Logo

Beste rørlegger i Lierbyen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Har du behov for en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle ordinÌre rørleggertjenester, og tilbyr en rørleggervakt i Lierbyen?

Da er du pĂĽ rett sted!

Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg og ta din sak 24/7, üret rundt.

Rørleggerne vüre utfører alltid jobbene sine med et øye for kvalitet og presisjon. De sikter langt for ü gi sine kunder bare den høyeste kvaliteten pü utførte jobber.

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En sertifisert rørlegger rykker ut fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lierbyen

Alle rørleggerne vüre som rykker ut til Lierbyen er alltid godt forberedt pü det verste, samt er godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, derfor trenger du aldri ü bekymre nür du tar i bruk vür unike og solide rørleggertjeneste.

Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lierbyen?

Med rørleggere som tilbyr alle sine rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser, har bred og lang erfaring, tilbyr en fantastisk rørleggervakt og er klare til ü rykke ut 24/7, alle dager i üret, velger man ikke feil, dersom man tar i bruk vür tjeneste.

Alle vüre rørleggere er klare til ü hjelpe deg med dine problemer, og de rykker ut nür det haster.

Trenger du bistand til et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Ikke noe problem for vüre rørleggere! De har erfaringen som trengs til ü bistü med prosjektledelsen, sü kan du vÌre sikker pü at arbeidet som er involvert blir utført pü en ordentlig müte, og sørger for at det ferdige produktet har kvaliteten du ser etter, og mer!

Med andre ord sü er vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb for alle i Lierbyen.

Vi og vüre rørleggere dekker store deler av Norge med en rørleggervakt

Bor du utenfor nÌromrüdet til Lierbyen kan du fortsatt ta i bruk tjenesten vür, da vüre rørleggere ogsü tilbyr og dekker store deler av Norge med sin rørleggervakt.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har lang erfaring og blir jevnlig kurset pü alle de nyeste relevante normene, og har godkjent fagbrev, noe som spiller med pü ü sørge for at du mottar bare den beste hjelpen som en fagperson kan tilby!

Rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Lierbyen

Rørleggerne vüre som dekker Lierbyen, har rammeavtaler som innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, er en rammeavtale perfekt for deg!

Ønsker du andre tjenester som rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü muligheter med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer også med flere goder og fordeler for deg som kunde. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag og utrykning. Årlige inspeksjoner av VVS-utstyr kommer også med en rammeavtale, noe som hjelper med å opprettholde sikkerheten og kvaliteten på anlegget.

Du vil ogsü ha en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til anlegget og rutinene i bygget. Dette kommer godt med nür du tar i bruk deres rørleggervakt, da dette øker effektiviteten ved akutte saker.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lierbyen fra vür rørlegger

Rørleggerne vüre har ogsü andre rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en rørlegger vil bistü med ettersyn og service pü røranlegg. Det blir sendt ut en sertifisert rørlegger, som utfører en rekke med kontroller pü anlegget i boligen din, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt püføres.

Alle kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Lierbyen

Alle vüre rørleggere er spesialisert pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. Dette kommer godt med, da de tilbyr en rørleggervakt. De er alltid klare til ü rykke ut til

De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggertjenester, men har du et problem eller en annen sak som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, utfører og tar av seg hele prosessen, uansett oppdrag.

Rørleggerne vüre som rykker ut til Frogner utfører ogsü andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Ønsker du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre dyktige og erfarne rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Lierbyen har muligheten og kompetansen for ü utføre selv de mest krevende jobbene. Men har du et problem eller trenger bistand til en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg ü likevel ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørleggere, i dag!

I tillegg til ü dekke Lierbyen, rykker vüre rørleggere ogsü ut til Oslo, Drammen og Hokksund.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet