Logo

Finn rørlegger i Sande – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er en plattform som effektivt kobler deg med lokale rørleggere i ditt nÌromrüde. Vür ambisjon er ü gjøre søket etter en rørlegger sü enkelt og smidig som mulig. Nür du bor i Sande og har behov for en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg med ü finne en profesjonell og pülitelig tjeneste.

Fordelen med ü benytte deg av Rørlegger SOS er enkelheten i prosessen. Du trenger ikke ü lete i timevis for ü finne en passende rørlegger. Vi har allerede etablert et nettverk av profesjonelle rørleggere som er klare til ü hjelpe deg med dine rørproblemer.

Vür lokale rørlegger-partner i nÌrheten av Sande er nøye utvalgt for sin kompetanse, pülitelighet og gode service. Selv om de kanskje ikke er basert direkte i Sande, er de alltid klare til ü rykke ut og hjelpe deg med dine rørproblemer.

Hvem vi er - Rørlegger SOS

Hos Rørlegger SOS har vi en klar misjon om ü gjøre det enkelt for deg som kunde ü finne en lokal rørlegger i Sande. Vi tror at nür et rørproblem oppstür, bør løsningen vÌre rett rundt hjørnet.

Vi jobber ved ü vedlikeholde et nettverk av dyktige rørleggere, og nür du kontakter oss, kobler vi deg opp mot en rørlegger som kan hjelpe deg. Vi gjør dette med tanke pü dine behov, og sørger for at du für en rørlegger som passer til oppgaven du har.

Rørlegger SOS bestür av et team av dedikerte medarbeidere som arbeider for ü gjøre din rørleggeropplevelse sü god som mulig. Vi stür klar til ü hjelpe deg med ditt behov for rørlegger i Sande.

Rørleggertjenester i Sande - Kvalitet du kan stole pü

I vürt nettverk av rørleggere finner du et bredt spekter av tjenester. Enten du har behov for installasjon, reparasjon, vedlikehold eller rüdgivning, kan vür rørlegger i Sande hjelpe deg.

Vi i Rørlegger SOS er opptatt av at du skal fü god kvalitet til en rimelig pris. Vi sørger for at rørleggerne i vürt nettverk leverer tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

For ü komme i kontakt med vür rørlegger i Sande, er det bare ü bruke kontaktskjemaet pü vür nettside, eller ringe oss direkte. Vi stür klare til ü hjelpe deg med dine rørproblemer.

Nødrørleggertjeneste i Sande - Vi er her for deg nür du trenger det mest

Vür rørleggervakt i Sande er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Vi vet at rørproblemer ofte oppstür nür man minst forventer det, og derfor er vüre partnere alltid klare til ü rykke ut.

Hvis du stür overfor en nødsituasjon med dine rør, er det noen ting du bør gjøre før rørleggeren ankommer. Det inkluderer ü skru av vannet for ü forhindre ytterligere skader, og ü ta bilder av problemet for ü hjelpe rørleggeren med ü forstü situasjonen.

Vi er stolte over ü kunne tilby en rask responstid pü vür rørleggervakt i Sande. Nür du kontakter oss, vil vi raskt kunne koble deg med en rørlegger som kan komme til deg og løse problemet ditt.

Rørleggertjenester for boliger i Sande - Vi sørger for at alt fungerer som det skal

Vüre rørleggere i Sande tilbyr et bredt spekter av tjenester rettet mot private husholdninger. Dette inkluderer alt fra installasjon av nye rør og reparasjon av gamle, til vedlikehold og rüdgivning.

De mest vanlige rørproblemene i private hjem inkluderer lekkasjer, tette avløp og problemer med varmtvannsberederen. Vüre rørleggere har erfaring med ü hündtere alle disse problemene, og kan raskt finne en løsning for deg.

For ü forhindre fremtidige rørproblemer, anbefaler vi regelmessig vedlikehold av rørene dine. Dette kan inkludere ting som ü rengjøre avløpene regelmessig, og ü sjekke for lekkasjer.

Rørleggertjenester for nÌringslivet i Sande - Profesjonelle løsninger for din bedrift

For bedrifter i Sande tilbyr vüre rørleggere en rekke tjenester. Dette kan inkludere installasjon av nye rørsystemer, reparasjon av eksisterende systemer, og vedlikehold.

Vi har samarbeidet med en rekke bedrifter i Sande, og har erfaring med ü levere rørleggertjenester av høy kvalitet som oppfyller bedriftenes behov.

Store rørprosjekter kan vÌre komplekse, men med vür rørlegger i Sande er du i trygge hender. Vi sørger for at prosjektet gjennomføres pü en effektiv og profesjonell müte.

Kontakt oss i dag - En rørlegger er bare et klikk unna

Å finne en rørlegger i Sande har aldri vært enklere. Du kan kontakte oss via kontaktskjemaet på vår nettside, eller ved å ringe oss direkte. Vi vil da koble deg med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

Kontaktskjemaet pü vür nettside er enkelt ü bruke. Du fyller bare ut nødvendig informasjon, og vi vil kontakte deg sü snart som mulig.

Trenger du en rørlegger i Sande? Ikke vent, kontakt oss i dag. Vi er her for ü gjøre din rørleggeropplevelse sü god som mulig.

I tillegg til Sande så dekker vi også nærliggende områder som Molde, Rauma og Ålesund. Vi har også rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.