Logo

Beste rørlegger i Sola – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du bistand fra en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon, samt tilbyr en fantastisk rørleggervakt i Sola?

Vi kan hjelpe deg!

Ta i bruk vür unike tjeneste, sü mottar du hjelpen du trenger. Vüre rørleggere tilbyr rørleggervakt, og kan derfor rykke ut til deg 24/7, üret rundt. Rørleggerne vüre har selvsagt godkjent fagbrev, og har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen som en rørleggerfagmann kan gi!

En av vüre rørleggere rykker ut til Sola fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Sola

Vüre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for ü bistü med selv de mest krevende jobbene. Derfor trenger du aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Siden rørleggerne vüre ogsü har et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, vil enhver jobb bli utført pü en effektiv og kvalitetsfull müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Sola?

Med rørleggere som tilbyr rørleggervakt, er vi klare til ü rykke ut nür du mütte trenge det, har bred kompetansen og tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, du har tatt riktig valg dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Gjennom vür tjeneste vil du ogsü ha gode muligheter til ü fü bistand med prosjektledelse, da vüre rørleggere har lang og bred erfaring med dette, og vil sørge for at arbeidet som er involvert blir utført pü en ansvarsfull müte. Med andre ord, sü er vüre rørleggere klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Sola har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har bred og lang erfaring, høy kompetanse og utfører det meste av rørleggertjenester. De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene og forskriftene, noe som sikrer deg et arbeid som er utført med kvalitet og sikkerhet.

Alle vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne dekker store deler av Norge

Bor du utenfor Sola?

Frykt ikke, du kan fortsatt fü hjelpen du behøver!

Rørleggerne tilbyr ogsü en fantastisk rørleggervakt for store deler av Norge. Dette sikrer at alle som behøver det, skal fü tilgang til hjelpen de trenger.

Vüre Rørleggere i Sola har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Velger du ü inngür i en rammeavtale med vüre partnere, vil du motta tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av ettersyn pü VVS-utstyr og rør, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg!

Rørleggerne tilbyr ogsü bistand med konsulent- og rüdgivningstjenester, i forbindelse med bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritering ved utrykning, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü motta tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Du er sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til de selve rutinene og anlegget i bygget. Dette kommer godt med nür du skal ta i bruk en rørleggervakt, da de allerede har kjennskap til bygget og anlegget. .

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Sola

Vüre samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere vil bistü med ettersyn og service pü røranlegg. Da rykker en sertifisert rørlegger ut til deg og utfører en rekke med kontroller. Hovedmület med kontrollene er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt püdras.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Sola gjør det meste

Siden vüre erfarne rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akuttberedskap, og er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Selvfølgelig utfører de ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du en sak som ikke krever akuttberedskap, vil dette blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre utfører serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av vüre rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, og de har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb du skulle ha trengt bistand med. Men det kan hende at det du lurer pü eller behøver bistand med ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Sola, dekker rørlegger-partnere vüre ogsü Stavanger i tillegg til andre norske byer som blant annet Oslo.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet