Logo

Finn rørlegger i Oslo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en rørlegger, som er fort pü plass 24/7 alle dager i üret, og som utfører alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon, i Oslo? Da har du kommet til rett plass!

Rørlegger-SOS tilbyr en unik tjeneste, som setter deg direkte opp mot en erfaren og solid rørlegger-partner. Rørleggeren rykker ut øyeblikkelig, dersom det er behov for det, og sikter langt for ü utføre arbeidet med bare den høyeste kvalitet! Vüre dyktige rørleggere setter kundeservicen høyt pü prioritetslisten sin. Du er sikret büde kvalitet og god oppfølgning med vüre dyktige rørleggere i Oslo og omegn.

Tar du i bruk tjenesten vĂĽr, er du sikret solid bistand, fra det beste Norge har ĂĽ tilby av fagfolk.

Rørlegger-SOS: Din komplette rørleggerpartner i Oslo og hele Norge

Vi er stolte av ü tilby en unik tjeneste som gir deg direkte tilgang til erfarne og pülitelige rørleggere som er klare til ü hündtere ethvert VVS-problem, uansett størrelse og lokasjon. Vi tilbyr døgnüpen rørleggertjeneste i Oslo, men ogsü i hele landet.

Rørlegger-SOS: Tilgjengelige rørleggingstjenester i Oslo 24/7, üret rundt

Vi forstür at rørproblemer ikke respekterer vanlige arbeidstider, og derfor har Rørlegger-SOS etablert seg som din dedikerte rørleggerpartner som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, og 365 dager i üret. Uansett nür behovet oppstür, enten det er midt pü natten, i helger eller pü helligdager, er vüre erfarne rørleggere klare til ü hündtere ethvert VVS-problem du mütte stü overfor.

Vür rørleggervakt sikrer rask respons og profesjonell assistanse nür du trenger det mest, for ü minimere skader, ulemper og bekymringer. Tryggheten ved ü ha tilgang til ekspertise nür som helst, gjør Rørlegger-SOS til det opplagte valget for alle dine rørleggerbehov i Oslo og over hele Norge.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS for rørleggingstjenester i Oslo?

1. Kundeservice i fokus:

Vürt dedikerte team av erfarne rørleggere setter kundeservice øverst pü prioriteringslisten. Vi forstür viktigheten av ü levere ikke bare kvalitetsarbeid, men ogsü en god opplevelse for vüre kunder. Fra det øyeblikket du kontakter oss, garanterer vi profesjonalitet, høflighet og effektivitet.

2. Solid bistand fra topprørleggere:

Rørlegger-SOS samarbeider med noen av Norges fremste fagfolk innen rørleggerbransjen. Vüre rørleggere har alle nødvendige godkjenninger, sertifiseringer og lang erfaring. Vi dekker ikke bare Oslo, men strekker oss over hele Norge, inkludert nÌrliggende steder som Drammen, Asker og BÌrum og Lillestrøm.

3. Rask uttrykning i hele Oslo

Vüre rørleggerpartnere kjenner Oslo som sin egen lomme og er alltid pü plass til avtalt tid og sü raskt som mulig ved akutte problemer. Vi forstür at tid er avgjørende nür det gjelder VVS-problemer, og vi lover rask respons for ü minimere eventuelle skader.

4. Åpent hele døgnet i Oslo

Vi skjønner at VVS-problemer kan oppstü pü de mest ubeleilige tidspunktene pü døgnet. Derfor har vi valgt ü tilby døgnüpen rørleggingstjeneste i Oslo, men ogsü i hele landet.

Tjenester vi tilbyr i Oslo og hele Norge:

VĂĽre omfattende tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til:

 1. Vannsjekk: Grundig inspeksjon av vannsystemet for ü identifisere og løse potensielle problemer.
 2. Akutt utrykning: Rask respons pü nødsituasjoner for ü minimere skader og ulemper.
 3. Rørleggervakt 24/7 i Oslo: Tilgjengelig hele üret for ü hündtere akutte situasjoner nür som helst, dag eller natt.
 4. Rørrehabilitering: Omfattende rehabilitering av rørsystemer for ü forlenge levetiden og forbedre ytelsen.
 5. Bistand ved skadesaker: Hjelp med forsikringsskader, lekkasjer og andre rørrelaterte skader.
 6. Rehabilitering av baderom: Planlegging og gjennomføring av baderomsprosjekter, fra mindre oppussinger til totalrenoveringer.
 7. Spyling av tette rør: Effektiv rensing av tette avløp for ü gjenopprette normal vannflyt.
 8. VannbĂĽren varme: Installering og vedlikehold av vannbĂĽren varmesystemer for effektiv oppvarming.
 9. Uansett hvilket VVS-behov du har, er vüre rørleggere dedikert til ü levere topp kvalitetstjenester.

Rehabilitering av bad i Oslo:

Planer om ü rehabilitere baderommet? Vüre rørleggere hjelper deg med ü oppnü et perfekt produkt!

Å rehabilitere og modernisere et bad, er en stor oppgave. Det er mye å tenke på, dersom du ønsker et ferdig produkt, som viser stil og kvalitet. Vi anbefaler å få hjelp med dette.

Heldigvis for alle som bor i Oslo, har alle vüre rørleggere mye erfaring og høy kompetanse, nür det kommer til rehabilitering og modernisering av baderom.

Tar du i bruk vür tjeneste, kan vüre rørleggere hjelpe deg med alt fra planlegging, til et plettfri og ferdig produkt, som du garantert blir meget fornøyd med.Vüre rørleggere er eksperter pü rehabilitering av bad. Enten du trenger hjelp med ü montere toalett, tette rør, utekran, vannskader, installasjon av varmtvannsberedere eller generelle VVS-tjenester, er vüre fagfolk klare til ü ta utfordringene pü strak arm. Vi hündterer alt fra mindre reparasjoner til store rehabiliteringsprosjekter, og sikrer at ditt bad blir et funksjonelt og stilfullt rom.

et bilde av et bad som krever oppussing, puss opp bad
Les ogsĂĽ!

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Tett vask, toalett eller dusj? Vüre rørleggere hjelper deg i hele Oslo!

Det er ikke uvanlig ü oppleve en tett vask, toalett eller dusj, i blant. Opplever du en tett dusj, er dette meget essensielt ü fü fikset sü hurtig som mulig. Dersom vasken eller toalettet blir tett, nür dusjen er tett, blir det mye vanskeligere ü hündtere vannet, dersom det skulle renne vann. Nür du für en tett vask og det renner over, er det som regel dusjen som mottar dette vannet, og er da dusjen tett, vil du ikke fü fjernet vannet pü en effektiv müte. Dette kan püføre badetrommet brutale vannskader!

Heldigvis for deg, har vüre rørleggere mye erfaring med ü rense tette rør, og det gjør de i en fei! Ta i bruk tjenesten vür, sü rykker en rørlegger ut til deg, og renser rør.

Det finnes enkle tiltak, som du kan ta i bruk for ü forebygge mot fremtidige tette rør. Vi har skrevet en artikkel pü hvordan du gjør dette, og hvordan du kan prøve ü rense rør selv.

En hünd renser avløp for hür og smuss
Les ogsĂĽ!

Slik kan du üpne tett avløp enkelt og helt selv!

Ofte kan man üpne tette avløp selv ved ü hele 1L kokende vann i avløpet, deretter natron, edikk og la det stü i 5-10 minutter. Til slutt skal man hele ytterligere 1L kokende vann i avløpet og skru pü vannkranen og la det renne i 5 minutter for ü rense alt bort.

Har du behov for noe som ikke er nevnt?

Da kan vi fortsatt hjelpe deg!

Rørleggerne vüre er dyktige, og de utfører alle VVS-tjenester for deg som kunde. Har du et spørsmül eller behøver bistand med noe som ikke er nevnt i denne artikkelen, anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk tjenesten vür, sü für du hjelpen du behøver, alltid!

Rørleggerne vüre dekker hele landet, ogsü nÌrliggende bydeler i Oslo som Lambertseter, Holmenkollen og Frogner.

Hvordan funker Rørlegger SOS?

Vi skiller oss fra tradisjonelle rørleggerbedrifter ved ü vÌre en innovativ plattform som forenkler tilgangen til rørleggingstjenester nür du trenger dem mest. Hos Rørlegger-SOS er vi ikke bare en serviceleverandør, men en effektiv mellomledd som kobler deg direkte med erfarne rørleggere i ditt nÌromrüde.

Prosessen er enkel og kostnadsfri – det er bare å ringe oss. Vår visjon er å gjøre rørleggingstjenester tilgjengelige hele døgnet, hele året rundt, og dette reflekteres i vår gratis telefontjeneste. Vi tror på å eliminere unødvendige komplikasjoner, og derfor jobber vi kontinuerlig for å tilby en sømløs opplevelse, slik at du raskt og enkelt kan få hjelp med dine VVS-behov. Med Rørlegger-SOS har du en pålitelig partner for å håndtere alle rørrelaterte utfordringer, når som helst.

Rørlegger i Oslo – hvorfor er det viktig å være tilgjengelig 24/7?

En rørlegger er en viktig fagperson som er ansvarlig for ü installere, vedlikeholde og reparere rørsystemer. De fleste rørleggerbedrifter har døgnvakt for ü sikre at de er tilgjengelige nür kundene trenger dem. Det er mange fordeler med ü ha en rørlegger som er tilgjengelig 24/7.

For det første kan det vÌre veldig frustrerende og stressende ü ha et rørproblem midt pü natten eller i helgen, og det er godt ü vite at det finnes en profesjonell som kan hjelpe deg med dette.

For det andre kan noen rørproblemer vÌre farlige, som for eksempel vannlekkasjer, og det er viktig ü fü hjelp med dette sü snart som mulig. Det er ogsü viktig ü vÌre klar over at noen rørleggerbedrifter kan tilby rabatterte priser for rørreparasjoner hvis du bestiller deres tjenester pü nettet. Sü det kan lønne seg ü sjekke dette før du bestiller en rørlegger.

Hva gjør en rørleggervakt i Oslo?

Vür rørleggervakt er din livline nür du stür overfor en nødsituasjon. Vi forstür at rørproblemer ikke respekterer vanlige arbeidstider, derfor er vür rørleggervakt tilgjengelig 24/7, 365 dager i üret, og dekker hele Oslo. Kontakt en rørleggervakt umiddelbart ved akutte situasjoner, og vüre eksperter vil vÌre pü stedet for ü hündtere situasjonen.

Hvordan vite om du bør ringe til en rørleggervakt i Oslo?

Å identifisere behovet for en rørleggervakt kan være avgjørende for å håndtere akutte situasjoner. Dersom du står overfor vannlekkasjer, sprukne rør, eller andre akutte VVS-problemer, er det på tide å kontakte en rørleggervakt. Rask respons er ofte nøkkelen for å begrense skader og unngå kostbare reparasjoner. Hvis du er usikker på om situasjonen krever øyeblikkelig oppmerksomhet, er det alltid bedre å være på den sikre siden og kontakte en profesjonell for råd.

 1. Vannlekkasjer: Ved synlige vannlekkasjer, enten det er fra taket, vegger eller rør, bør du umiddelbart kontakte en rørleggervakt for ü hindre ytterligere skader.
 2. Sprukne rør: Dersom du oppdager sprukne eller ødelagte rør, spesielt om det fører til flom eller vannstrøm, er dette en nødsituasjon som krever rask respons fra en rørleggervakt.
 3. Tilstoppede rør: Alvorlige tilstoppinger i avløpssystemet som forürsaker oversvømmelser eller avløpsproblemer bør hündteres av en rørleggervakt.
 4. Ingen varmtvann: Hvis varmtvannssystemet ditt plutselig svikter, spesielt i kalde perioder, er det viktig ü kontakte en rørleggervakt for ü gjenopprette normal funksjon.
 5. Kloakklukt: Ved vedvarende kloakklukt i hjemmet, kan det vÌre et tegn pü alvorlige avløpsproblemer som en rørleggervakt bør undersøke og løse.
 6. Frostskader: Om vinteren kan frostskader pü rørene føre til lekkasjer. Kontakt en rørleggervakt hvis du mistenker frostskader i rørsystemet.
 7. Dürlig vanntrykk: Plutselig lavt vanntrykk i hele huset kan indikere et problem med vannforsyningssystemet som en rørleggervakt bør vurdere.
 8. Feil pü vannvarmeanlegg: Ved problemer med vannvarmesystemet, spesielt i kaldt vÌr, bør du kontakte en rørleggervakt for ü hindre frysing og skader.
 9. Akutte avløpsproblemer: Hvis toaletter, vasker eller badekar plutselig ikke drenerer ordentlig, kan det vÌre en indikasjon pü et akutt avløpsproblem som en rørleggervakt bør hündtere.
 10. Gasslekkasjer: Mistenker du gasslekkasje i hjemmet, skal du umiddelbart evakuere og kontakte büde brannvesenet og en rørleggervakt for ü hündtere situasjonen forsvarlig.

Hvordan fü tak i en rørlegger i Oslo gjennom Rørlegger-SOS?

Å få tak i en pålitelig rørleggervakt i Oslo er enkelt med Rørlegger-SOS. Vår plattform er designet for å gjøre prosessen smidig og rask. Alt du trenger å gjøre er å ringe vår døgnåpne gratis telefontjeneste. Vårt erfarne team vil raskt sette deg i kontakt med en tilgjengelig rørlegger i ditt nærområde. Vi er stolte av å tilby denne tjenesten hele døgnet, alle dager i uken, for å sikre at du får hjelp når du trenger det mest. Ved å velge Rørlegger-SOS, velger du ikke bare effektivitet og pålitelighet, men også bekvemmelighet og trygghet i håndteringen av dine akutte VVS-behov.

Ta kontakt med en rørleggervakt her.

Rammeavtale med vüre rørleggere i Oslo for bedre priser:

Ved ü velge Rørlegger-SOS für du muligheten til ü inngü en unik rammeavtale med vüre rørleggerpartnere. Denne avtalen gir deg tilgang til flere fordeler, inkludert garantert responstid, jevnlige inspeksjoner, rabatterte priser og ürlig vedlikehold av VVS-utstyr. En rammeavtale gir deg trygghet og ekstra fordeler som verdsatt kunde.

Rørlegger i Oslo – hvorfor er det viktig å ha en god kundeservice?

En god kundeservice er viktig for ü sikre at kundene für den hjelpen og informasjonen de trenger nür de bestiller tjenester fra en rørlegger. I tillegg til ü hjelpe kundene med ü fü det de trenger, kan en god kundeservice ogsü vÌre med ü sikre at rørleggerne für positive omtaler og anbefalinger. Dette er viktig for ü sikre at rørleggerne fortsetter ü fü nye kunder, og for ü sikre at eksisterende kunder blir fornøyde med tjenestene de mottar.

Rørleggertjenester i Oslo og i hele Norge:

Vi dekker hele landet, inkludert Oslo og nÌrliggende steder som Lambertseter, Drammen og i Asker og BÌrum. Vüre rørleggere er ikke begrenset til byomrüder, sü uansett hvor du befinner deg, er hjelpen du trenger bare et telefonsamtale unna. Vi tror pü ü gjøre rørleggerarbeidet tilgjengelig og pülitelig for alle, uavhengig av plassering.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS for rørleggingstjenester i Oslo?

 1. 24/7 Tilgjengelighet i Oslo: Vi er alltid tilgjengelige, uansett nĂĽr du trenger oss.
 2. Erfarne Rørleggere: Vüre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger, sertifiseringer og lang erfaring.
 3. Rask uttrykning: Vi kjenner Oslo og er raskt pĂĽ plass ved alle oppdrag.
 4. Rammeavtalefordeler: InngĂĽ en rammeavtale for ekstra fordeler som kunde.
 5. Rehabiliteringsekspertise:

Trenger du en pülitelig rørlegger i Oslo eller andre steder i Norge? Kontakt Rørlegger-SOS nü for kvalitetsservice du kan stole pü! Kontakt en rørleggervakt i dag for øyeblikkelig assistanse eller for ü sette opp en rammeavtale for jevnlig service og vedlikehold!

Rørlegger SOS dekker hele landet

Visste du at vürt rørleggerfirma ikke begrenser seg til bare Oslo? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, og det inkluderer selvfølgelig Oslo, samt nÌrliggende omrüder som BÌrum, Lillestrøm og Drammen. Hos Rørlegger SOS er vi stolte av ü kunne betjene en bred geografisk rekkevidde, slik at uansett hvor du befinner deg i Oslo-omrüdet, er vi alltid klare til ü hündtere dine rørleggerbehov.

Vürt mül er ü sikre at du für rask og pülitelig service nür du trenger det mest. Enten det er en akutt situasjon som krever øyeblikkelig oppmerksomhet, eller om du planlegger mindre rørleggerarbeid, er vi her for ü hjelpe. Ved ü kontakte Rørlegger SOS i Oslo kan du vÌre trygg pü at vi vil koble deg til erfarne rørleggere som vil hündtere jobben effektivt og profesjonelt.

Sü uansett om du er i sentrum av Oslo, i utkanten av byen, eller i de omkringliggende byene som Drammen og Lillestrøm er Rørlegger SOS din pülitelige partner for alle rørleggerbehov. Kontakt oss nür som helst, 24/7, og la oss ta hünd om dine rørleggerutfordringer med dedikasjon og ekspertise.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.