Logo

Finn rørlegger i Trøndelag – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trøndelag

Ser du etter en rørlegger i Trøndelag? Vi setter deg i kontakt med en lokal og dyktig rørlegger i hele Trøndelag!

Velkommen til Rørlegger SOS i Trøndelag!

Å finne en pålitelig rørlegger i Trøndelag kan ofte føles som å lete etter en nål i en høystakk. Men frykt ikke, Rørlegger SOS er her for å gjøre det enklere for deg. Vår bedrift handler ikke bare om å fikse lekkasjer og tette rør; vi handler om å skape ro i sinnet ved å koble deg opp mot lokale rørleggere som er klare til å ta fatt på utfordringene dine, enten hjemme eller på arbeidsplassen.

Hvorfor velge Rørlegger SOS?

Å stå der med en vannlekkasje eller en tett avløp uten å vite hvem man skal ringe, kan få selv den mest sindige av oss til å føle seg fortvilet. Det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet. Hvorfor bruke timer på nettet eller telefonen for å finne en pålitelig rørlegger, når vi kan gjøre jobben for deg? Med et enkelt klikk eller en telefonsamtale, kan dine rørleggerbekymringer snart høre fortiden til.

Vår målsetting er klar: å skape en sømløs forbindelse mellom deg og rørleggerne. Hva som virkelig skiller oss fra mengden, er vårt nettverk av ekspert-rørleggere. Vi forstår viktigheten av kvalitet, hastighet og pålitelighet. Derfor har vi nøye valgt våre samarbeidspartnere for å forsikre at alle reparasjoner og tjenester møter våre standarder – dette inkluderer alt fra en enkel reparasjon til fullskala installasjoner.

Våre tjenester – Fra døgnvakt til oppussing

Når uhellet først er ute, er det godt å vite at hjelpen ikke er langt unna. Det er akkurat derfor våre samarbeidspartnere tilbyr en omfattende portfolio av rørleggertjenester, inkludert en døgnvaktordning som opererer 24 timer i døgnet, året rundt. Bare forestill deg komforten ved å vite at uansett når du måtte trenge hjelp, kan du stole på at det er en kvalifisert rørlegger på vei.

Våre samarbeidspartnere er utstyrt for å håndtere alt fra de mest grunnleggende oppgavene til de mest komplekse prosjektene. Trenger du installasjon av nytt baderomsutstyr? Eller kanskje huset ditt trenger en total gjennomgang av rørsystemet? Vi har fagfolkene for jobben. Og ja, siden alle våre rørleggere har nødvendige papirer og godkjenninger, kan du hvile lett.

Slik fungerer tjenesten vår som kobler deg til din lokale rørlegger i Trøndelag

Så, hvordan går du fra å ha et rørleggerproblem til å få problemet løst? Det er enklere enn du tror. Alt starter med at du tar det første steget ved å kontakte oss via vår nettside eller over telefon. Fra det øyeblikket tar vi stafettpinnen og sørger for at du blir koblet opp med en kvalifisert rørlegger i nærheten av deg.

Vår raske tilkoblingsprosess sikrer at du ikke trenger å vente lenger enn nødvendig. Når du har gitt oss beskjed, matcher vi forespørselen din med en av våre pålitelige samarbeidspartnere i Trøndelag eller et nærliggende område. Og før du vet ordet av det, vil problemet ditt være i ferd med å bli løst. Så, enten du står overfor en akutt situasjon eller bare trenger rutinemessig vedlikehold, er vår oppfordring klar: Ta kontakt. La oss hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Når man søker etter rørleggervakt i Trøndelag, dukker det opp mange spørsmål. "Hva skjer etter at jeg har tatt kontakt?" er et vanlig et. Svaret? Din forespørsel blir umiddelbart behandlet av vårt team, som deretter raskt arbeider for å finne den beste løsningen for ditt behov.

Kostnader og prising er naturligvis også i folks tanker. Selv om det kan variere avhengig av jobbens natur og omfanget av tjenestene som kreves, strever våre samarbeidspartnere for å tilby konkurransedyktige priser uten å kompromittere kvaliteten. Og siden vi dekker hele Trøndelag og nærliggende områder, er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg, uansett hvor du befinner deg.

Sikkerhet og kvalitet --> våre samarbeidspartnere

Sikkerhet og kvalitet ligger i kjernen av alt vi gjør. Det er ikke nok for oss å bare løse problemet ditt; vi vil forsikre oss om at det er gjort på riktig måte. Derfor går vi langt for å sikre at alle våre samarbeidspartnere ikke bare møter, men overgår bransjestandardene.

Vi vet at tillit må tjenes, og det starter med transparens. Alle våre rørleggerpartnere har nødvendige papirer, sertifiseringer og godkjenninger, så du kan føle deg trygg på at arbeidet som utføres er av høy kvalitet. For oss er det ikke bare viktig å løse problemet ditt; vi ønsker også å gi deg ro i sinnet.

Kundehistorier – Ekte erfaringer med Rørlegger SOS

Det sies at den beste måten å måle en tjenestes verdi på, er gjennom kundenes øyne. Vi kunne ikke vært mer enige. Ta for eksempel historien om Anna, som våknet en natt til en oversvømmet kjeller. Fortvilet og usikker på hva hun skulle gjøre, fant hun veien til Rørlegger SOS. Innen en time var vår samarbeidspartner på døra hennes, klar til å ta tak i problemet. For Anna, som mange andre før henne, ble det som kunne ha vært en langvarig krise, raskt omdannet til en løsning, takket være hurtig inngripen fra vår side.

Kontakt oss – Vi er her for deg 24/7, alle dager i året

Å stå med et rørleggerproblem kan være stressende, men å finne løsningen trenger ikke å være det. Med Rørlegger SOS er hjelpen aldri langt unna. Enten det er en akutt nødsituasjon eller et planlagt prosjekt, er vårt team her for å sikre at du raskt og effektivt blir koblet til en pålitelig rørlegger i Trøndelag.

Vårt løfte til deg er enkel: rask respons, pålitelige løsninger, og kvalitetsservice hver gang. Så ikke vent til problemet blir større. Ta det første steget mot en løsning i dag. Kontakt oss, og la oss vise deg hvorfor Rørlegger SOS er det folk i Trøndelag stoler på når de trenger rørleggertjenester.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.