Logo

Finn rørlegger i Moelv – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du bistand fra en dyktig rørlegger, som utfører alle tjenester med et øye for kvalitet i Moelv?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for ü utføre alle rørleggertjenester, og tar din sak 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid. De har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagman.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Moelv fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere som dekker Moelv, dekker ogsü store deler av Norge.

En dyktig rørlegger, som utfører rørleggerarbeid.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Moelv

Vüre rørleggere som rykker ut til Moelv er alltid forberedt pü selv de vanskeligste oppgavene, og er godt egnet for ü utføre tjenester som krever mye erfaring og kompetanse, noe som gjør at du aldri trenger ü bekymre deg.

Rørleggerne vüre som dekker Moelv har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, sü kan enhver jobb bli utført pü en effektiv og trygg müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Moelv?

Vüre rørleggere er alltid klare til ü bistü med dine problemer, og det gjør de nür det haster! I tillegg har de konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut og ta dine saker 24/7 üret rundt.

Har du planer om et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Ikke noe problem for vüre profesjonelle rørleggere! De har erfaringen og kompetansen som trengs for ü drive med prosjektledelsen. Da für du bistand med alt fra planlegging, til et ferdig produkt.

Vüre rørleggere er alltid klare for ü utføre enhver jobb i Moelv.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som dekker Moelv følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

I tillegg har de ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir stadig kurset pü de nyeste normene, noe som sikrer deg topp kvalitet pü utført arbeid.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Moelv

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en sertifisert rørlegger utfører bistand og ettersyn pü rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggernve vüre har ogsü andre tjenester, som innebÌrer rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü gode muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre samarbeidspartnere kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. Rammeavtalene gir deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritering ved oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av ditt VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg ikke bare en fast partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve rutinene og anlegget i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Moelv fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre som dekker Moelv har rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en erfaren rørlegger utfører kontroller pü røranlegg. En av deres dyktige rørleggere rykker ut og utfører diverse kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten, ved at mindre feil lokaliseres og rettes opp i, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold i Moelv, blir utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Moelv

Vüre rørleggere som dekker Moelv har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Selvfølgelig utfører vüre rørleggere ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men har du en sak som ikke er akutt, blir den hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører hele prosessen i Moelv.

Vüre dyktige rørleggere utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, sü er dette noe du behøver bistand med, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du behov for andre serviceoppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste oppdragene i Moelv. Men det kan hende at akkurat det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger i dag, sü für du hjelpe du trenger, alltid.

Visste du at vüre rørleggere har rørleggervakt? Les mer om det her.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Hamar, Biri og Gjøvik. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.