Logo

Finn rørlegger i Hokksund – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Leter du etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Hokksund?

Da trenger du ikke ĂĽ lete mer!

Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med dine VVS-relaterte problemer. Alle vüre rørleggere sikter langt for ü utføre alle sine oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Vüre rørleggere er klare til ü ta din sak 24/7, alle dager i üret, og de rykker ut nür du trenger dem!

En av vĂĽre samarbeidspartnere rykker ut til Hokksund fra en nĂŚrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Hokksund

Rørleggerne vüre som dekker Hokksund har erfaringen som trengs og er alltid forberedt pü det verste, samt er godt utrustet til ü takle enhver jobb pü en solid müte som sikrer deg bare den høyeste kvalitet. Du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en solid müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Hokksund?

Rørleggerne vüre som tilbyr alle sine rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, har muligheten til ü rykke ut umiddelbart 24/7, alle dager i üret og har en usedvanlig bred kompetanse. Rørleggerne vüre er alltid klare til ü bistü med dine problemer, og det gjør de nür det haster.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse?

Da kan vüre rørleggere hjelpe deg!

De har mye erfaring, og vil kunne bistü med prosjektledelsen, sü er du sikker pü at arbeidet som er involvert blir utført pü en solid og profesjonell müte. Med andre ord sü er vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har mye kompetanse og erfaring, blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene og har godkjent fagbrev, sü er du alltid sikret bare den beste hjelpen du kan motta fra fagfolk som vet hva dem driver med.

Alle rørleggerne som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne vüre blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene og har godkjent fagbrev, noe som sikrer at du mottar bare den beste hjelpen.

Alle rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som sikrer bedre priser i Hokksund

Rørleggerne vüre tilbyr ikke bare en fantastisk rørleggervakt, men ogsü en rammeavtale, hvor du vil motta tilbud om en rekke med tilleggstjenester. Tjenestene som er involvert kan du benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du serviceavtaler som bistand fra en erfaren rørlegger, der du vil motta bistand med service og ettersyn pü rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, vil en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Rørleggerne tilbyr ogsü andre tjenester, som rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü gode muligheter for bistand med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Velger du ü inngü en god rammeavtale med vüre partnere, vil du som kunde motta flere fordeler og goder. Rørleggerne tilbyr deg varer og andre tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og utrykning, samt ürlige inspeksjoner av anlegg og VVS-utstyr.

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til anlegget i bygget, noe som kommer godt med en rørleggervakt, da utrykning og utføring av arbeid für økt effektivitet.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Hokksund

Samarbeidspartnerne vüre har ogsü andre rørleggertjenester, som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger rykker ut og bistür med ettersyn og service pü røranlegg. En sertifisert rørlegger utfører en rekke med kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt püføres.

Alle kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Hokksund

Alle vüre rørleggere er spesialisert pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, noe som kommer godt med da de tilbyr en rørleggervakt 24/7, hele üret. Rørleggerne vüre er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster.

Du kan ogsü ta i bruk vür tjeneste, dersom du behøver bistand med ordinÌre rørleggertjenester, me, har du en sak som ikke krever umiddelbar utrykning, vil saken bli hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Behøver du bistand til reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe av dette, kan du ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du hjelpen du behøver, alltid.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har erfaringen og kompetansen som kreves for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet til denne artikkelen. Vi anbefaler deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

I tillegg til ü rykke ut til Hokksund, Drammen, Oslo og andre steder i Drammensomrüde, har vi ogsü en rørleggervakttjeneste som dekker store deler av Norge!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.