Finn rørlegger nå - Rørlegger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Har du behov for en rørlegger, som er fort på plass, og som utfører alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon, i Oslo?

Da har du kommet til rett plass!

Rørlegger-SOS tilbyr en unik tjeneste, som setter deg direkte opp mot en erfaren og solid rørlegger-partner. Rørleggeren rykker ut øyeblikkelig, dersom det er behov for det, og sikter langt for å utføre arbeidet med bare den høyeste kvalitet!

Våre dyktige rørleggere setter kundeservicen høyt på priortietslisten sin. Du er sikret både kvalitet og god oppfølgning med våre dyktige rørleggere i Oslo

Tar du i bruk tjenesten vår, er du sikret solid bistand, fra det beste Norge har å tilby av fagfolk.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Oslo

Rørleggerne våre har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre alle rørleggeroppdrag. Tar du i bruk vår unike tjeneste, kan du være sikker på at ditt problem blir håndtert på en effektiv måte, uansett hva det skulle være.

Noen av oppdragene som våre dyktige rørleggere utfører, men ikke begrenset til:

  • Vannskjekk
  • Akutt utrykning ved hastesaker
  • Rørleggervakt 24/7 alle dager i året.
  • Rørrehabilitering
  • Bistand ved skadesaker
  • Rehabilitering av baderom
  • En unik rammeavtale
  • Spyling av tette rør
  • Vannbåren varme
  • Og mye, mye mer…

Uansett hva du behøver bistand med, er våre rørleggere alltid klare til å hjelpe deg. Bare ta i bruk tjenesten vår, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, som gjør alt i sin makt, for at nemlig du skal få hjelpen du behøver, alltid.

Rørleggerne våre i Oslo har god kundeopplevelse

Vi sikter og strekker oss langt for å sørge for at alle våre kunder opplever vår tjeneste som lett og effektiv å ta i bruk, når du behøver hjelp.

Våre partnere er håndplukket etter en rekke avgjørelser, og vi mener vi har valgt perfekte partnere, som gjør alt for at deres kunder skal oppleve en god uttrykkelse og høy kvalitet på arbeidet som er utført.

Rørleggervakt som dekker Oslo, og store deler av Norge

Man bestemmer dessverre ikke selv når en lekkasje skal oppstå. Får en lekkasje lov til å herje løs uten umidelbar utrykning, kan dette påføre særdele brutale skader på boligen din, og dette er ikke billig å fikse!

Derfor mener vi det er essensielt å tilby en rørleggervakt til våre kunder!

Hva er en rørleggervakt?

En rørleggervakt er en tjeneste, som sikrer alle våre kunder umiddelbar utrykning, dersom du skulle trenge bistand til en hastesak. Oppdager du et problem som må fikses så fort som mulig, tar du i bruk vår tjeneste, så får du hjelpen du trenger, alltid!

Få hjelpen du behøver, når det haster!

Når kan man ta i bruk en rørleggervakt?

En rørleggervakt tas i bruk dersom du opplever problemer, som ikke kan vente til dagen etterpå og må fikses så fort som mulig. Den vanligste problemstillingen som krever en rørleggervakt, er en uønsket lekkasje. Oppdager du en lekkasje, er det viktig å håndtere dette på korrekt måte, og det kjapt!

Derfor er våre rørleggere alltid klare for deg!

Har du et problem eller behøver bistand til en tjeneste som ikke er akutt og trenger umiddelbar utrykning, vil dette bli håndtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Få bistand fra dyktige rørleggere i Oslo, som sikrer deg kvalitet og trygghet

Alle våre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir stadig kurset på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

Rørleggerne våre følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og alle andre sertifiseringskrav. De har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann.

Rørleggerne vi samarbeider med, er alltid klare for det verste, samt er meget godt utrustet til å utføre selv de mest krevende jobbene, som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre.

Vi kjenner Oslo, så du er sikret en rask uttrykkelse

Bestiller man er rørlegger, er det viktig at rørleggeren er på plass etter avtalt tid, og så hurtig som mulig, dersom det skulle dreie seg om en hastesak. Derfor kan vi gledelig fortelle at våre rørlegger-samarbeidspartnere kjenner til Oslo som sin egen lomme, og vil derfor alltid være på plass til avtalt tid og så hurtig som overhode mulig, når det kommer til akutte problemer.

Som nevnt tidligere i innholdet, er det essensielt med en rask uttrykkelse, dersom du oppdager en hastesak. Våre rørleggere er raskt på plass på alle oppdrag i Oslo, så du er sikret hjelpen du trenger, når du trenger den!

Både dagens partnere og vi kommer til å holde til i Oslo, i fremtiden

For øyeblikket utfører våre partnere alle våre rørleggeroppdrag. I fremtiden skal vi lansere egen rørleggerbedrift, hvor vi kommer til å opprette hovedkontoret i Oslo, men vi har store planer om å dekke resten av Norge når den tid kommer. Vårt mål er å opprette Oslos beste rørlegger byrå, med et stort fokus på brukeropplevelse, effektivitet og de beste prisene vi kan tilby!

Bor du i Aker eller Groruddalen?

Da kan vi fortsatt rykke ut til deg!

Våre rørleggere kjenner til veiene godt, og vet alle snarveiene de trenger for å komme seg fort til deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. Du trenger ikke å bo i Oslo, Aker eller Groruddalen for å ta i bruk vår tjeneste. Våre rørleggere dekker store deler av Norge. Derfor kan du alltid være sikret å motta hjelpen du behøver.

Er du usikker på om våre rørleggere kan rykke ut til deg, anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en samtale med en hyggelig rørlegger, som gladelig svarer på dine spørsmål.

Våre rørleggere tilbyr en rammeavtale, som sikrer deg bedre priser i Oslo

Velger du å ta i bruk vår tjeneste, vil du få muligheten til å inngå i en unik rammeavtale med våre rørlegger-samarbeidspartnere. Rammeavtalen gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre tjenester, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegget, er en rammeavtale perfekt for deg!

En rammeavtale gir deg gode muligheter for håndtering og prosjektering ved skadesaker, og du kan få bistand med andre tjenester, som prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Rammeavtalen gir deg fordeler som kunde

Inngår du i en rammeavtale med våre solide partnere, er du ikke bare sikret et fast kontaktpunkt du forholder deg til, men en rørlegger som også kjenner til røranlegget og de selve rutinene i bygget.

Du vil motta tjenester og andre varer til rabatterte priser, høy prioritering og en rask utrykning ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Våre rørleggere bistår med rehabilitering av bad

Planer om å rehabilitere baderommet? Våre rørleggere hjelper deg med å oppnå et perfekt produkt!

Å rehabilitere og modernisere et bad, er en stor oppgave. Det er mye å tenke på, dersom du ønsker et ferdig produkt, som viser stil og kvalitet. Vi anbefaler å få hjelp med dette. Heldigvis for alle som bor i Oslo, har alle våre rørleggere mye erfaring og høy kompetanse, når det kommer til rehabilitering og modernisering av baderom.

Tar du i bruk vår tjeneste, kan våre rørleggere hjelpe deg med alt fra planlegging, til et plettfri og ferdig produkt, som du garantert blir meget fornøyd med.

Tett vask, toalett eller dusj? Våre rørleggere hjelper deg!

Det er ikke uvanlig å oppleve en tett vask, toalett eller dusj, i blant. Opplever du en tett dusj, er dette meget essensielt å få fikset så hurtig som mulig. Dersom vasken eller toalettet blir tett, når dusjen er tett, blir det mye vanskeligere å håndtere vannet, dersom det skulle renne vann. Når du får en tett vask og det renner over, er det som regel dusjen som mottar dette vannet, og er da dusjen tett, vil du ikke få fjernet vannet på en effektiv måte. Dette kan påføre badetrommet brutale vannskader!

Heldigvis for deg, har våre rørleggere mye erfaring med å rense tette rør, og det gjør de i en fei! Ta i bruk tjenesten vår, så rykker en rørlegger ut til deg, og renser rør.

Det finnes enkle tiltak, som du kan ta i bruk for å forebygge mot fremtidige tette rør.

Har du behov for noe som ikke er nevnt?

Da kan vi fortsatt hjelpe deg!

Rørleggerne våre er dyktige, og de utfører alle VVS-tjenester for deg som kunde. Har du et spørsmål eller behøver bistand med noe som ikke er nevnt i denne artikkelen, anbefaler vi deg sterkt å ta i bruk tjenesten vår, så får du hjelpen du behøver, alltid!

Rørleggerne våre dekker også , og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger