Logo

Finn rørlegger i Selbu – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Selbu? Rørlegger SOS kobler deg opp mot dyktige rørleggere i Selbu-omrüdet!

Å finne en god rørlegger i Selbu kan være en skikkelig hodepine. Med Rørlegger SOS trenger du ikke bekymre deg lenger. Vi er en formidlingstjeneste som kobler deg opp med profesjonelle rørleggere i ditt nærliggende område. Vår oppgave er å matche ditt behov med en flink rørlegger som kan løse problemet ditt.

Fordelen med ü bruke Rørlegger SOS er at vi har gjort det tunge arbeidet for deg. Vi har allerede sjekket kvalifikasjonene og vurdert ferdighetene til vür lokale rørlegger-partner. Det betyr at du kan føle deg trygg pü at du für en pülitelig, kompetent rørlegger nür du trenger det mest.

Å kontakte oss er enkelt. Ring telefonnummeret eller fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, så kobler vi deg opp med en rørlegger i nærheten av Selbu.

Nür du trenger en erfaren rørlegger i Selbu

Det finnes mange situasjoner hvor du kan trenge en rørlegger i Selbu. Kanskje har du en lekkasje pü kjøkkenet, eller kanskje du skal pusse opp badet. Uansett hva det er, er det viktig ü ha en kvalifisert rørlegger pü laget.

En profesjonell rørlegger har kunnskapen og erfaringen som trengs for ü løse mange forskjellige utfordringer. Uansett om det er en enkel jobb eller et stort prosjekt, kan du vÌre sikker pü at jobben blir gjort riktig første gang med en erfaren rørlegger.

Rørlegger SOS er her for ü gjøre det enkelt for deg. Vi kobler deg opp med en rørlegger i nÌrheten av Selbu som kan hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

VĂĽre samarbeidspartneres tilbud og kompetanse

Rørleggere tilbyr en rekke tjenester, fra reparasjoner og vedlikehold til installasjon og ombygging. Vüre samarbeidspartnere er ingen unntak. De har et bredt spekter av ferdigheter og kan ta seg av de fleste rørleggerjobber i Selbu.

Det er viktig ü forsikre seg om at rørleggeren du bruker har de nødvendige kvalifikasjonene. Alle vüre rørleggere har fullført den nødvendige utdanningen og er sertifisert for ü jobbe som rørleggere. Det betyr at du kan stole pü at de vil levere en jobb av høy kvalitet.

Rørlegger SOS sikrer at alle vüre samarbeidspartnere oppfyller disse kravene. Det betyr at du kan vÌre trygg pü at du für en kvalifisert og pülitelig rørlegger gjennom oss.

24/7 rørleggervakt i Selbu og omegn

Noen ganger kan rørleggerproblemer dukke opp nür du minst venter det. Det er derfor det er sü viktig ü ha en rørlegger som er tilgjengelig døgnet rundt. Vüre rørleggere er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, sü du kan fü hjelp nür du trenger det.

En døgnüpen rørleggertjeneste betyr at du kan fü problemer løst raskt, uansett nür de oppstür. Du trenger ikke vente til neste arbeidsdag for ü fü hjelp. Det kan spare deg for mye stress og potensiell skade.

Hvis du trenger en rørlegger midt pü natten eller i helgen, er alt du trenger ü gjøre ü ringe Rørlegger SOS. Vi vil koble deg opp med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt akutte problem.

BÌrekraftige og effektive løsninger for ditt rørleggerbehov

I dagens verden er det viktig ü tenke pü bÌrekraft og effektivitet. Det gjelder ogsü for rørleggerarbeid. Vüre samarbeidspartnere er opptatt av ü levere bÌrekraftige og effektive løsninger for alle rørleggerjobber de utfører.

Enten det er ü installere energieffektive apparater eller ü sørge for at rørsystemet ditt fungerer optimalt, fokuserer vüre rørleggere pü ü levere løsninger som er gode for büde deg og miljøet.

Rørlegger SOS kan hjelpe deg med ü finne den rette rørleggeren for dine bÌrekraftige rørleggerbehov. Bare ta kontakt med oss, og vi vil koble deg opp med en rørlegger som har erfaring med ü levere grønne løsninger.

Kundenes tilfredshet er vĂĽr prioritet

Hos Rørlegger SOS setter vi kundenes tilfredshet først. Vi jobber hardt for ü sikre at hver kunde für den beste mulige servicen, fra det øyeblikket de kontakter oss til jobben er fullført.

Vi vet at det ü finne en god rørlegger kan vÌre en utfordring. Derfor har vi gjort det til vür oppgave ü gjøre prosessen sü enkel og stressfri som mulig. Vüre tidligere kunder har gitt oss mange positive tilbakemeldinger, og vi er stolte over ü ha hjulpet sü mange mennesker med deres rørleggerbehov.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Selbu i dag

Hvis du trenger en rørlegger i Selbu, er Rørlegger SOS her for ü hjelpe. Det er enkelt ü kontakte oss. Bare ring telefonnummeret eller fyll ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür, sü kobler vi deg opp med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi vet hvor viktig det er ü ha en pülitelig rørlegger. Derfor jobber vi hardt for ü sikre at hver kunde für den beste mulige servicen. Hvis du har et rørleggerbehov, ikke nøl med ü kontakte Rørlegger SOS i dag. Vi ser frem til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov i Selbu.

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Selbu? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende omrüder som Frosta, Leksvik og Hitra! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.