Logo

Finn rørlegger i Drammen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Man vet aldri nür uhellet er ute og man trenger en rørlegger hjemme hos seg i Drammen. Vüre dyktige rørleggerpartnere stür parate 24 timer i døgnet hele üret, og rykker ut fra sin nÌrmeste lokasjon.

I tillegg til ü tilby rørleggervakt 24 timer i døgnet, kan vüre godkjente rørleggerpartnere sü klart ogsü tilby konvensjonelle rørleggertjenester pü dagtid. Uavhengig av om du trenger en rørlegger for ü utføre installasjon, rørleggerlegging eller du trenger noen for ü hjelpe til nür uhellet er inntruffet og vannet stür ut av et sprukket rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Ta kontakt med vüre rørleggerpartnere ved ü plotte inn ditt telefonnummer ovenfor, for sü ü ringe nummeret som dukker opp. Du vil sü bli satt opp mot vür samarbeidspartner som rykker ut til Drammensomrüde.

Vüre rørleggerpartnere stiller opp med et smil om munn, og stür klare til ü hjelpe enhver i Drammen med alt av VVS-tjenester og rørleggervakt

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Drammen

Vi stiller strenge krav til alle vüre rørlegger-partnere som rykker ut til Drammen. For ü kvalifisere til ü bli vür rørleggerpartner for Drammensomrüde, mü prisnivüet ligge pü et nivü tilsvarende markedspris, og alle de ansatte er nødt til ü vÌre kvalifiserte fagpersoner. De som er ansatt som rørleggere hos vüre partnere har fagbrev og har utført en rekke rørleggeroppdrag pü egenhünd. De er derfor kvalifiserte og har alt av papirarbeidet i orden.

Vüre rørleggere rykker ut til alle i Drammen kommune

Dersom du für hjelp av en lÌrling, kan du vÌre sikker pü at vedkommende blir fulgt av en kvalifisert rørlegger, eller at lÌrlingen har nødvendig kunnskap og kvalifikasjoner til ü utføre oppdraget vedkommende ble sendt ut for.

Vüre rørleggerpartnere har en rekke avtaler med forskjellige kvalitetsleverandører av rørleggerutstyr. Dette sikrer deg gode konkurransedyktige priser pü materiale som blir benyttet under reparasjon eller nylegging av rør hos deg.

Rørlegger-partnerne vüre som rykker ut til Drammen, har kompetanse innenfor en rekke rørlegger-fagfelt, og utfører nesten alt som er knyttet til rørlegging, døgnvakt, vannsjekk, rørrehabilitering og installasjon av vannførende artikler. Nedenfor kan du se en liste og forklaring over noen vanlige tjenester som de fleste av vüre rørleggerpartnere tilbyr for personer og bedrifter i Drammen.

I tillegg til Drammen, dekker vüre rørleggerpartnere ogsü omrüder som Asker, BÌrum og Oslo.

Vannsjekk

Vüre rørlegger-partnere kan sü klart hjelpe deg med ü utføre en vannsjekk. Det er lurt ü gjennomgü en vannsjekk med jevne ürlige intervaller. Under en vannsjekk vil rørleggere ofte sjekke at rørene dine er tette og ikke lekker, samt inspirere vannførende installasjoner som for eksempel vaskemaskin, oppvaskmaskin, toalett og dusj.

Dersom rørleggeren mot formodning skulle avdekke mangler eller skader under vannsjekken hos deg i Drammen, vil rørleggeren tilby en god pris for ü fikse vannførende installasjoner, rør og diverse rørtekniske installasjoner.

Det er mange grunner til at det er viktig ü gjennomgü vannsjekk, en av de viktigste grunnene for ü gjennomføre vannsjekk er for ü tidlig avdekke eventuelle skader pü rør og installasjoner, før disse skadene eventuelt fører til vannskader og permanente skader pü bolig. Slike fuktskader kan bidra til mugg som igjen kan bidra til alvorlige helseskader. Les mer om vannsjekk her, og tegnene du bør vÌre obs pü for ü avdekke muggsopp.

Det er spesielt viktig ü gjennomføre vannsjekk pü en ürlig eller toürlig basis dersom man bor i en eldre enebolig, noe det finnes mange av i Drammen.

Akutt rørleggerhjelp

Bevegelser, frost, og ødelagte og eldre installasjoner kan ofte føre til at man trenger akutt rørleggerhjelp for ü hindre vannlekkasje eller üpne et frosset rør før det sprekker og fører til permanente skader eller behov for ü üpne vegger. Vüre rørlegger-partnere som rykker ut til Drammen, tilbyr de aller fleste av de vanlige akkutte rørleggertjenestene.

Dersom gode rüd er dyre, og du trenger hjelp raskt for ü hindre skadeutvikling i boligen din, kan du vÌre sikker pü at vüre rørlegger-partnere stür parate til ü rykke ut med en gang de har muligheten. Vüre rørlegger-partnere som dekker Drammen har sü klart rørleggervakt 24 timer i døgnet alle dager i üret. Med andre ord, kan du vÌre sikker pü at en av vüre rørlegger-partnere er tilgjengelige for ü hjelpe deg uavhengig av nür det skulle oppstü et umiddelbart behov.

Vür rørleggervakt dekker store deler av Norge, les mer om rørleggervakten vür her.

Rehabilitering av rør

Rør og andre rørtekniske installasjoner har dessverre ikke uendelig levetid, og trenger omsorg og sjekk med jevne mellomrom, sÌrlig nür det er blitt en stund siden de rørinstallasjonene ble installert. Vüre rørlegger-partnere hjelper deg med ü sjekke helsen til rørene dine, for deretter ü anbefale tiltak som er spesialtilpasset dine rør sin tilstand.

Installasjoner

Dersom man ønsker at vannførende artikler i hjemmet skal fungere i lengst mulig tid, og vÌre ordentlig tilkoblet vannsystemet, er det lurt ü sørge for at en godkjent rørlegger har stütt for installasjonen.

Nür en profesjonell rørlegger har gjennomført installasjonen, kan man vÌre sikker pü at installasjonene fungerer som de skal, og at du har de beste forutsetningene for velfungerende vannførende artikler som ikke lekker eller forürsaker uønskede hendelser.

Vüre rørleggere hjelper til med installasjoner som for eksempel dusj, vask, toalett, oppvaskmaskin og vaskemaskin, varmtvannsbereder med mer. Akkurat hvilke installasjoner den bestemte rørlegger-parteren vür som dekker Drammen tilbyr, kan det vÌre lurt ü sjekke over telefon. Men vüre allsidige og profesjonelle rørleggerpartnere kan i de fleste tilfeller tilby det aller meste av installasjoner.

Derfor bør du velge vüre rørleggere i Drammen

Det er mange gode grunner for ü velge vür rørlegger-partner for ü hjelpe deg i Drammen. Rørlegger-partnerne vüre er profesjonelle, har allerede hjulpet flere hundre forskjellige kunder, og er sü klart sentralt godkjent av direktoratet for byggkvalitet.

I tillegg til sentral godkjenning, følger vüre rørleggere mønsterpraksis for rørleggerbransjen, er seriøse og profesjonelle, og benytter seg kun av godkjente rørleggere med fagbevis.

De tilbyr rammeavtale

Vüre rørleggerpartnere tilbyr rammeavtale for sine kunder i Drammen. En rammeavtale er ypperlig for personer eller bedrifter som trenger omfattende hjelp av rørlegger, eller som trenger jevnlig rørleggerhjelp. Med en rammeavtale kan man fü et konkret tilbud for en rekke forskjellige tilleggstjenester som man kan benytte seg av samlet eller hver for seg.

Videre kan man inngü avtale med garantert responstid og serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og installasjoner.

Rørleggerne vüre som rykker ut til Drammen, kan sü klart ogsü bistü med rüdgivning og konsulenttjenester, slik at man kan fü støtte for prosjektering og/eller planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, prosjektering og utbedringsarbeid pü VVS-anlegg. Rørlegger-partnerne vüre kan ogsü ofte bistü med koordinering og hündtering av skadesaker.

Vüre rørleggerpartnere utfører det meste av VVS-tjenester

Rørlegger-samarbeidspartnerne vüre utfører det aller meste av VVS-tjenester for bedrifter og privatpersoner. Med rørleggervakt 24/7 hele üret, og allsidig kompetanse, kan du vÌre sikker pü at vüre rørleggere kan hjelpe deg med det aller meste av VVS-tjenester i Drammen.

Uavhengig av om du har en hastesak, trenger utskifting av toaletter, urinaler, varmtvannsbereder, armaturer/kraner, servanter, stoppekran eller andre installasjoner eller former for rørlegging, kan du vÌre sikker pü at vüre rørleggerpartnere kan hjelpe deg.

Har du andre behov, eller lurer pĂĽ noe? Ta kontakt

Har du spørsmül knyttet til prisestimat, eller hvilke konkrete tjenester vüre rørlegger-partnere som dekker Drammen tilbyr? I sü fall er det bare ü plotte inn telefonnummeret ditt ovenfor, for sü ü kontakte nummeret som dukker opp. Du vil da fü god hjelp av vüre rørlegger-partnere sitt profesjonelle kundeservice som stür klare til ü hjelpe deg med enhver henvendelse. Vi hüper du für den hjelpen du trenger av en av vüre rørleggere hos deg i Drammen, med vennlig hilsen oss i Rørlegger SOS.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hvorfor er det viktig, hva gjør en rørleggervakt i Drammen?

En rørleggervakt i Drammen er viktig for ü sikre at byens rørsystem fungerer optimalt. Rørleggervakter overvüker og vedlikeholder rør og røranlegg, og sørger for at de er i god stand. De utfører ogsü reparasjoner og vedlikehold, og kan hjelpe til med ü installere nye rørsystemer. Rørleggervakter er ogsü involvert i planlegging og gjennomføring av vedlikeholdsprosjekter, og kan gi rüd til kommunale myndigheter om hvordan byens rørsystemer kan forbedres.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hva gjør en rørleggervakt?

En rørleggervakt i Drammen er en fagperson som er spesialisert i ü utføre vedlikeholds- og reparasjonsarbeid pü rørsystemer. De fleste rørleggervakter har en formell utdanning innen faget, og mange har ogsü flere ürs erfaring fra yrket. Rørleggervakter utfører ofte forebyggende vedlikehold pü rørsystemer for ü forhindre at disse skal tette seg eller bli skadet, noe som kan føre til alvorlige problemer. I tillegg til dette utfører rørleggervakter ogsü reparasjonsarbeid pü skadede rørsystemer, og de kan ogsü bistü med installasjon av nye rørsystemer.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hvor lenge er en rørleggervakt?

En rørleggervakt er en person som er ansvarlig for ü reparere og/eller bytte ut rør i et boligbygg. Rørleggervakter er ofte tilknyttet et bestemt boligbygg, og de fleste rørleggerbedrifter har en rørleggervakt som kan kontaktes dersom det er behov for rørleggerhjelp. Rørleggervakter jobber vanligvis pü dagtid, men noen rørleggerbedrifter har døgnvakt. En rørleggervakt har ofte en fast arbeidstid, men det er ikke uvanlig at de jobber overtid eller pü helger dersom det er behov for det.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hvorfor er det viktig?

En rørlegger er en viktig fagperson som utfører et bredt spekter av tjenester innen vann- og avløpsinstallasjoner. Rørleggerarbeid inkluderer alt fra planlegging og prosjektering til installasjon og vedlikehold av rørsystemer. Rørleggerarbeid utføres ofte i samarbeid med andre fagpersoner, som for eksempel elektrikere og bygningsarbeidere. En rørleggervakt er en viktig fagperson som utfører et bredt spekter av tjenester innen vann- og avløpsinstallasjoner. Rørleggervaktarbeid inkluderer alt fra planlegging og prosjektering til installasjon og vedlikehold av rørsystemer. Rørleggervaktarbeid utføres ofte i samarbeid med andre fagpersoner, som for eksempel elektrikere og bygningsarbeidere. Rørlegger- og rørleggervakttjenester er viktige for et samfunn fordi de sikrer at vann og avløp fungerer slik det skal. Rørleggerarbeid og rørleggervakttjenester bidrar ogsü til ü redusere forurensning og skader pü miljøet.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hvem er en rørleggervakt?

En rørleggervakt er en person som er ansvarlig for ü sikre at rørsystemer fungerer optimalt. De fleste rørleggervakter jobber i byer og tett befolkede omrüder der det er mange rørsystemer som mü vedlikeholdes og repareres. Rørleggervakter utfører ogsü vedlikeholdsarbeid pü rørsystemer, slik som ü rengjøre rør og fjerne blokkeringer. Noen ganger mü rørleggervakter ogsü installere nye rørsystemer. Rørleggervakter mü ha en god forstüelse av hvordan rørsystemer fungerer, samt kunnskap om hvordan de repareres og vedlikeholdes. De mü ogsü vÌre komfortable med ü jobbe i trange og utfordrende omrüder. Rørleggervakter mü ogsü vÌre i stand til ü bruke en rekke verktøy, slik som sager, skrutrekkere og hündtak. De fleste rørleggervakter jobber for rørleggerfirmaer eller vaktbyrüer. Noen rørleggervakter jobber imidlertid ogsü pü egen hünd. Uansett hvilken type jobb de har, mü rørleggervakter sørge for at de overholder alle sikkerhetsforskrifter og forskrifter som gjelder for deres arbeid.

Rørlegger og rørleggervakt i Drammen - hvordan blir en rørleggervakt?

En rørleggervakt i Drammen er en fagperson som utfører vedlikeholds- og reparasjonsarbeid pü rørsystemer i bygninger. De fleste rørleggervakter jobber i privat sektor, men noen jobber ogsü for kommunale eller fylkeskommunale virksomheter. Rørleggervakter utfører ogsü installasjonsarbeid for nye bygninger. Rørleggervakter utfører en rekke forskjellige oppgaver, alt etter hvilket fagomrüde de spesialiserer seg pü. Noen rørleggervakter jobber kun med vannrør, mens andre ogsü jobber med avløpsrør og varmerør. Rørleggervakter som jobber med vannrør utfører oppgaver som ü reparere lekkasjer, bytte ut defekte rør og installasjon av nye vannrør. Rørleggervakter som jobber med avløpsrør utfører oppgaver som ü reparere tette avløpsrør, bytte ut defekte rør og installasjon av nye avløpsrør. Rørleggervakter som jobber med varmerør utfører oppgaver som ü reparere lekkasjer, bytte ut defekte rør og installasjon av nye varmerør. Rørleggervakter mü ha god kunnskap om rørsystemer og vÌre godt kjent med de forskjellige typer rør og materialer som brukes i disse systemene. De mü ogsü ha god kunnskap om de forskjellige metodene som brukes til ü installere, vedlikeholde og reparere rørsystemer. Rørleggervakter mü ogsü vÌre godt kjent med de forskjellige typer verktøy og utstyr som brukes i dette faget. For ü bli rørleggervakt mü man ha fullført en utdanning pü minimum fem ürs heltid. Denne utdanningen gir deg kunnskap om de forskjellige fagomrüdene som er relevante for dette yrket. Du lÌrer ogsü om de forskjellige metodene som brukes til ü installere, vedlikeholde og reparere rørsystemer. I tillegg für du ogsü kunnskap om de forskjellige typer verktøy og utstyr som brukes i dette faget. Etter ü ha fullført en femürig utdanning kan du søke om ü bli rørleggervakt. For ü bli rørleggervakt mü du gjennomføre en praktisk prøve. Praktisk prøve gür ut pü ü vise at du behersker de forskjellige fagomrüdene som er relevante for dette yrket. I tillegg mü du ogsü vise at du behersker de forskjellige metodene som brukes til ü installere, vedlikeholde og reparere rørsystemer.

I tillegg til Drammen, dekker vi ogsü nÌrliggende steder som blant annet Hokksund, Mjøndalen og Lierbyen. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.