Logo

Finn rørlegger i Kjeller – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Kjeller og trenger en dyktig rørlegger som kan ta seg av alle rørleggertjenester?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange rørleggere som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt! Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagman, som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kjeller fra en nÌrliggende base.

Fü pü plass ditt drømmebad med vüre rørlegger-partnere og sine murer- og flislegger-venner.

Tjenester som vüre rørleggere utfører

Vüre sammarbeidspartnere er alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Für du hjelp fra en av vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller, vil arbeidet alltid bli utført pü en profesjonell og ansvarsfull müte. I tillegg til dette har vüre rørleggere et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør enhver jobb enkelt ü fü gjort.

Vüre rørleggere i Kjeller kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Med mye erfaring, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det er behov for ekstra kompetanse til arbeidet som er involvert. Vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller har lang erfaring, og mye kompetanse, noe som gjør at selv de mest krevende jobbene ikke er en sak de. Vüre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, sü arbeidet blir alltid utført med bare den høyeste kvaliteten. Alle vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg, og du kan fü garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr. Vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller vil alltid fü jobben gjort.

Du kan ogsü fü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Er det ogsü behov for bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, kan dette ogsü bli utført gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre alle kunder rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. I tillegg til dette vil du ogsü motta en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med en rørlegger som rykker ut til Kjeller, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Kjeller

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere sine tjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. Rørleggerne rykker ut til Kjeller, og gjennomfører kontroller pü røranlegget i tekniske rom, leiligheter og fellesarealer, hvor mület er ü lokalisere mindre feil og fikse dem, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Kjeller og omegn gjør det meste

Vüre rørleggere som rykker ut til Kjeller har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, üret rundt. Rørleggerne utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester. Problemer og tjenester som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

En rørlegger vi samarbeider med, utfører alle oppdrag.

Vüre erfarne og dyktige rørleggere som rykker ut til Kjeller utfører rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere rykke ut til Kjeller, sü für du hjelpen du trenger, alltid.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørlegger rykker ut til Kjeller fra en nÌrliggende base, og har kompetansen til ü utføre enhver jobb som bare de dyktigste rørleggerne kan gjøre. Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt nummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Rørleggerne vil også kunne tilby bistand til nærområder som Jessheim, Nittedal, Årnes og Strømmen. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.