Logo

Finn rørlegger i Hareid – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS: Din vei til kvalifiserte rørleggere i Hareid-omrüdet

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Hareid eller nÌrliggende omrüder? Da er Rørlegger SOS her for ü hjelpe deg! Vi er en kundeformidlingstjeneste som setter deg i kontakt med en lokal rørlegger. Ved ü ringe vürt telefonnummer eller bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür, kan du enkelt fü hjelp av en rørlegger i nÌrheten av Hareid.

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift selv, har vi lang erfaring med ü formidle profesjonelle og pülitelige rørleggertjenester. Vürt fokus er ü hjelpe deg med ü finne den beste løsningen for ditt behov, enten det gjelder en enkel reparasjon eller et mer omfattende prosjekt.

Døgnüpen rørleggervakt: Alltid tilgjengelig for akutte situasjoner

Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnüpen rørleggervakt, slik at du kan fü hjelp 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De er klare til ü bistü deg med alt fra nødstilfeller som vannlekkasjer og tette rør, til vanlige vedlikeholdsoppgaver og installasjon av nye rør og sanitÌrutstyr.

Enten du trenger hjelp med rørleggervakt i Hareid eller et annet sted i nÌrheten, kan du vÌre trygg pü at vi kan formidle en dyktig rørlegger som vil gi deg den hjelpen du trenger.

Vüre samarbeidspartnere: Dedikerte og erfarne rørleggere

Rørlegger SOS har nøye valgt ut samarbeidspartnere som tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester og som har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater pü plass. Ved ü samarbeide med dyktige og erfarne rørleggere, sørger vi for at du für den beste hjelpen tilgjengelig, uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger utført i Hareid-omrüdet.

Vi i Rørlegger SOS er stolte av ü kunne tilby deg en rørleggerpartner i et nÌrliggende omrüde som kan püta seg oppdrag i Hareid og omegn. Vürt mül er ü gjøre det enkelt og effektivt for deg ü finne den rørleggeren som passer best for ditt behov og budsjett.

Ikke nøl med ü ta kontakt med oss dersom du trenger en rørlegger i Hareid eller nÌrliggende omrüder. Vi er her for ü hjelpe deg med ü finne den perfekte løsningen for din situasjon, og vi jobber kontinuerlig med ü forbedre vür tjeneste for ü kunne tilby deg enda bedre og mer effektive løsninger.

Hva kan du forvente av vüre rørleggere?

Vüre samarbeidspartnere er opptatt av ü levere førsteklasses rørleggertjenester, og det betyr at du kan forvente:

Konklusjon

Rørlegger SOS er din beste kilde for ü finne en pülitelig og profesjonell rørlegger i Hareid og nÌrliggende omrüder. Vi jobber hardt for ü sikre at du für den beste servicen og rørleggeren som passer dine behov, uansett om du trenger en rørleggervakt i Hareid eller en rørlegger for et større prosjekt. Ta kontakt med oss i dag for ü komme i kontakt med en erfaren rørlegger som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Vüre rørleggere ryker ogsü ut til nÌrliggende steder som Averøy, Smøla og Stranda. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.