Logo

Finn rørlegger i Lier – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger, som alltid er pü plass og utfører alle rørleggertjenester i Lier?

Da er du pĂĽ rett sted!

Vi har rørleggere, som alltid er klare til ü bistü med dine problemer, og med en fantastisk rørleggervakt som dekker Lier, vil du motta bistand nür du mütte trenge det! Rørleggerne vüre er stolte fagfolk, som sikter lang for ü utføre alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon.

Rørleggervakten de tilbyr, sørger for at de er klare til ü ta din sak 24/7, alle dager i üret, og rykker ut nür du trenger det.

Diverse godkjenninger, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann er süklart pü plass, noe som sørger for at hjelpen du mottar, er alltid utført med bare den høyeste kvalitet og sikkerhet.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Lier fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lier

Rørleggerne vüre er alltid godt egnet til ü utføre enhver jobb. I tillegg, er de alltid klare for det verste, og med en solid rørleggervakt, trenger du aldri ü bekymre deg.

Alle jobber som vüre rørleggere utfører, blir alltid hündtert pü en profesjonell og effektiv müte, og med et bredt og stort nettverk til andre hündverkere, vil alle jobber bli utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lier?

Rørleggerne vüre tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og rykker ut 24/7, üret rundt, dersom du velger ü ta i bruk deres rørleggervakt. Ingen jobber er for vanskelige for vüre rørleggere, da de har erfaringen og kompetansen som er nødvendig for ü utføre enhver jobb.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, vil vüre rørleggere kunne bistü med prosjektledelsen, sü er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført pü en ordentlig og trygg müte. Med andre ord sü er vüre rørleggere alltid klare til ü takle alle jobber.

Vüre rørleggere som rykker ut til Lier har bred kompetanse

Rørleggerne vüre blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for bare den beste hjelpen. Selvfølgelig følger ogsü alle vüre rørleggere sertifiseringskrav og retningslinjer for hündverkertjenesteloven.

Rørleggerne vüre, som dekker Lier, har erfaringen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, og med en bra rørleggervakt tjeneste, vil du alltid vÌre sikker pü ü motta en god hjelp, nür du trenger det.

Vüre Rørleggere i Lier har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale, vil du motta tilbud om en rekke med tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Du velger selv hva som passer best for deg og din situasjon. Ønsker du serviceavtaler, i form av periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør eller garantert responstid, er en rammeavtale perfekt for deg!

Vüre rørleggere har ogsü konsulent og rüdgivningstjenester, hvor en rørlegger vil gi deg, som kunde, støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg flere goder og fordeler. Med en rammeavtale, vil du motta tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag. Årlige inspeksjoner av VVS-utstyr følger også med en rammeavtale. våre rørleggere samarbeidspartnere har også et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Tar du valget ü inngü i en rammeavtale, er du sikret en profesjonell og solid rørlegger, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lier

Rørleggerne vüre har rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü VVS-anlegget. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller pü anlegget i din bolig, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, føre større skader püdras.

Vüre rørleggere i Lier gjør det meste

Rørleggerne vüre tilbyr en rørleggervakt som dekker Lier, og har derfor spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er hurtig pü plass nür det haster! Har du behov for tjenester eller bistand med problemer som ikke er akutte, vil dette blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut og tar seg av hele prosessen.

Vüre rørleggere utfører diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De tilbyr ogsü andre tjenester, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Behøver du hjelp med noe av dette, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, og med en bra rørleggervakt-tjeneste, høy kompetanse og mye erfaring, har de muligheten til ü utføre selv de mest krevende og kompliserte jobbene, og det nür du mütte trenge det.

Behøver du bistand til et problem eller en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, ber vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, da det kan hende vi ikke har nevnt det du behøver hjelp til.

Ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Lier, dekker vüre rørlegger-partnere ogsü nÌrliggende omrüder som Drammen, Oslo, Asker og BÌrum. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.