Logo

Finn rørlegger i Fosnavåg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Fosnavåg og omegn? Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg! Vi er en kundeformidlingstjeneste som setter deg i kontakt med lokale rørleggere i og rundt Fosnavåg. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å finne en pålitelig og dyktig rørlegger når du trenger det.

Rørleggervakt i Fosnavåg: Døgnåpen hjelp 24/7

Våre samarbeidspartnere tilbyr rørleggervakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Det betyr at du alltid kan få hjelp når du trenger det, enten det er en akutt situasjon som en vannlekkasje eller et tett avløp. Ingen jobb er for stor eller for liten for våre dyktige samarbeidspartnere.

Kvalitet og trygghet med våre rørleggere i Fosnavåg-området

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift, tar vi kvalitet og trygghet på alvor. Derfor samarbeider vi kun med rørleggere som har alle nødvendige papirer og godkjenninger i orden. Du kan være trygg på at arbeidet blir utført i henhold til gjeldende lover og forskrifter, og at du får en løsning som varer.

Et bredt spekter av rørleggertjenester

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester for både private og bedrifter i Fosnavåg og omegn. Enten du skal bygge nytt, renovere, eller trenger hjelp med vedlikehold og reparasjoner, kan våre lokale rørleggere hjelpe deg. Her er noen av tjenestene våre samarbeidspartnere tilbyr:

Spar tid og penger med Rørlegger SOS

Å finne en rørlegger i Fosnavåg og omegn har aldri vært enklere takket være Rørlegger SOS. Vi gjør jobben med å finne en dyktig og pålitelig rørlegger for deg, slik at du kan spare tid og penger. Vi har nøye valgt ut våre samarbeidspartnere for å sikre at de leverer høy kvalitet og god service til våre kunder.

Rørleggere i Fosnavåg: Din lokale ekspertise

Selv om våre rørleggere kanskje ikke alltid er basert direkte i Fosnavåg, er de likevel eksperter på lokale forhold og kan raskt rykke ut til oppdrag i Fosnavåg og omegn. Dette betyr at du får lokal ekspertise og effektiv hjelp når du trenger det.

Miljøvennlige løsninger for din bolig eller bedrift

Våre samarbeidspartnere er opptatt av å tilby miljøvennlige løsninger for din bolig eller bedrift. Ved å velge en rørlegger gjennom Rørlegger SOS, kan du være trygg på at du får råd og veiledning om de mest energieffektive og bærekraftige løsningene for ditt prosjekt. Dette kan bidra til å redusere både energiforbruk og kostnader over tid.

God kommunikasjon og kundeservice

Vi i Rørlegger SOS forstår at god kommunikasjon og kundeservice er viktig for våre kunder. Derfor er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg og svare på spørsmål du måtte ha. Våre samarbeidspartnere holder deg løpende informert om arbeidets fremdrift og eventuelle endringer som måtte oppstå underveis.

Tilfredshet garantert

Vår prioritet er din tilfredshet. Derfor samarbeider vi kun med rørleggere i Fosnavåg og omegn som vi vet leverer høy kvalitet og god service. Dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres, er vi her for å hjelpe deg og sørge for at du får den hjelpen du trenger.

Finn den rette rørleggeren i Fosnavåg-området ved å kontakte Rørlegger SOS i dag. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov – stort eller smått.

Ta kontakt med en rørlegger i Fosnavåg-området

Når du trenger en rørlegger i Fosnavåg og omegn, er Rørlegger SOS her for å hjelpe deg. Vi kan sette deg i kontakt med en lokal rørlegger som kan påta seg oppdrag i Fosnavåg og nærliggende områder. Alt du trenger å gjøre er å ringe vårt telefonnummer eller fylle ut kontaktskjemaet på siden vår. Vi sørger for at du får rask, effektiv og profesjonell hjelp fra våre samarbeidspartnere.

Ikke vent med å få den hjelpen du trenger – ta kontakt med Rørlegger SOS i dag.

Våre rørlegger-partnere ryker også ut til nærliggende steder som Aure, Elnesvågen og Volda. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.