelpe deg med ü finne den rette rørleggeren for jobben.

Du kan kontakte oss via telefonnummeret vürt eller bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi ser frem til ü høre fra deg, og hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Sü, hva venter du pü? Kontakt Rørlegger SOS for din rørlegger i Alta i dag!

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre byer i Troms og Finmark, som Harstad og Hammerfest!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.