Logo

Finn rørlegger i Innlandet – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Innlandet

Ser du etter en rørlegger i Innlandet? Vi har døgnvakt og kobler deg med en rørlegger som er godt kjent med lokale forhold i Innlandet!

Finn din lokale rørlegger i Innlandet med Rørlegger SOS

Å stå med et plutselig vannlekkasje eller en tett vask kan føre til mye stress og frustrasjon. Men, takket være Rørlegger SOS, trenger du ikke å bekymre deg lenger. Vi har spesialisert oss på å koble folk i Innlandet med erfarne, lokale rørleggere. Enten du står overfor en liten lekkasje eller en stor rørleggerkatastrofe, er vi her for å hjelpe deg å finne den rette hjelpen, raskt og enkelt.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov?

Har du noen gang funnet deg selv i en situasjon hvor du desperat trenger en rørlegger, men vet ikke hvor du skal begynne ü lete? Rørlegger SOS er svaret. Vi tilbyr en enkel og effektiv løsning for ü finne pülitelige rørleggere i Innlandet. Med oss, kan du spare büde tid og energi, og fü problemet løst sü raskt som mulig.


Vår prosess er enkel: Du oppgir hva problemet er, og vi kobler deg med en kvalifisert og erfaren rørlegger i nærheten. Vi har bygget et solid nettverk av samarbeidspartnere som er klare til å rykke ut på kort varsel. Dette betyr at du ikke trenger å lete gjennom endeløse lister eller ringe rundt i det uvisse – vi har gjort forarbeidet for deg.


Å bruke Rørlegger SOS er så enkelt som det kan få blitt. Et par klikk på vår nettside er alt som skal til for å få hjelpen du trenger. Vårt mål er å gjøre din rørleggeropplevelse så smidig og stressfri som mulig, uansett om det gjelder en liten reparasjon eller en omfattende installasjon.

Vürt nettverk av kvalifiserte rørleggere i Innlandet

For ü sikre at du alltid mottar tjenester av høy kvalitet, stiller vi strenge krav til vüre samarbeidspartnere. Alle rørleggere i vürt nettverk har nødvendige sertifiseringer og lisenser, i tillegg til en solid track record. Dette betyr at nür du kontakter en rørlegger gjennom oss, kan du vÌre trygg pü at du für hjelp av en ekspert.


Sikkerhet og kvalitet er noe vi aldri kompromisser med. Vüre partnere er nøye utvalgte basert pü deres profesjonalitet og evne til ü levere tjenester som overholder alle gjeldende standarder. Du kan stole pü at arbeidet som utføres er av ypperste kvalitet og helt i trüd med de strengeste sikkerhetskravene.


Enten det dreier seg om akutte lekkasjer, installasjon av nytt sanitærutstyr, eller jevnlig vedlikehold, har våre partnere ekspertisen som kreves. Fra rørinspeksjoner med det nyeste innen teknologi, til effektiv håndtering av tette avløp – vi dekker alle tenkelige rørleggertjenester. Døgnvakt sikrer at hjelpen er nær, uansett når på døgnet uhellet skulle være ute.

Rørleggertjenester tilgjengelig gjennom vüre partnere


Vüre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, lekkasjereparasjoner, installasjon og vedlikehold av sanitÌrutstyr, rørinspeksjon, og avløpsrensing. Dette betyr at uansett hva ditt rørleggerbehov mütte vÌre, kan vüre erfarne samarbeidspartnere hjelpe deg.


Ingen ønsker ü stü med et ødelagt rør midt pü natten eller under en høytid. Derfor er det betryggende ü vite at vüre rørleggerpartnere tilbyr døgnvakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, hele üret. Dette sikrer at uansett nür du trenger hjelp, vil det vÌre en rørlegger tilgjengelig for ü assistere deg.


Tenk deg at du oppdager en vannlekkasje pü badet rett før du skal pü jobb. Et raskt søk pü Rørlegger SOS, og innen kort tid har du en profesjonell rørlegger pü døren som ikke bare fikser lekkasjen men ogsü sjekker for andre potensielle problemer for ü forhindre fremtidige lekkasjer. Dette er bare ett av mange eksempler pü hvordan vüre partnere kan hjelpe deg ü løse dine rørleggerutfordringer effektivt og profesjonelt.

Slik fungerer Rørlegger SOS

Nür du stür overfor et rørleggerproblem, er det første steget ü besøke vür nettside og fylle ut kontaktskjemaet eller ringe det oppgitte telefonnummeret. Gi oss en kort beskrivelse av problemet, og vi vil umiddelbart sette i gang prosessen med ü finne en tilgjengelig rørlegger i ditt omrüde.


Vür effektive service sikrer at du ikke trenger ü vente lenge pü hjelp. Vür prioritet er ü svare raskt pü din forespørsel og koble deg til en rørlegger som kan komme til unnsetning sü snart som mulig. Vi forstür viktigheten av ü handle raskt i rørleggersituasjoner for ü minimere skade og ulemper.


Enten du foretrekker ü ringe eller bruke vürt enkle kontaktskjema pü nett, er begge metodene designet for ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü fü hjelpen du trenger. Vi er her for ü sikre at du raskt og effektivt für kontakt med en profesjonell rørlegger som kan ta seg av dine rørleggerproblemer.

Kundeerfaringer og suksesshistorier


Vi er stolte av de positive tilbakemeldingene vi har mottatt fra vüre kunder. Mange forteller om hvordan vüre rørleggerpartnere har reddet dagen ved ü raskt løse akutte problemer, utføre solid arbeid, og gi verdifulle rüd for forebyggende vedlikehold. Disse suksesshistoriene motiverer oss til ü fortsette vürt arbeid og tilby topp service.


En kunde delte hvordan en rask respons fra en av vüre rørleggere hjalp med ü unngü omfattende vannskader etter en større lekkasje. En annen kunde var imponert over hvor raskt og effektivt deres tette avløp ble hündtert, noe som hindret ytterligere problemer. Disse historiene viser viktigheten av tilgjengelighet og fagkunnskap som vüre partnere tilbyr.


Kundetilfredshet stür i hjertet av alt vi gjør hos Rørlegger SOS. Vi er dedikerte til ü sikre at hver kunde für den hjelpen de trenger nür de trenger det. Vüre partners profesjonalitet, pülitelighet, og vilje til ü gü den ekstra milen reflekteres i de positive tilbakemeldingene vi kontinuerlig mottar.

Ofte stilte spørsmül om Rørlegger SOS og vüre tjenester


Vi für mange spørsmül om vür tjeneste, og vi ønsker ü gi sü klare og informative svar som mulig. Alt fra hvordan man bestiller en rørlegger, til spørsmül om prisestimater og garantier, er dekket i vür FAQ-seksjon. Dette bidrar til ü gjøre prosessen transparent og forstüelig for alle vüre kunder.


Selv om vi ikke direkte har rørleggere basert i hvert hjørne av Innlandet, sikrer vürt omfattende nettverk at vi kan tilby hjelp fra nÌrliggende omrüder uten forsinkelser. Vür mülsetting er alltid ü finne den raskeste og mest effektive løsningen for dine rørleggerbehov.


Å forstå prosessen fra å kontakte oss til jobben er gjort, er viktig for våre kunder. Vi forsikrer enkel booking, transparent prisinformasjon, og kvalitetsarbeid fra våre samarbeidspartnere. Vi er her for å veilede deg gjennom hvert steg, slik at du kan føle deg trygg og informert gjennom hele prosessen.

Ta kontakt med oss i dag!

Stür du overfor et rørleggerproblem i Innlandet? Ikke vent, kontakt oss umiddelbart. Enten du trenger en akutt reparasjon eller planlegger større rørleggerarbeid, er vi her for ü koble deg med den beste lokale ekspertisen. La oss hjelpe deg ü finne en løsning pü ditt rørleggerbehov i dag.


For ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg, tilbyr vi flere müter ü kontakte oss pü. Du kan ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet pü vür nettside. Vürt team stür klar til ü svare pü din forespørsel og finne den beste løsningen for deg.


Vür dedikasjon ligger i ü tilby pülitelig og effektiv rørleggerservice til alle i Innlandet. Uansett omfanget av ditt rørleggerproblem, kan du stole pü at Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag, og la oss vise deg hvorfor vi er det beste valget for dine rørleggerbehov.

Visste du at vi tilbyr rørleggervakt for hele landet? I tillegg til alle tettsteder i Innlandet, som Åsnes, Eidskog og Flisa?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.