Logo

Finn rørlegger i Hareid – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS: Din vei til kvalifiserte rørleggere i Hareid-omrüdet

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Hareid eller nÌrliggende omrüder? Da er Rørlegger SOS her for ü hjelpe deg! Vi er en kundeformidlingstjeneste som setter deg i kontakt med en lokal rørlegger. Ved ü ringe vürt telefonnummer eller bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür, kan du enkelt fü hjelp av en rørlegger i nÌrheten av Hareid.

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift selv, har vi lang erfaring med ü formidle profesjonelle og pülitelige rørleggertjenester. Vürt fokus er ü hjelpe deg med ü finne den beste løsningen for ditt behov, enten det gjelder en enkel reparasjon eller et mer omfattende prosjekt.

Døgnüpen rørleggervakt: Alltid tilgjengelig for akutte situasjoner

Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnüpen rørleggervakt, slik at du kan fü hjelp 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De er klare til ü bistü deg med alt fra nødstilfeller som vannlekkasjer og tette rør, til vanlige vedlikeholdsoppgaver og installasjon av nye rør og sanitÌrutstyr.

Enten du trenger hjelp med rørleggervakt i Hareid eller et annet sted i nÌrheten, kan du vÌre trygg pü at vi kan formidle en dyktig rørlegger som vil gi deg den hjelpen du trenger.

Vüre samarbeidspartnere: Dedikerte og erfarne rørleggere

Rørlegger SOS har nøye valgt ut samarbeidspartnere som tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester og som har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater pü plass. Ved ü samarbeide med dyktige og erfarne rørleggere, sørger vi for at du für den beste hjelpen tilgjengelig, uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger utført i Hareid-omrüdet.

Vi i Rørlegger SOS er stolte av ü kunne tilby deg en rørleggerpartner i et nÌrliggende omrüde som kan püta seg oppdrag i Hareid og omegn. Vürt mül er ü gjøre det enkelt og effektivt for deg ü finne den rørleggeren som passer best for ditt behov og budsjett.

Ikke nøl med ü ta kontakt med oss dersom du trenger en rørlegger i Hareid eller nÌrliggende omrüder. Vi er her for ü hjelpe deg med ü finne den perfekte løsningen for din situasjon, og vi jobber kontinuerlig med ü forbedre vür tjeneste for ü kunne tilby deg enda bedre og mer effektive løsninger.

Hva kan du forvente av vüre rørleggere?

Vüre samarbeidspartnere er opptatt av ü levere førsteklasses rørleggertjenester, og det betyr at du kan forvente:

Konklusjon

Rørlegger SOS er din beste kilde for ü finne en pülitelig og profesjonell rørlegger i Hareid og nÌrliggende omrüder. Vi jobber hardt for ü sikre at du für den beste servicen og rørleggeren som passer dine behov, uansett om du trenger en rørleggervakt i Hareid eller en rørlegger for et større prosjekt. Ta kontakt med oss i dag for ü komme i kontakt med en erfaren rørlegger som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Averøy, Smøla og Stranda. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.