Logo

Finn rørlegger i Strømmen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Strømmen, som utfører alle VVS-tjenester? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange hyggelige rørleggere, som alltid er klare til å utføre rørleggeroppdrag, 24/7 året rundt.

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagman, så blir arbeidet utført med kvalitet!

Tjenester som våre rørleggere i Strømmen utfører

Med rørleggere som er godt utrustet og kvalifisert, så er dem klare og godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Ved bruk av vår tjeneste, får du en rørlegger som har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere i Strømmen, så enhver jobb vil bli utført på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere i Strømmen kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere i Strømmen?

Våre rørleggere i Strømmen tilbyr konkurransedyktige priser, bred kompetanse, samt en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. I tillegg til dette har våre rørleggere en mulighet til å drive med prosjektledelsen, dersom det skulle kreve ekstra kompetanse. Med andre ord, våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere i Strømmen har bred kompetanse

Våre rørleggere i Strømmen har mye erfaring og har kompetanse nok til å utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, så du blir sikret bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Strømmen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med serviceavtaler, hvor du vil få periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr eller garantert responstid, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Det er også gode muligheter for bistand med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du får hjelp i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av kjøkken og bad eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Våre rørleggere i Strømmen bistår også gjerne med koordinering og håndtering av diverse skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre deg gode fordeler som rabatterte priser på varer og rørleggertjenester, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, så er du sikret at kvaliteten og sikkerheten opprettholdes. Gjennom en rammeavtale vil du også få tilgang til et bredt nettverk til underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til. I tillegg til dette så kjenner partneren til VVS-anlegget og rutinene i bygget, som sikrer deg topp kvalitet.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Strømmen

Vår rørleggere i Strømmen har service- og rammeavtaler som innebærer ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp for bedrifter, borettslag eller sameier, for å nevne noen. Det blir gjennomført kontroller på røranlegg, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes i før det forårsaker større feil og problemer.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Strømmen gjør det meste

Rørleggerne vi har som samarbeidspartnere har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og det gjør de når du trenger det. De utfører selvsagt også ordinære rørleggertjenester, og problemer eller tjenester som ikke krever akutt utrykning vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger.

Noen av rørleggertjenestene og serviceoppdragene våre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Er det behov for utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, vil våre rørleggere i Strømmen hjelpe deg!

Tett vask eller do? Våre rørleggere hjelpe deg gjerne!

Det er aldri gøy med en tett vask. Først merker du at vannet renner ned i sluket saktere, og til slutt stopper det helt. Som regel kan dette fikses ved en rens av vannlåsen, men dette fungerer dessverre ikke alltid. Noen ganger er selve rørene tette, og da må det en rørlegger til, for å fikse opp i problemene. Våre rørleggere har mye erfaring med å rense rør, så det er ikke noe problem!

En tett toalett kan skape oversvømmelse, og kloakk kan renne ut på gulvet. Skjer dette er det anbefalt å ta i bruk vår tjeneste, så kommer en rørlegger for å fikse opp for deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Strømmen er kompetente nok til å utføre enhver jobb du skulle trenge bistand til. Det kan bare hende at det ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, så ringer du nummeret som dukket opp, da kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre dyktige og hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger.

Du kan også få rørleggerbistand i andre nærområder i Romerike, som Eidsvoll, Gjerdrum og Skedsmo. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.