Logo

Finn rørlegger i Ulsteinvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Døgnüpen rørlegger-tjeneste i Ulsteinvik

Har du behov for hjelp av en rørlegger i Ulsteinvik? Rørlegger SOS har rørleggerpartnere med dyktige fagfolk som stür klare til ü hjelpe deg nür du mütte trenge det, uansett tiden pü døgnet.

Selv pü mindre tettsteder som Dimnøya, Haddal, Hareid og Hjørungavüg skal du ikke mütte bekymre deg om du für tak i en rørlegger innen kort tid. Uhell kan oppstü nür som helst og kan püføre store skader pü huset og verdiene dine. Derfor har vi mange dyktige rørleggere i nÌromrüdet som er klare til reise ut sü hurtig som mulig for ü sørge at du mottar hjelpen du behøver.

Hvordan funker Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS har tatt tak i utfordringene knyttet til ü skaffe øyeblikkelig hjelp nür det oppstür behov, og har bestemt seg for ü revolusjonere müten folk für tilgang til rørleggertjenester pü. Vi har innsett hvor problematisk det ofte kan vÌre ü finne den rette rørleggeren nür en krisesituasjon oppstür.

Derfor har vi utviklet en brukervennlig tjeneste som setter forbrukere i førersetet. Med vür tjeneste forhandler vi pü vegne av deg med lokale rørleggere i ditt omrüde. Dette betyr at vi tar bryet med ü finne den rette eksperten for oppgaven, slik at du kan fü umiddelbar hjelp uten all frustrasjonen. Hos Rørlegger SOS handler det om ü gjøre livet enklere for deg nür du trenger det mest.

Vüre rørlegger-partnere i Ulsteinvik og omegn kan bistü med:

Alle vüre rørleggere har lang erfaring med ü utføre alle oppgaver du kan tenke deg. De utfører alltid jobben med presisjon og høy kvalitet. I Ulsteinvik-omrüdet kan vüre rørlegger-partnere bistü med en rekke tjenester, som for eksempel:

Erfaring, kvalitet og pülitelighet med Rørlegger SOS

Vüre rørlegger-partnere i Ulsteinvik og omegn har lang erfaring med ü løse selv de meste krevende utfordringer. Du skal vÌre trygg pü at alle rørleggere har riktig og kvalitetssikret utdanning og alt av dokumentasjon pü plass. De følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven, sü det er ingenting du skal bekymre deg for!

Hvordan komme i kontakt med en rørlegger i Ulsteinvik?

Den raskeste müten ü komme i kontakt med en rørlegger i Ulsteinvik eller et nÌrliggende omrüde er ü ringe til vür døgnüpen telefon +47 489 13 380. Du kan ogsü skrive inn telefon-nummeret ditt for ü bli oppring av oss. Vi sørger for at du blir oppringt sü raskt det lar seg gjøre!

Ring for en uforpliktende samtale!

Dersom du har behov for en annen tjeneste som ikke er oppgitt ovenfor, er du hjertelig velkommen til ü ringe for en uforpliktende samtale. Det koster ikke en krone og du blir satt i kontakt med en av vüre dyktige rørleggere i Ulsteinvik som skal prøve ü svare pü det du mütte lure pü.

Noen problemstillinger kan vüre rørleggere svare pü uten ü mütte reise hjem til deg, det kan for eksempel vÌre:

Dersom spørsmület ditt er utenfor fagomrüdet deres sü kan de sette deg i kontakt med andre dyktige fagfolk. Noen av vüre rørlegger-partnere i Ulsteinvik og omegn kan ha kontakter fra andre fagomrüder og dersom de ikke klarer ü løse problemet ditt, sü kan det hende at de kan tipse til hvilken fagspesialist du bør ringe til. For eksempel snekkere, gassinstallatører, vannbehandlingsteknikere, varmepumpeinstallatører, kloakkteknikere, brønnboringsspesialister og vannskadespesialister.

I tillegg til Ulsteinvik, dekker vi også nærliggende områder som Molde, Ålesund og Smøla. Visste du at vi også har rørleggervakt som dekker store deler av Norge?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.