Logo

Rørlegger når det haster

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Rørleggervakt 24/7/365

Trygt - Til avtalt tid og pris - Kompetanse

Vi har rørleggervakt og våre rørleggere sitter alltid klare til å rykke ut. Når hele Norge sover, er våre helter i selebukser alltid våkne for å fikse alle VVS-problemer som skulle dukke opp.

Rørlegger SOS går langt for å opprettholde en rørleggervakt med topp kvalitet og en god kundebehandling. Det er et av våre største fokus. Ring oss, så får du rask hjelp fra en erfaren, sertifisert og hyggelig rørlegger.

Ring oss på 489 13 380
Et illustrasjonsbilde av en rørlegger i samtale med kunden sin

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi dekker hele Norge

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørleggervakt over hele Norge

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis. Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det. Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss når du bruker en rørlegger Oslo (https://rorleggersos.no/oslo/rorlegger-oslo).

Man kan dessverre ikke bestemme selv når man skulle trenge akutt rørleggerhjelp. Heldigvis for deg, tilbyr vi fra Rørlegger-SOS rørleggervakt for å sikre deg hjelpen du trenger, når du skulle trenge den, uansett når på døgnet eller hvilken dag du skulle trenge en rørleggervakt.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere som har rørleggervakt, sitter alltid klare til å rykke ut. Når hele Norge sover, er våre helter i selebukser alltid våkne for å fikse alle VVS-problemer som skulle dukke opp.

Vi går langt for å opprettholde en rørleggervakt med topp kvalitet og en god kundebehandling. Det er et av våre største fokus. Ta i bruk vår rørleggervakt-tjeneste i dag, så får du rask hjelp fra en erfaren, sertifisert og hyggelig rørlegger.

Hva er rørleggervakt?

Med rørleggervakt, er du som kunde alltid sikret å få hjelp dersom det skulle oppstå en krisesituasjon. Det har ikke noe å si når på døgnet, eller hvilken dag det er. Rørleggervakten vår vil alltid gi deg den hjelpen du trenger, når du måtte trenge det. Skulle det for eksempel begynt å lekke fra en kobling, vil du kunne ta i bruk vår unike rørleggervakt-tjeneste, for så å få umiddelbar utrykning fra en erfaren rørlegger med bred kompetanse. Her kan du få beste rørlegger i Oslo.

Det er som regel akutte problemer som blir håndtert umiddelbart av rørleggervakten. Dersom du ringer inn med noe som ikke er like akutt og ikke behøver umiddelbar utrykning, vil dette selvfølgelig blir håndtert etter avtalt tid mellom deg som kunde, og rørleggeren som hjelper deg.

Hva er en hastesak?

Det er ikke alltid like lett å vite om et problem alltid er en akutt sak, så om du er usikker, er det alltid best å ta kontakt med en rørleggervakt så fort som mulig. Noen eksempler på akutte problemer er:

 • Skjult eller synlig lekkasje fra koblinger
 • Frosne rør
 • Tette rør hvor det kreves høytrykkspyling
 • Brudd på avløp
 • Bytte varmtvannsberedere

Kontakt vår døgnvakt 24/7 rørlegger-vakt i Oslo.

Vår rørleggervakt dekker store deler av Norge

Vår rørleggervakt rykker ut til enhver adresse i Oslo, Follo, tidligere Akershus og Østfold i dagens Viken. Vakten vår dekker også Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Hedmark med mer. Med lokale samarbeidspartnere som holder til i regionene, klarer vi å dekke store deler av Norge. Dette tiltaler derfor at vi har rørleggervakt 24/7 i alle disse områdene. Uavhengig av hvor du bor i disse områdene, kan du være sikker på at rørleggervakten vår kan hjelpe deg!

Tilgjengelighet om natten

Du trenger ikke være engstelig dersom det skulle oppstå et akutt problem om natten. Vi har rørleggervakt døgnet rundt, så ta i bruk vår tjeneste selv om du skulle trenge hjelp om natten. Vi jobber hardt, og gjør det vi kan for å holde alle trygge, selv om natten.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS rørleggervakt?

Rørlegger-SOS er vårt bidrag for å hjelpe alle vi klarer med å få hjelpen de trenger, når de måtte trenge det. Vi har som mål å dekke hele Norge med vår rørleggervakt som består av profesjonelle, erfarne og sertifiserte rørleggere. Vår rørleggervakt tar hånd om alle VVS-relaterte saker, og jobber hardt for å opprettholde en god kvalitet. Vi jobber også for å sikre at så mange av våre kunder blir så fornøyde med hjelpen de har mottatt -som mulig.

Med vår rørleggervakt-tjeneste trenger du bare å taste inn ditt nummer, og ringe nummeret som dukker opp, så vil du straks få snakke med en av våre rørlegger-samarbeidspartnere.

En rørleggervakt med en god kundebehandling

Vi sikter langt for å oppnå en perfekt brukeropplevelse for alle som velger å ta i bruk vår tjeneste for rørleggervakt. Vi har også omhyggelig håndplukket samarbeidspartnere som vi mener vil kunne utføre alle jobber på bare den mest effektive måten, og vil utføre oppdragene med bare topp kvalitet. Det er disse samarbeidspartnerne som utgjør vår rørleggervakt.

Rørleggervakt som utfører alle VVS-oppdrag

Vår rørleggervakt utfører alle VVS-relaterte oppdrag eller prosjekter som du skulle trenge hjelp med. Ringer du til vår rørleggervakt med behov for akutt hjelp, vil dette bli tatt umiddelbart, men om du ringer inn for noe som ikke er like akutt, vil dette bli tatt etter avtalt tid med deg som kunde.

Noen av tjenestene vår rørleggervakt og rørleggere utfører er, men ikke begrenset til:

 • Rehabilitering og modernisering av baderom
 • Reparasjon av rørbrudd
 • Installasjoner av VVS-utstyr og annet
 • Utskifting av urinaler og toaletter
 • Utskifting av rør
 • Spyling av tette rør

Alle tjenester blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger

En rørleggervakt med en god kvalitet

Våre samarbeidspartnere oppdateres regelmessig med tanke på de nyeste normene i bransjen. Dette gjør vi slik at alle våre rørleggervakt-kunder skal motta kun den beste hjelpen. Med fagfolk som elsker jobben sin, vil alle prosjekter og mindre oppdrag alltid bli utført med topp kvalitet. Finn vår anbefalt rørlegger Oslo.

Effektiv og lett å ta i bruk

Skulle du være uheldig å få en lekkasje i boligen din, er det viktig å få hjelp øyeblikkelig. Tar det for lang tid å få fikset en lekkasje, kan det påføre store og brutale skader på din bolig. Derfor har vi gjort det lettere enn noen gang å få umiddelbar hjelp fra en rørlegger i dag!

Vår rørleggervakt-tjeneste er laget for å være lett å ta i bruk dersom det skulle haste. Du trenger bare å skrive inn ditt telefonnummer og ringe nummeret som dukker opp, så vil du straks få prate med en erfaren rørlegger med mål å hjelpe deg.

Høy kompetanse i feltet

Høy kompetanse er alltid viktig når du får hjelp fra en fagmann, derfor er vi fornøyde med våre samarbeidspartnere, som har mange år med erfaring, og gjør alltid en skikkelig god jobb! De har også et bredt nettverk med andre håndverkere, så alle jobber du skulle trenge hjelp med blir fikset på en kostnadseffektiv måte.

Gode rammeavtaler

Våre samarbeidspartnere tilbyr en rammeavtale hvor du får tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan ta i bruk. Denne rammeavtalen vil sikre deg gode priser på tjenester og andre varer.

Med en rammeavtale vil du motta ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, garantert responstid eller andre gode tjenester. Trenger du rådgiving og konsulenttjenester er dette også noe du kan få gjennom en rammeavtale, samt tilgang til et bredt tverrfaglig nettverk av underleverandører og partnere.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport

Våre rørleggere tilbyr ettersyn og kontroller, hvor arbeid på rørsystemet blir utført for å opprettholde sikkerheten. Dette fører til at mindre feil oppdages og fikses før det utvikler seg til større og mer seriøse problemer.

Alle kontroller og vedlikehold av rør blir utført av en erfaren rørlegger. Denne rørleggeren følger alle retningslinjer, og utfører en tilhørende tilstandsrapport for deg.

Ring vår rørleggervakt ved fuktskader

Forbrukertjenesten fra Dagbladet, dinside.no skrev at det er kjempeviktig å være rask på tråden. Dinside skrev blant annet at å vente 3-5 dager med å agere i etterkant av fuktdannelse er for sent. Derfor er det viktig å være rask, og ta kontakt med en rørleggervakt så raskt som mulig. Dersom det blir behandler raskt av en sertifisert og profesjonell rørlegger, er sjansen mindre for at det skal bli store fuktskader og materielle skader.

Fuktskader kan raskt utvikle seg til å bli en svært dyr affære, i noen tilfeller er ikke denne typen skader dekket av boligforsikringen. Dersom uhellet er ute og du frykter av innsig av vann, så er det lurt å ta kontakt med en fagkyndig så raskt som mulig.

Noe du ikke har fått svar på?

Er det noe du ikke har fått svar på, eller har du noe annet på hjertet? Da anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste. Ring rørleggervakten, så kommer du straks i kontakt med en erfaren rørlegger som vil kunne svare på dine spørsmål.

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.