Logo

Finn rørlegger i Lillestrøm – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Lillestrøm? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til å bistå med dine prosjekter og problemer, og det gjør de 24/7 året rundt.

Våre rørleggere har et øye for kvalitet, og vil alltid sikre deg et bra utført arbeid!

Dersom du har problemer med VVS-installasjoner, så kan være dyktige rørlegger-partnere hjelpe!

Tjenester som rørleggerne i Lillestrøm utfører

Det dukker stadig opp nye problemstillinger som rørleggere Norge rundt må fikse. Våre rørleggere har lang erfaring med alt mulig av prosjekter og problemer, så de er godt utrustet til å utføre enhver jobb du måtte trenge hjelp til.

Med bruk av vår tjeneste vil du få hjelp av rørleggere med et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som sørger for at alle jobber blir håndtert på en kostnadseffektiv måte. I tillegg til dette, vil våre rørleggere også kunne bistå med prosjektledelsen, så blir jobben gjort på en profesjonell og ansvarsfull måte.

Våre rørleggere i Lillestrøm kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere i Lillestrøm?

Med konkurransedyktige priser, en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse, vil du bli alltid fornøyd med utført arbeid av en av våre rørleggere!

Våre rørleggere er serviceinnstilte fagfolk som alltid sikter for å gjøre kunden fornøyd med samarbeidet.

Våre rørleggere i Lillestrøm har bred kompetanse

Våre rørleggere har bred kompetanse, og nok erfaring til å håndtere selv de mest krevende jobbene for alle som bor i Lillestrøm. Rørleggerne har også selvsagt godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav, så du vil alltid få bare den beste hjelpen!

Våre rørleggere i Lillestrøm har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjeneste kan bli brukt som garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, for å nevne noen.

Trenger du bistand med rådgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe våre rørleggere gjør. Du kan også få bistand med koordinering og håndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du få rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet, og raskt oppmøte ved oppdrag, årlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt tilgang til et unikt, bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre samarbeidspartnere er du sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt, samt kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Lillestrøm

Våre samarbeidspartnere tilbyr rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor det blir utført ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Rørleggerne utfører kontroller for å ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader pådras.

Kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren og solid rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Lillestrøm gjør det meste

Våre rørleggere utfører ordinære rørleggeroppdrag, men har også spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til å rykke ut når det haster. Problemer og tjenester som ikke er like akutt vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med håndterer hele prosessen.

Våre rørleggere i Lillestrøm utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, er dette noe våre dyktige rørleggere i Lillestrøm utfører for deg.

Rehabilitering og modernisering av bad

Våre rørleggere har mange år med erfaring når det kommer til å pusse opp bad, Norge rundt. Derfor anbefaler vi å ta i bruk vår tjeneste, og ta en telefon til en av våre rørleggere, dersom du har planer om rehabilitering av badet ditt.

Får du bistand fra en av våre rørleggere, vil du få hjelp fra planlegging til ferdig bad, og med bistand til prosjektering, blir alt håndtert på en presis og dyktig måte.

Våre rørleggere fikser tette toaletter, vasker og avløp

Opplever du en tett vask kan en grundig og rask rens av vannlåsen fikse dette, men det er ikke alltid dette hjelper, fordi selve rørene kan være tette. Er rørene tette anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så får du bistand av en erfaren og dyktig rørlegger!

Et tett toalett kan være litt vrient å få fikset. Som regel kan man fikse dette selv, men noen ganger er doen rett og slett helt tett, og da må en rørlegger hjelpe deg med å fikse dette. Våre rørleggere i Lillestrøm er alltid klare til umiddelbar utrykning for å fikse opp i toaletter, Norge rundt.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er alltid klare for å hjelpe alle i Lillestrøm med sine VVS-relaterte problemer og prosjekter. De er dyktige og kan utføre alle tjenester, med et øye for kvalitet, men det kan hende at det du trenger hjelp med, eller lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, så tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørlegger i dag!

De dyktige rørleggerne våre rykker også ut til Hamar, Lillehammer og andre steder i nærområdet.

Finn beste rørlegger og rørleggervakt i Lillestrøm med 24/7 døgnvakt.

En rørlegger og rørleggervakt er viktig for å sikre at bygninger har riktig vann- og avløpsinstallasjon. De fleste rørleggerne jobber med å installere og reparere vann- og avløpsrør i boliger og bedrifter. Rørleggerne må også sørge for at vann- og avløpsanlegg overholder kravene til sikkerhet og hygiene. Rørleggerne utfører også vedlikeholdsarbeid og reparasjoner på vann- og avløpsanlegg.

Rørleggervakt er et tjenestetilbud som sikrer rask og profesjonell hjelp fra en rørlegger dersom det oppstår et problem med vann- eller avløpsanlegget.

Er det viktig å ha en rørlegger vakt i nærheten av boligen eller bedriften din?

Det er viktig å ha en rørlegger vakt i nærheten av boligen eller bedriften din. Rørlegger vakter kan tilby en rekke fordeler, som å sikre at rørledningene dine fungerer som de skal, og å unngå skader på boligen eller bedriften din. De kan også hjelpe deg med å spare penger på reparasjoner og vedlikehold, da det er mye enklere å holde rørledningene i god stand hvis du har en rørlegger vakt i nærheten.

Hvorfor er en rørlegger og rørleggervakt viktig?

En rørlegger og rørleggervakt er viktig fordi de sikrer at rørene i et hus eller en bygning er i god stand. De fleste rørleggervakter jobber for selskaper som utfører vedlikeholdsarbeid på hus og bygninger, slik at de kan fange opp eventuelle problemer med rørene før de blir store og farlige. Rørleggervakter kan også jobbe for private huseiere eller for bygningseiere, slik at de kan sørge for at rørene i huset eller bygningen er i god stand.

Hva slags arbeid utfører en rørlegger?

En rørlegger er en fagperson som er kvalifisert til å installere, reparere og vedlikeholde rørsystemer. Rørleggerarbeid omfatter ofte å jobbe med vann- og avløpsrør, men en rørlegger kan også jobbe med gassrør, varmeanlegg og andre typer rørsystemer. Rørleggerens arbeid er ofte fysisk krevende, og det er viktig å ha god helse for å utføre dette arbeidet på en sikker måte. Rørleggeren må også være komfortabel med å jobbe i trange og utfordrende arbeidsmiljøer.

Hvordan sikrer en rørlegger at vann- og avløpsanlegg overholder kravene til sikkerhet og hygiene?

En rørlegger sikrer at vann- og avløpsanlegg overholder kravene til sikkerhet og hygiene ved å følge en rekke forskrifter og prosedyrer. Disse inkluderer å installere rør og annen utstyr i samsvar med produsentens anvisninger, sørge for at rørsystemene er tette og ikke lekker, og regelmessig vedlikeholde og inspisere rørsystemene. Rørleggerne må også sørge for at de bruker riktig verktøy og utstyr, og at de følger sikkerhetsforskriftene når de arbeider med vann- og avløpsanlegg.

Hva slags vedlikehold og reparasjoner gjør en rørlegger på vann- og avløpsanlegg?

En rørlegger utfører vedlikeholds- og reparasjonsarbeid på vann- og avløpsanlegg. De fleste rørleggerbedrifter utfører også installasjonsarbeid. Rørleggerbedrifter er ofte involvert i prosjekter som krever spesialisert kunnskap og kompetanse. Rørleggerarbeid omfatter blant annet: - utbedring og vedlikehold av vann- og avløpsledninger - utbedring og vedlikehold av vann- og kloakktanker - utbedring og vedlikehold av vannpumper - utbedring og vedlikehold av vannkraner - installasjon av nye vann- og avløpsledninger - installasjon av nye vannpumper - installasjon av nye vannkraner En rørlegger må ofte jobbe i trange og utfordrende arbeidsforhold, og det er derfor viktig at de har god kondisjon og utholdenhet. Rørleggerarbeid krever også ofte bruk av spesialverktøy og -utstyr.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.