Logo

Finn rørlegger i Møre & Romsdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Møre & Romsdal

Rørlegger-SOS: Din nærmeste rørleggerpartner i Møre og Romsdal

Velkommen til Rørlegger-SOS, din aller beste venn i jakten på pålitelige rørleggertjenester i Møre og Romsdal. Vi forstår at når rørproblemer oppstår, er tiden essensiell, og lokal ekspertise er gull verdt. Derfor er vår oppgave å koble deg direkte med lokale rørleggerpartnere som kjenner ditt område som sin egen bukselomme. La oss dykke inn i hvorfor en lokal rørleggerpartner fra oss er veien å gå.

Behovet for en lokal rørleggerpartner

Lokalkunnskap spiller en stor rolle når det kommer til rørleggertjenester. En rørlegger som kjenner til Møre og Romsdals spesifikke utfordringer, fra kystvær til fjellterreng, har en unik fordel. De kan raskt navigere i lokalområdet, noe som er kritisk i nødssituasjoner. Dessuten har de innsikt i lokale byggeforskrifter og -standarder, som sikrer at arbeidet som utføres ikke bare er av høy kvalitet, men også i tråd med lokale regelverk.

Vi har alle vært der - et plutselig rørbrudd midt på natten eller en tett sluk rett før helgebesøket. I slike tider er det viktig å ha en rørleggervakt i Møre og Romsdal som er klar til å rykke ut. Med Rørlegger-SOS er hjelpen aldri langt unna. Våre samarbeidspartnere har døgnvakt 24/7, klare til å takle dine rørleggerkriser med kompetanse og hastighet.

Å velge oss som din rørleggerformidler kommer med en rekke fordeler. Vi tar stresset ut av å finne en pålitelig rørlegger ved å gjøre forarbeidet for deg. Våre partnere er nøye vurdert for deres fagkunnskap, pålitelighet og evne til å levere kvalitetstjenester. Dette betyr at du kan føle deg trygg på at du får hjelp av en ekspert som ikke bare forstår dine behov, men også er forpliktet til å møte dem.

Våre tjenester: Fra døgnvakt til drømmebad

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med akutte lekkasjer, oppussing av bad, installasjon av nye sanitærinstallasjoner, eller planlegging og gjennomføring av større rørleggerprosjekter, har vi de rette folkene på jobben. Vårt mål er å være din one-stop shop for alle rørleggerbehov.

Uansett tid på døgnet, vår rørleggervakt i Møre og Romsdal står klar til å assistere deg. Våre samarbeidspartnere forstår at rørleggerproblemer ikke kjenner til klokkeslett og kan oppstå når som helst. Derfor tilbyr vi en døgnvaktstjeneste som sikrer at du får hjelpen du trenger, akkurat når du trenger det.

Våre partnere har erfaringen og ekspertisen som trengs for å ta hånd om alt fra mindre reparasjoner til store oppussingsprosjekter. Drømmer du om et nytt bad? Ingen problemer! Våre rørleggere kan veilede deg gjennom hele prosessen, fra design til ferdigstillelse, og sørge for at ditt nye bad ikke bare ser fantastisk ut, men også fungerer feilfritt.

Hvordan Rørlegger-SOS fungerer?

Å få hjelp gjennom Rørlegger-SOS er enkelt. Alt starter med at du tar kontakt gjennom vårt brukervennlige kontaktskjema eller vår direkte telefonlinje. Deretter vil vi raskt koble deg opp mot en lokal rørleggerpartner i Møre og Romsdal som best passer dine behov.

Vi har gjort det så enkelt som mulig for deg å nå oss. Vårt kontaktskjema er utformet for å være intuitivt og lett å bruke, og vår telefonlinje er alltid åpen for deg. Bare gi oss en rask beskrivelse av problemet eller behovet ditt, og vi tar oss av resten.

Vi forstår at ikke alle rørleggerjobber er like, og derfor tar vi hensyn til dine spesifikke behov når vi kobler deg med en samarbeidspartner. Vi vurderer faktorer som kompleksiteten av jobben, tidsfølsomheten, og din lokasjon for å finne den perfekte matchen. Dette sikrer at du får den hjelpen du trenger, effektivt og problemfritt.

Møt noen av våre samarbeidspartnere i Møre og Romsdal

Vi er stolte over å arbeide med noen av de beste rørleggerne i bransjen. Våre partnere er ikke bare dyktige håndverkere; de er også dedikerte fagfolk som legger stolthet i sitt arbeid. Fra små familiebedrifter til større entreprenørselskaper, har vi et bredt nettverk av rørleggere som er klare til å ta på seg ditt neste prosjekt.

Erfaring teller, og våre samarbeidspartnere bringer årevis av det til bordet. Uansett om det dreier seg om tradisjonell rørlegging, de nyeste teknologiene innen vann- og varmesystemer, eller spesialiserte tjenester som undervannsinspeksjon, har våre partnere ferdighetene som trengs for å levere toppkvalitetsarbeid hver gang.

Når du velger en rørlegger gjennom Rørlegger-SOS, kan du være sikker på at du arbeider med en ekte profesjonell. Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger, sertifiseringer og forsikringer på plass. Dette sikrer ikke bare kvaliteten på arbeidet som utføres, men også din egen sikkerhet og trygghet gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge oss for dine rørleggerbehov i Møre og Romsdal?

Vår største prioritet er din tilfredshet. Gjennom årene har vi hjulpet utallige kunder over hele Møre og Romsdal med deres rørleggerbehov, og vi er stolte over å kunne dele deres positive erfaringer. Fra små, raske reparasjoner til store, komplekse prosjekter, har kundene våre opplevd førstehånds den kvaliteten, påliteligheten og den utmerkede kundeservicen som våre partnere tilbyr.

Når du står overfor en rørleggerkrise, er hver sekund viktig. Det er derfor våre samarbeidspartnere er forpliktet til å tilby rask respons og effektiv service. Men vi kompromisser aldri med kvaliteten. Selv under press sikrer våre rørleggere at arbeidet blir gjort riktig første gang, hver gang.

Ved å bruke Rørlegger-SOS sparer du både tid og krefter. Vår unike prosess sikrer at du raskt blir koblet opp med en rørlegger som ikke bare kan løse ditt spesifikke problem, men som også er i nærheten, tilgjengelig og klar til å hjelpe. Dette betyr at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe, mens vi håndterer rørleggerbekymringene dine.

Slik tar du kontakt med oss

Å få hjelp fra oss er like enkelt som 1-2-3. Begynn med å besøke vår nettside og fylle ut det brukervennlige kontaktskjemaet med detaljer om ditt behov eller problem. Alternativt kan du ringe oss direkte for en umiddelbar samtale. Vår kundeservice er her for å veilede deg gjennom prosessen og sikre at du mottar den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

Vårt kontaktskjema er designet for å gjøre det enkelt for deg å nå ut. Bare fyll inn de nødvendige feltene, og gi oss en kort beskrivelse av ditt problem eller prosjekt. Deretter vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å diskutere neste steg.

Foretrekker du å snakke med noen direkte? Vårt telefonnummer er alltid tilgjengelig for deg. Ved å ringe oss kan du umiddelbart koble deg til en av våre medarbeidere som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen på ditt rørleggerbehov.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi forstår at du kanskje har spørsmål, og vi er her for å svare. Fra spørsmål om våre tjenester og prosesser, til hvordan du best kan forberede deg for besøket fra en rørlegger, vår FAQ-seksjon på nettsiden vår er en god ressurs for å få de svarene du trenger.

I tilfelle av en rørleggerkrise, er det viktigste du kan gjøre å holde roen og kontakte oss umiddelbart. Vår rørleggervakt i Møre og Romsdal er alltid klar til å hjelpe, og med rask respons kan vi minimere skadene og løse problemet så effektivt som mulig.

Kvalitet er kjernen i alt vi gjør. Alle våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt basert på deres faglige dyktighet, pålitelighet og erfaring. Vi følger også opp og samler tilbakemeldinger fra kunder for å sikre at våre standarder for kvalitet og kundetilfredshet alltid blir møtt.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.