Logo

Finn rørlegger i Mjøndalen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du hjelp av en dyktig og sertifisert rørlegger, som har en topp rørleggervakt, og utfører alle rørleggertjenester i Mjøndalen?

Da kan vi hjelpe deg!

Bare ta i bruk vår unike tjeneste, så får du alltid hjelpen du trenger, ettersom våre rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, vil du kunne motta hjelpen du trenger 24/7, året rundt. Rørleggerne våre har godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann på plass, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen du kan få.

En rørlegger rykker ut fra en nærliggende base og utfører oppdrag i Mjøndalen.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Mjøndalen

Rørleggerne våre er klare for selv de største utfordringer, og er også godt utrustet for å utføre enhver jobb, noe som gjør at du aldri trenger å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

Får du hjelp fra en av våre dyktige rørleggere, vil jobben bli utført på en effektiv og enkel måte, da de har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Mjøndalen?

Siden rørleggerne våre tilbyr rørleggervakt, er de klare til å rykke ut 24/7, året rundt. De har også bred kompetansen, og tilbyr alle sine rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Trenger du bistand med et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette, så blir arbeidet som er involvert utført på en trygg og ordentlig måte. Våre rørleggere takler ethvert oppdrag.

Rørleggerne våre tilbyr også en rørleggervakt som dekker store deler av Norge

Du trenger ikke å måtte bo i Mjøndalen for å motta hjelp fra våre dyktige rørleggere. Rørleggerne våre har en rørleggervakt som dekker også store deler av Norge, noe som gjør det enkelt å motta hjelpen du trenger, i Norge.

Våre rørleggere som rykker ut til Mjøndalen har bred kompetanse

Våre rørleggeren har lang erfaring, og er kompetente nok til å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. De har også selvsagt fagutdannselse og godkjent fagbrev, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. Rørleggerne følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Mjøndalen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalen til våre rørleggere gir deg som kunde tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du velge å benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger vil bistå med ettersyn og service på VVS-utstyr og rør, vil en rammeavtale være perfekt for deg.

I tillegg til å tilby en god rørleggervakt, kan våre rørleggere også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, i forbindelse med bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale har du også gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du motta flere goder og fordeler som kunde. Varer og andre tjenester blir tilbudt til rabatterte priser, samt høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag og rørleggervakt. Du vil også motta årlig inspeksjon av VVS-utstyr, for å opprettholde sikkerheten og kvaliteten på ditt anlegg. Rørleggerne våre har også et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere, som du vil få en unik tilgang til.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell rørlegger, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Mjøndalen

Våre partnere har også andre rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil motta, fra en av deres rørleggere, service og ettersyn på røranlegg. Da rykker det ut en rørlegger som utfører en diverse kontroller på ditt røranlegg, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras anlegget.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Mjøndalen gjør det meste

Siden våre rørlegger tilbyr en rørleggervakt for alle i Mjøndalen og store deler av Norge, har de spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Rørleggerne utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag i Mjøndalen, men har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne utfører en rekke tjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

I tillegg til dette, utfører de også serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du bistand med noe som er nevnt ovenfor, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og de gjør alt i sin makt for å bistå med alle problemer, mens de utfører jobbene med kvalitet og presisjon. Det kan bare hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor ber deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, som svarer på dine spørsmål og hjelper deg med din sak. I tillegg til Mjøndalen, dekker vi også nærliggende steder som blant annet Hokksund, Drammen og Lierbyen.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.

Hvor mye tar en rørlegger i timen, og hva koster de ulike tjenestene?

Denne artikkelen gir en oversikt over ulike rørleggertjenester og deres omtrentlige priser. Vi går gjennom den generelle timeprisen for rørleggertjenester, spesifikke tjenester som rørinspeksjon, tetting av avløp, lekkasjereparasjon og installering av nytt utstyr, samt tilleggskostnader som reisekostnader og materialutgifter. Videre gir vi tips om hvordan man kan spare penger på rørleggertjenester, inkludert å be om flere tilbud, utføre enkle reparasjoner selv når det er mulig, og vedlikeholde rørsystemet regelmessig.