Logo

Finn rørlegger i Ålesund – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Ålesund-området? Da har du kommet til rett sted! Vi i Ålesund har et bredt utvalg av dyktige rørleggere som kan hjelpe deg med alt fra små reparasjoner til større prosjekter.

Dyktige og erfarne rørleggere i Ålesund

Når det gjelder rørleggerarbeid, er det viktig å finne noen som er sertifisert og har godkjent kompetanse. Å ansette en profesjonell rørlegger vil ikke bare sikre at jobben blir gjort riktig, men også at den blir gjort på en trygg og effektiv måte. Heldigvis har vi mange dyktige og erfarne rørleggere i Ålesund-området som er klare til å hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

Enten du har problemer med en lekkende kran, et tilstoppet toalett, en vannlekkasje eller trenger hjelp til installasjon av varmeanlegg eller sanitæranlegg, kan våre rørleggere hjelpe deg. De har omfattende erfaring og kompetanse innenfor alle aspekter av rørleggerarbeid og vil sørge for at jobben blir utført på en måte som oppfyller dine krav og behov.

I tillegg til å tilby rørleggerarbeid av høy kvalitet, er våre rørleggere også godt kjent for sin gode kundeservice. De vil alltid lytte nøye til dine bekymringer og spørsmål og vil arbeide sammen med deg for å finne den beste løsningen for ditt rørleggerproblem.

Når du velger en rørlegger i Ålesund, er det også viktig å finne noen med konkurransedyktige priser. Våre rørleggere gir alltid en tydelig og oversiktlig prisoverslag før de starter arbeidet, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente å betale. På denne måten kan du være trygg på at du får en god pris og en god service.

Så hvis du trenger en rørlegger i Ålesund-området, ikke nøl med å kontakte oss. Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere som kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov, og vi vil sørge for at jobben blir gjort riktig og til en konkurransedyktig pris.

Fortsatt ikke overbevist om å bruke Rørlegger SOS?

Dersom du ikke er overbevist, blir du forhåpentligvis det etter å ha lest disse 5 gode grunnene for å velge oss.

  1. Vi gir deg tilgang til kvalifiserte rørleggere i Ålesund-området: Når du velger Rørlegger SOS, kan du være trygg på at du vil få tilgang til noen av de mest kvalifiserte og erfarne rørleggerne i Ålesund-området. Vi samarbeider kun med rørleggere som er sertifiserte og godkjente, og som har lang erfaring i å levere høykvalitets rørleggertjenester.
  2. Vi er tilgjengelige 24/7: Vi forstår at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, dag eller natt. Derfor tilbyr vi en døgnåpen tjeneste slik at du alltid kan få hjelp når du trenger det. Våre rørleggere er tilgjengelige 24/7, 365 dager i året for å hjelpe deg med dine rørleggerbehov.
  3. Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre rørleggertjenester i Ålesund-området. Vi gir deg alltid en tydelig og oversiktlig prisoverslag før vi starter arbeidet, slik at du kan være trygg på at du vil få en god pris på ditt rørleggerprosjekt.
  4. Vi tilbyr et bredt utvalg av rørleggertjenester: Uansett hvilken type rørleggerbehov du har, kan vi hjelpe deg med det. Vi tilbyr et bredt utvalg av rørleggertjenester, inkludert reparasjon av rør og rørsystemer, installasjon av sanitæranlegg og varmeanlegg, reparasjon av varmtvannsberedere, og mye mer.
  5. Vi setter kundene først: Vi er opptatt av å gi deg den beste kundeservicen mulig. Våre rørleggere vil alltid lytte nøye til dine bekymringer og spørsmål, og vil arbeide sammen med deg for å finne den beste løsningen for ditt rørleggerproblem. Vi er her for å gjøre ditt liv enklere, og vil sørge for at du er fornøyd med tjenesten vår.

Rørleggere i Ålesund med god kunnskapet til faget.

Når det gjelder rørleggerarbeid, er det viktig å velge en rørlegger i Ålesund med god kunnskap og erfaring innen faget. Å ansette en profesjonell rørlegger med ekspertise på området vil sikre at arbeidet utføres på en effektiv, pålitelig og trygg måte.

En av de største fordelene ved å bruke en profesjonell rørlegger er deres evne til å diagnostisere og løse rørleggerproblemer på en nøyaktig måte. En erfaren rørlegger vil kunne identifisere årsakene til problemene dine raskt og nøyaktig, og tilby riktig løsning for å løse problemet på en effektiv og langsiktig måte. Ved å velge en rørlegger med god kunnskap, vil du også få den beste rådgivningen om hvordan du kan vedlikeholde rørsystemene dine på en effektiv måte.

En annen fordel med å bruke en rørlegger med god kunnskap og erfaring, er deres evne til å utføre arbeidet på en trygg og pålitelig måte. Rørleggerarbeid kan være farlig hvis det ikke utføres riktig, og det kan føre til alvorlige skader og skader på eiendommen din. En erfaren rørlegger vil være i stand til å utføre arbeidet på en trygg og pålitelig måte, og minimere risikoen for skader og skader på eiendommen din.

En tredje fordel med å bruke en rørlegger med god kunnskap, er at de vil ha tilgang til de nyeste verktøyene og teknologiene som trengs for å utføre arbeidet på en effektiv måte. Dette betyr at arbeidet vil bli utført raskere og mer nøyaktig, og at du vil spare tid og penger på lang sikt.

Til slutt, ved å velge en rørlegger i Ålesund med god kunnskap og erfaring, vil du være sikker på at arbeidet som utføres på rørsystemene dine vil være av høy kvalitet og langsiktig holdbarhet. Du vil unngå de kostnadene og problemene som kan oppstå med dårlig utført rørleggerarbeid, og du vil kunne nyte en trygg og pålitelig rørsystem i mange år fremover.

Døgnvakt. Rørleggervakt 24/7 i Ålesund

Våre erfarne rørleggere i Ålesund-området er klare til å hjelpe deg med akutte rørleggerproblemer, og våre døgnåpne rørleggervakttjenester sørger for at vi alltid er tilgjengelige når du trenger oss.

Uansett om det er midt på natten eller i helgen, kan du stole på at våre rørleggere vil være der for deg. Vi forstår hvor viktig det er å løse rørleggerproblemer raskt, og derfor gir vi alltid topp prioritet til nødsituasjoner.

Våre rørleggere er erfarne i å håndtere alle typer rørleggerproblemer, fra lekkasjer og tette avløp til problemer med varmtvannssystemer. Så hvis du har et akutt rørleggerproblem, ikke nøl med å kontakte våre partnere når som helst på døgnet. Vi vil alltid være der for deg!

Visste du at vi gjennom våre partnere tilbyr rørleggervakt 24 timer i døgnet rundt i store deler av Norge? Les mer om vår rørleggervakt her.

Ta kontakt idag for gratis prisestimat på telefon

Vi i Rørlegger SOS i Ålesund ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å få hjelp når du trenger det. Derfor tilbyr vi et gratis prisestimat på telefonen for alle dine rørleggerbehov. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn telefonnummeret ditt øverst eller nederst på siden, og deretter vil du umiddelbart få opp et telefonnummer som du kan ringe for hjelp eller prisestimat på telefon.

Vårt team av erfarne rørleggere står klare til å hjelpe deg med alt fra små reparasjoner til større installasjoner, og vi vil gjerne gi deg en ide om hva du kan forvente deg når det kommer til kostnader for arbeidet. Våre konkurransedyktige priser, sammen med vår høye kvalitet på arbeidet, gjør oss til det beste valget for alle dine rørleggerbehov.

Så hvis du trenger hjelp med et rørleggerproblem, eller hvis du vil ha et estimat på arbeidet du trenger gjort, ikke nøl med å fylle inn telefonnummeret ditt og ta kontakt med oss i dag. Vi vil være glade for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov og gi deg en pris som du kan være fornøyd med.


Våre rørleggere ryker også ut til nærliggende steder som Averøy, Smøla og Molde. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.