Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Trenger du bistand fra en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon, samt tilbyr en fantastisk rørleggervakt i Sola?

Vi kan hjelpe deg!

Ta i bruk vår unike tjeneste, så mottar du hjelpen du trenger. Våre rørleggere tilbyr rørleggervakt, og kan derfor rykke ut til deg 24/7, året rundt. Rørleggerne våre har selvsagt godkjent fagbrev, og har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen som en rørleggerfagmann kan gi!

En av våre rørleggere rykker ut til Sola fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Sola

Våre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for å bistå med selv de mest krevende jobbene. Derfor trenger du aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

Siden rørleggerne våre også har et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, vil enhver jobb bli utført på en effektiv og kvalitetsfull måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Rørrehabilitering
  • Rørlegger helgearbeid
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørleggervakt
  • Rørlegger helligdag vakt
  • Rørlegger-døgnvakt
  • Vannsjekk
  • Komplett røropplegg
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Sola?

Med rørleggere som tilbyr rørleggervakt, er vi klare til å rykke ut når du måtte trenge det, har bred kompetansen og tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, du har tatt riktig valg dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

Gjennom vår tjeneste vil du også ha gode muligheter til å få bistand med prosjektledelse, da våre rørleggere har lang og bred erfaring med dette, og vil sørge for at arbeidet som er involvert blir utført på en ansvarsfull måte. Med andre ord, så er våre rørleggere klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Sola har bred kompetanse

Alle våre rørleggere har bred og lang erfaring, høy kompetanse og utfører det meste av rørleggertjenester. De har også selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste relevante normene og forskriftene, noe som sikrer deg et arbeid som er utført med kvalitet og sikkerhet.

Alle våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne dekker store deler av Norge

Bor du utenfor Sola?

Frykt ikke, du kan fortsatt få hjelpen du behøver!

Rørleggerne tilbyr også en fantastisk Dette sikrer at alle som behøver det, skal få tilgang til hjelpen de trenger.

Våre Rørleggere i Sola har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Velger du å inngår i en rammeavtale med våre partnere, vil du motta tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av ettersyn på VVS-utstyr og rør, kan en rammeavtale være perfekt for deg!

Rørleggerne tilbyr også bistand med konsulent- og rådgivningstjenester, i forbindelse med bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritering ved utrykning, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også motta tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Du er sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til de selve rutinene og anlegget i bygget. Dette kommer godt med når du skal ta i bruk en rørleggervakt, da de allerede har kjennskap til bygget og anlegget. .

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Sola

Våre samarbeidspartnere har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere vil bistå med ettersyn og service på røranlegg. Da rykker en sertifisert rørlegger ut til deg og utfører en rekke med kontroller. Hovedmålet med kontrollene er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt pådras.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Sola gjør det meste

Siden våre erfarne rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg på akuttberedskap, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Selvfølgelig utfører de også ordinære rørleggeroppdrag, men har du en sak som ikke krever akuttberedskap, vil dette blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne våre utfører serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en av våre rørleggere bistå med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og de har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb du skulle ha trengt bistand med. Men det kan hende at det du lurer på eller behøver bistand med ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Sola, dekker rørlegger-partnere våre også i tillegg til andre norske byer som blant annet .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger