Logo

Finn rørlegger i Stavanger – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som utfører alle VVS-oppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Stavanger?

Da er du pĂĽ riktig sted!

Vüre rørleggere er alltid klare til ü ta din sak 24/7, alle dager i üret. De rykker ut til deg nür du trenger det. Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü er du alltid sikret god kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Stavanger fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Stavanger

Alle vüre rørleggere, som dekker Stavanger, er forberedt pü det verste og er godt utrustet for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Tar du i bruk vür tjeneste, trenger du aldri ü bekymre deg.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Stavanger?

Rørleggerne vüre tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, har muligheter til ü rykke ut nür du mütte trenge det med en rørleggervakt og har bred kompetanse. De er alltid klare til ü bistü med dine problemer, og rykker ut nür det haster!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Da kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne vüre har mye erfaring nür det kommer til ü drive med prosjektledelse, og vil derfor kunne hjelpe deg med arbeidet som er involvert. Da er du sikret et ferdig produkt som strüler av kvalitet!

Rørleggerne vüre som rykker ut til Stavanger er klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere dekker ogsü andre store deler av Norge.

Du trenger ikke ĂĽ mĂĽtte bo i Stavanger for ĂĽ ta i bruk vĂĽr tjeneste.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge, og tilbyr en rørleggervakt som hjelper alle i Norge.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere, som dekker og rykker ut til Stavanger, har kompetansen og erfaringen til ü utføre enhver jobb. I tillegg har rørleggerne vüre ogsü godkjent fagbrev, og blir jevnlig oppdatert pü de nyeste relevante normene, sü du er sikret bare den beste hjelpen.

Alle vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Stavanger

I tillegg til ü tilby en fantastisk rørleggervakt for alle i Stavanger, sü har ogsü vüre rørleggere en rammeavtale som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du benytte samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller bistand og service pü VVS-utstyr og rør, kan rammeavtalen til vüre rørleggere vÌre perfekt for deg!

Rørleggerne vüre har ogsü muligheter for ü bistü med rüdgivning og konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte og bistand med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale, har du ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker. .

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngür du i en rammeavtale, vil du som kunde motta flere fordeler og goder. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyret i boligen din.

En rammeavtale vil sikre deg en solid partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til anlegget og rutinene i bygget. Noe som gjør det raskere og mer effektivt ü ta i bruk en rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Stavanger fra vür rørlegger

Vüre dyktige samarbeidspartnere, som dekker Stavanger, har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en erfaren og sertifisert rørlegger rykker ut og utfører service og ettersyn pü røranlegget til din bolig.

En rørlegger rykker ut og utfører en rekke med kontroller pü røranlegget ditt, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende og relevante normer, og utfører en tilhørende tilstandsrapport for deg.

Vüre rørleggere gjør det meste i Stavanger

Rørleggerne vüre som dekker og rykker ut til Stavanger gjør det meste, og siden de tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster!

Rørleggerne utfører selvsagt ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du en sak eller et problem som ikke behøver akutt utrykning, vil saken bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En dyktig og sertifisert rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Vüre rørleggere utfører ogsü andre serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü service oppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe av dette, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre tilbyr en fantastisk rørleggervakt, og hjelper alle som trenger det i Stavanger. Det kan bare hende at akkurat det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Visste du at vi har rørleggevakt 24/7 for hele landet? Uansett om du befinner deg i Kvernevik, Åkra eller Kolnes skal du være trygg på at du fåt tak i VVS-hjelp når du trenger det!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.