Logo

Finn rørlegger i Rogaland – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rogaland

Finn din lokale rørlegger i Rogaland med Rørlegger SOS!

Om Rørlegger SOS - En innovativ formidlingstjeneste

Har du noen gang stütt der med en vannlekkasje midt pü natten og ønsket at det fantes en enkel müte ü finne en pülitelig rørlegger pü? Vel, det er her Rørlegger SOS kommer inn i bildet! Vi er ikke din tradisjonelle rørleggerbedrift, men en formidlingstjeneste som raskt kobler deg opp med en lokal rørlegger i Rogaland eller et nÌrliggende omrüde. Vi forstür stresset med ü plutselig trenge rørleggerhjelp, og mület vürt er ü gjøre prosessen sü smidig og bekymringsfri som mulig.

Å bruke Rørlegger SOS gir flere fordeler; det sparer deg for tid og hodebry ved å slippe å lete gjennom en haug av rørleggerannonser på nett. Med noen få klikk på vår nettside kan du være i kontakt med en kvalifisert rørlegger som har de nødvendige godkjenningene og erfaringen til å takle ditt rørleggerproblem. Vi skiller oss fra det ordinære ved at vi satser på enkelhet, hurtighet og pålitelighet – en kombinasjon vi vet våre kunder setter stor pris på.

I motsetning til tradisjonelle rørleggerbedrifter fokuserer vi utelukkende pü kundeformidling. Det betyr at vi ikke utfører rørleggertjenester selv, men har bygget opp et nettverk av pülitelige partnere som gjør det. Disse partnerne er hündplukket basert pü deres ekspertise, pülitelighet og evne til ü levere tjenester av høy kvalitet. Ved ü velge oss, velger du en problemfri vei til ü løse dine rørleggerbehov.

Hvordan bestille rørleggertjenester?

Å bestille rørleggertjenester gjennom Rørlegger SOS er like enkelt som å lage en kopp kaffe. Først besøker du vår nettside og fyller ut det korte kontaktskjemaet der du beskriver ditt problem og oppgir din lokasjon. Det er viktig at du gir oss så nøyaktig informasjon som mulig, slik at vi kan koble deg opp med den mest passende rørleggeren for ditt behov.

For ü sikre at du für den hjelpen du trenger nür rørleggeren ankommer, anbefaler vi at du gjør en rask inspeksjon av problemomrüdet og noterer ned eventuelle spesifikke detaljer du har observert. Dette kan büde forenkle diagnoseprosessen for rørleggeren og potensielt spare deg for tid og penger.

Når du har sendt inn forespørselen, vil en av våre kvalifiserte rørleggere kontakte deg for å avtale en tid for besøk. Det er hele prosessen – enkel, effektiv og designet for å gi deg en bekymringsfri opplevelse i en ellers stressende situasjon.

Våre samarbeidspartnere – kvalitet og pålitelighet

Nür det kommer til rørleggertjenester, er det ingen tvil om at kvalitet og pülitelighet stür øverst pü prioriteringslisten. Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgt basert pü deres profesjonalitet, kvalifikasjoner, og ikke minst deres evne til ü tilby en utmerket kundeservice. Alle rørleggere i vürt nettverk har de nødvendige godkjenningene og papirene i orden, slik at du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort riktig.

De tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra akutt rørleggervakt i Rogaland til installasjon og vedlikehold av sanitÌranlegg, noe som betyr at vi kan hündtere nesten alle typer rørleggeroppdrag. Og det beste av alt? Vüre partnere tilbyr døgnvakt 24/7, alle dager i üret. Slik sikrer vi at du alltid har noen ü ringe til, uansett nür et rørleggerproblem skulle oppstü.

Ved ü velge Rørlegger SOS sikrer du deg ikke bare tilgang til kvalifiserte og pülitelige rørleggere, men ogsü fred i sinnet ved ü vite at du kan fü hjelp nür som helst, dag eller natt.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for rørleggertjenester i Rogaland?

Rogaland kan skryte av mange ting, og nü inkluderer det en enkel tilgang til kvalifiserte rørleggertjenester takket vÌre Rørlegger SOS. Selv om vi kanskje ikke har rørleggere bosatt direkte i Rogaland, sørger vürt omfattende nettverk for at vi alltid har en partner klar til ü hjelpe deg, enten det er i Rogaland eller et nÌrliggende omrüde.

Vüre kunders tilfredshet er vür høyeste prioritet, og vi stür bak kvaliteten pü arbeidet som vüre rørleggere leverer. Gjennom en kombinasjon av lokal ekspertise og dedikasjon har vüre partnere hjulpet utallige husholdninger og bedrifter i Rogaland med deres rørleggerbehov. Fra smü reparasjoner til store installasjoner, vürt mül er ü sørge for at hvert oppdrag blir utført med høyest mulig standard.

Vanlige spørsmül om rørleggerarbeid

Enten det er første gang du stür overfor et rørleggerproblem, eller du bare ønsker ü lÌre mer om vedlikehold av dine rør og sanitÌranlegg, finnes det alltid spørsmül som trenger svar. Vi für mange henvendelser om alt fra hvordan man unngür tette avløp, til hva som er den beste müten ü vedlikeholde et varmtvannsbereder pü. Vürt mül er ikke bare ü tilby rørleggertjenester, men ogsü ü utdanne og informere vüre kunder om beste praksis for vedlikehold og forebygging.

Et vanlig misforstütt konsept er at alle rørleggerproblemer krever et nødoppdrag. Selv om noen situasjoner definitivt krever rask handling, som en alvorlig lekkasje, er det mange problemer som kan løses med enklere, mindre presserende tiltak. Ved ü dele denne typen informasjon hüper vi ü hjelpe deg med ü spare penger og unngü unødvendig stress.

h2: Kontaktinformasjon og Handlingsoppfordring

Trenger du en rørlegger i Rogaland, eller kanskje du har noen spørsmål om våre tjenester? Ta det første skrittet mot en løsning på ditt rørleggerproblem ved å kontakte oss i dag. Du kan enkelt nå oss ved å ringe vårt telefonnummer eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Ikke vent til problemet eskalerer – jo raskere du handler, desto enklere vil det være å løse.

Vi oppfordrer deg til ü bruke vür tjeneste ikke bare fordi den er enkel og effektiv, men ogsü fordi vi virkelig bryr oss om ü gi deg den hjelpen du trenger, nür du trenger det. La ikke et lekkende rør eller en tett avløp ruinere dagen din. La Rørlegger SOS ta seg av problemet!

h2: Kundehistorier og Tilbakemeldinger

Det er ingenting vi elsker mer enn ü høre fra vüre kunder, spesielt nür de deler sine positive erfaringer med vüre rørleggertjenester. Tidligere kunder i Rogaland har delt historier om alt fra rask respons pü akutte lekkasjer midt pü natten, til omfattende prosjekter som ble utført med ekstrem kompetanse og profesjonalitet. Disse historiene motiverer oss til ü fortsette vürt arbeid og bekreftelse pü at vüre anstrengelser for ü tilby kvalitetsformidling av rørleggertjenester virkelig gjør en forskjell.

For oss handler det ikke bare om ü fikse rør. Det handler om ü bygge tillit, tilfredsstille vüre kunders behov, og mest av alt, sørge for at du, vüre kunder, føler dere støttet gjennom hele prosessen. Din tilbakemelding er uvurderlig for oss, og vi jobber kontinuerlig med ü forbedre og utvide vüre tjenester for ü bedre møte dine behov.

I Rørlegger SOS er vi stolte over ü vÌre din foretrukne formidlingstjeneste for rørleggertjenester i Rogaland. Uansett om du stür overfor en akutt rørleggerkrise eller bare trenger rüd om vedlikehold, stür vürt team klare til ü hjelpe deg. Ta kontakt i dag og la oss vise deg hvorfor Rørlegger SOS er det beste valget for alle dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.