Logo

Finn rørlegger i Skedsmo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Skedsmo?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange erfarne og dyktige rørleggere som er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Vüre rørleggere har sü klart diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Skedsmo fra en nÌrliggende base.

Vüre rørlegger-partnere kan i samsvar med murer-kontakter fü pü plass flotte baderom med solide VVS-installasjoner

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Skedsmo

Vüre rørleggere er alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Jobber som blir utført av vüre rørleggere blir utført pü en profesjonell og dyktig müte. I tillegg har vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo et stort og bredt nettverk med andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Dersom det skulle kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir alle jobber utført pü en god müte. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har bred kompetanse

Ingen jobber er for mye for vüre kompetente og erfarne rørleggere, og de vil alltid utføre jobber med et øye for kvalitet og presisjon. Rørleggerne vüre har godkjent fagbrev, og kurset jevnlig pü alle de nyeste normene, noe som sikrer deg solid hjelp. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

En rammeavtale innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan velge ü benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Det er ogsĂĽ gode muligheter for bistand og hjelp med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere kommer selvsagt med en rekke fordeler for sine kunder. Inngür du i en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Med en rammeavtaler er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Skedsmo

Vüre rørleggere har rørleggertjenester som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistür med ettersyn og service pü røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor mület er ü ivareta vedlikehold og sikkerhet ved ü lokalisere mindre feil, og rette opp i dem før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en dyktig og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har spesialisert seg pü akutt beredskap 24/7 üret rundt, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. De er alltid klare til ü rykke ut til Skedsmo, og det gjør de nür det haster.

Andre problemer og tjenester som ikke er like akutt, blir hündtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Noen av service oppdragene som vüre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp og bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørlegger hjelpe deg!

Vüre rørleggere har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørlegger er dytkige, og har kompetansen de trenger til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre, men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag ved ü taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger!

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre omrüder, som Lillestrøm, Hakadal og Kjeller. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.