Logo

Finn rørlegger i Røros – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Røros? Da har du kommet til rett sted

Vi er her for å hjelpe deg med å finne en rørlegger i Røros-området på en enkel og effektiv måte. Vår oppgave er å koble deg med en av våre erfarne og pålitelige rørleggerpartnere i nærheten, slik at du kan få løst dine rørleggerproblemer raskt og effektivt.

Det er mange fordeler med å bruke vår tjeneste. For det første, det sparer deg for tid og krefter. I stedet for å måtte søke rundt på nettet eller ringe rundt for å finne en rørlegger, kan du bare besøke vår nettside og vi vil koble deg med en rørlegger i nærheten. Vi har gjort det tunge løftet for deg!

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på siden vår. Uansett hva ditt rørleggerbehov måtte være, er vi her for å hjelpe deg.

Rørleggertjenester tilgjengelig for Røros-området

Våre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke alle dine behov. Fra lekkasjereparasjoner og tette toaletter, til installasjon av nye rør og badrenovasjon – ingen jobb er for liten eller for stor.

Det er viktig å sikre at rørleggerarbeidet utføres av en profesjonell for å garantere at jobben blir gjort riktig og trygt. Våre rørleggerpartnere har mange års erfaring og har den nødvendige kunnskapen og ekspertisen for å håndtere alle typer rørleggerjobber.

Husk at en rørlegger ikke bare er en nødvendighet når det oppstår et problem. De kan også hjelpe deg med å oppgradere ditt eksisterende system, forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt, og gi råd om hvordan du kan spare vann og penger.

24/7 tilgjengelige rørleggertjenester

Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, dag eller natt. Derfor har våre rørleggerpartnere døgnåpent, 24 timer i døgnet, alle dager i året. Det betyr at uansett når du trenger en rørlegger i Røros, er det alltid en tilgjengelig for å hjelpe deg.

Dette er spesielt viktig i nødssituasjoner, som for eksempel store lekkasjer eller oversvømmelser. I slike situasjoner kan det være avgjørende å få rask hjelp for å begrense skadene.

Ikke vent med å ta kontakt hvis du har et rørleggerproblem. Våre rørleggerpartnere er alltid klare til å komme til unnsetning, uansett når problemet oppstår.

Profesjonelle rørleggere med alle nødvendige godkjenninger

Hos Rørlegger SOS tar vi kvalitet og sikkerhet på alvor. Derfor verifiserer vi at alle våre rørleggerpartnere har alle de nødvendige godkjenningene og papirene i orden.

Det er viktig å bruke en lisensiert og forsikret rørlegger for å sikre at jobben blir gjort riktig og at du som kunde er beskyttet. Med våre rørleggerpartnere kan du være trygg på at du får profesjonell og lovlig service.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å stole på våre rørleggerpartnere. De er ikke bare erfarne og dyktige, men også ansvarlige og pålitelige.

Hvordan vi fungerer: Fra behov til løsning

Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Det er enkelt. Når du har et rørleggerbehov, besøker du vår nettside og gir oss informasjon om problemet ditt. Deretter kobler vi deg med en av våre rørleggerpartnere i nærheten, som kan komme og løse problemet ditt.

Vi er her for å gjøre prosessen så smidig og stressfri som mulig. Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss, til jobben er fullført, er vi med deg hvert skritt på veien.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov i Røros?

Det er mange gode grunner til å velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov i Røros. For det første har vi et bredt nettverk av erfarne og pålitelige rørleggere, som alltid er klare til å hjelpe deg.

Vi har også mottatt mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Disse kundene verdsetter vår raske service, døgnåpne tilgjengelighet, og profesjonelle rørleggerpartnere.

Vi oppfordrer deg til å velge oss for dine rørleggerbehov i Røros. Med Rørlegger SOS, er du i trygge hender.

Kontakt oss i dag for rask og effektiv rørleggertjeneste

Vi er her for å hjelpe deg, uansett hva dine rørleggerbehov måtte være. Enten du har et akutt problem som må løses umiddelbart, eller du bare trenger noen til å sjekke rørene dine, kan vi koble deg med en erfaren rørlegger i nærheten.

Du kan kontakte oss på flere måter. Du kan ringe oss på telefonnummeret på siden vår, eller du kan fylle ut kontaktskjemaet og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag. Vi er her for å sikre at alle dine rørleggerbehov blir ivaretatt på en rask og effektiv måte.

Visste du at tjenesten vår ikke er begrenset til bare Røros? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nærliggende områder som Verdal, Levanger og Frøya! Vi er her for å betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til å hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.