Logo

Finn rørlegger i Skedsmo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Skedsmo?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange erfarne og dyktige rørleggere som er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt. Vüre rørleggere har sü klart diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Skedsmo fra en nÌrliggende base.

Vüre rørlegger-partnere kan i samsvar med murer-kontakter fü pü plass flotte baderom med solide VVS-installasjoner

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Skedsmo

Vüre rørleggere er alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Jobber som blir utført av vüre rørleggere blir utført pü en profesjonell og dyktig müte. I tillegg har vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo et stort og bredt nettverk med andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge vüre rørleggere?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Dersom det skulle kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir alle jobber utført pü en god müte. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har bred kompetanse

Ingen jobber er for mye for vüre kompetente og erfarne rørleggere, og de vil alltid utføre jobber med et øye for kvalitet og presisjon. Rørleggerne vüre har godkjent fagbrev, og kurset jevnlig pü alle de nyeste normene, noe som sikrer deg solid hjelp. Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

En rammeavtale innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan velge ü benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Det er ogsĂĽ gode muligheter for bistand og hjelp med koordinering og hĂĽndtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere kommer selvsagt med en rekke fordeler for sine kunder. Inngür du i en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Med en rammeavtaler er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Skedsmo

Vüre rørleggere har rørleggertjenester som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger bistür med ettersyn og service pü røranlegget i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor mület er ü ivareta vedlikehold og sikkerhet ved ü lokalisere mindre feil, og rette opp i dem før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en dyktig og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste

Vüre rørleggere som rykker ut til Skedsmo har spesialisert seg pü akutt beredskap 24/7 üret rundt, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. De er alltid klare til ü rykke ut til Skedsmo, og det gjør de nür det haster.

Andre problemer og tjenester som ikke er like akutt, blir hündtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Noen av service oppdragene som vüre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp og bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørlegger hjelpe deg!

Vüre rørleggere har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørlegger er dytkige, og har kompetansen de trenger til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre, men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste i dag ved ü taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger!

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre omrüder, som Jessheim, Lillestrøm, Hakadal og Kjeller. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.