Logo

Finn rørlegger i Hamar – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle røregger-tjenester i Hamar?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for umiddelbar utrykning, dersom du trenger det!

De er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt, og utfører alle tjenester med et øye for kvalitet og presisjon.

Alle vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, sü du er sikret god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Hamar fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü store deler av Norge og hele Innlandet.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Hamar

Vüre rørleggere som dekker Hamar er godt egnet for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de er alltid forberedt pü det verste, sü du behøver aldri ü bekymre deg.

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, sü blir enhver jobb utført pü en enkel og profesjonell müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Hamar?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til ü rykke ut 24/7 üret rundt, noe de gjøre nür det haster! Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med dine problemer.

Planlegger du et større prosjekt som krever ekstra kompetanse? Da kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette! De kan bistü med alt fra planlegging til et ferdig produkt, sü blir arbeidet som er involvert, utført pü en trygg og ansvarsfull müte, som sørger for et flott produkt som du blir fornøyd med.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørelggere, som dekker Hamar, har lang erfaring, og kompetansen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene.

Rørleggerne vüre har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, som sikrer deg bare den beste hjelpen. I tillegg til dette, følger de alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Hamar

Rørleggerne vüre tilbyr rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere som dekker Hamar har ogsü tilbud som innebÌrer rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og prosjektering med planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale kan ogsü gi deg muligheter for ü fü bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. En rammeavtale vil gi deg rabatterte priser pü tjenester og andre varer, gøy prioritering og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til. I tillegg til dette, vil vüre rørleggere ogsü kjenne til selve røranlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Hamar fra vür rørlegger

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü tjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor du vil motta bistand og ettersyn pü røranlegg. En av deres sertifiserte rørleggere, rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold utføres av en profesjonell rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Hamar

Rørleggerne vi samarbeider med som dekker Hamar, har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut for ü fikse dine problemer!

De utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men har du en sak som ikke er akutt, blir den hündtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Behøver du bistand med reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, kan vüre dyktige rørlegger bistü med dette.

De utfører ogsü service oppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Trenger du bistand med ü üpne tette rør eller et toalett? Vüre rørleggere hjelper deg!

Vüre rørleggere har mye erfaring, og hjelper alltid til dersom VVS-anlegget ditt er tett. De utfører diverse metoder for ü rense og üpne tette rør.

Ta i bruk vür tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger med ü fikse dine tette rør!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og utfordrende tjenestene i Hamar. Det kan bare hende at det du trenger hjelp til eller lurer pü, ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, sü für du hjelpen du trenger!

Trenger du bistand i Lillehammer, Gran eller Gjøvik rykker vüre rørleggere ut til deg! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.