Logo

Finn rørlegger i Sula – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, tjenesten som bringer profesjonelle rørleggere rett til døren din i Sula. Vi er din portal for ü koble deg raskt og enkelt med erfarne og pülitelige rørleggere i ditt nÌromrüde. Vi er ikke selv rørleggere, men vi har som formül ü hjelpe folk med ü finne den perfekte rørleggeren for jobben.

Vi har gjort det enkelt og uproblematisk ü finne og kontakte kvalifiserte rørleggere. Alt du trenger ü gjøre er ü fylle ut et enkelt skjema pü nettstedet vürt, og vi vil koble deg med en lokal rørlegger som kan komme ut til deg i Sula.

Rørlegger SOS er ideell for alle som trenger en rørlegger i Sula og ønsker ü spare tid og unngü stress med ü lete etter en pülitelig tjenesteleverandør. Vi tar hensyn til dine spesifikke behov og kobler deg med en rørlegger som passer deg best.

Rørleggertjenester i ditt nÌromrüde

Vüre samarbeidende rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra installasjon og vedlikehold av sanitÌrutstyr, til reparasjon av lekkasjer og avløpsrensing. Uansett hva ditt rørleggerbehov kan vÌre, klarer vüre partnere ü hündtere det.

Vi tror sterkt pü viktigheten av lokale tjenester. Ved ü koble deg med en rørlegger i ditt nÌromrüde, sikrer vi rask responstid og effektiv service. Selv om rørleggerne kanskje ikke er basert i Sula, er de nÌr nok til ü kunne gi rask og pülitelig service.

Rørleggerne vi samarbeider med er kjent med det lokale omrüdet, og vet hvordan de skal navigere rundt for ü komme til deg sü fort som mulig. Pü denne müten sikrer vi at du für hjelpen du trenger nür du trenger den.

Døgnüpen rørleggertjeneste

Vi vet at rørleggerproblemer ikke alltid oppstür pü de mest beleilige tidspunktene. Derfor har vi gjort det til vür oppgave ü tilby en døgnüpen rørleggertjeneste. Uansett hva tid pü døgnet du trenger en rørlegger, er vi her for ü hjelpe.

En døgnüpen rørleggertjeneste betyr at du kan fü hjelp 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Sü det spiller ingen rolle om det er midt pü natten eller tidlig om morgenen, du kan vÌre trygg pü at du vil fü hjelpen du trenger.

For ü komme i kontakt med vür døgnüpne rørlegger, kan du enten bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür eller ringe oss direkte. Uansett vil vi sørge for at du für rask og effektiv hjelp.

Trygghet og sikkerhet med Rørlegger SOS

Vi hos Rørlegger SOS vet at det er viktig for deg ü kunne stole pü rørleggeren du hyrer. Derfor samarbeider vi bare med rørleggere som har de nødvendige sertifikatene og kvalifikasjonene for jobben.

Alle vüre rørleggere er nøye testet og evaluert før de blir vüre partnere. Dette er for ü sikre at du für en tjeneste som er av høy kvalitet, trygg og pülitelig.

Vi vet ogsü at du vil føle deg trygg nür du hyrer en rørlegger. Derfor sørger vi for at alle vüre partnere er forsikret og gir deg nødvendige garantier for arbeidet de utfører.

Hvordan ta kontakt med Rørlegger SOS

Å ta kontakt med oss på Rørlegger SOS er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår med detaljene for jobben du trenger å få utført, og vi vil koble deg med en rørlegger i ditt område.

Hvis du foretrekker ü ringe, er det ogsü mulig. Vi har dedikerte medarbeidere klar til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Etter du har sendt inn forespørselen din, vil vi behandle den sü raskt som mulig. Vürt mül er ü sørge for at du für en rørlegger til ü hjelpe deg sü snart som mulig.

Kundenes tilfredshet er vĂĽr prioritet

Vi hos Rørlegger SOS er dedikerte til ü sikre at hver kunde er fornøyd med tjenesten de mottar. Vi jobber kontinuerlig for ü forbedre vür tjeneste basert pü tilbakemeldingene vi mottar.

Vi forstür at nür du hyrer en rørlegger, forventer du profesjonell, effektiv og høykvalitets service. Derfor gür vi langt for ü sikre at hver kunde er fornøyd med arbeidet som utføres.

Hvis du noen gang har et problem eller en klage, oppfordrer vi deg til ü ta kontakt med oss. Vi er dedikerte til ü løse eventuelle problemer og sikre at du er fornøyd med tjenesten.

Vanlige spørsmül om Rørlegger SOS

Vi vet at du kan ha spørsmül om Rørlegger SOS og hvordan vi fungerer. Derfor har vi samlet en liste over vanlige spørsmül og svar pü vür nettside.

Men hvis du fortsatt har spørsmül etter ü ha lest gjennom de vanlige spørsmülene, er du velkommen til ü kontakte oss direkte. Vi er alltid klar til ü hjelpe og gi deg den informasjonen du trenger.

Vi vil at du skal føle deg trygg og informert nür du bruker Rørlegger SOS. Vi er din partner for ü finne den perfekte rørleggeren i Sula, og vi er her for ü gjøre opplevelsen sü enkel og stressfri som mulig.

Visste du at vi dekker også byer i nærområdet ditt? Som Ålesund, Ulsteinvik, Kristiansund og at vi har rørleggervakt i store deler av hele Norge?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.