Logo

Finn rørlegger i Strømmen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Strømmen, som utfører alle VVS-tjenester? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange hyggelige rørleggere, som alltid er klare til å utføre rørleggeroppdrag, 24/7 året rundt.

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som sentralgodkjenning og VVS fagman, så blir arbeidet utført med kvalitet!

Tjenester som våre rørleggere i Strømmen utfører

Med rørleggere som er godt utrustet og kvalifisert, så er dem klare og godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Ved bruk av vår tjeneste, får du en rørlegger som har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere i Strømmen, så enhver jobb vil bli utført på en kostnadseffektiv måte.

Våre rørleggere i Strømmen kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere i Strømmen?

Våre rørleggere i Strømmen tilbyr konkurransedyktige priser, bred kompetanse, samt en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt. I tillegg til dette har våre rørleggere en mulighet til å drive med prosjektledelsen, dersom det skulle kreve ekstra kompetanse. Med andre ord, våre rørleggere er klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere i Strømmen har bred kompetanse

Våre rørleggere i Strømmen har mye erfaring og har kompetanse nok til å utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, så du blir sikret bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Strømmen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale, vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan bli benyttet hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med serviceavtaler, hvor du vil få periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr eller garantert responstid, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Det er også gode muligheter for bistand med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du får hjelp i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av kjøkken og bad eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Våre rørleggere i Strømmen bistår også gjerne med koordinering og håndtering av diverse skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre deg gode fordeler som rabatterte priser på varer og rørleggertjenester, raskt oppmøte ved oppdrag og høy prioritet, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr, så er du sikret at kvaliteten og sikkerheten opprettholdes. Gjennom en rammeavtale vil du også få tilgang til et bredt nettverk til underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til. I tillegg til dette så kjenner partneren til VVS-anlegget og rutinene i bygget, som sikrer deg topp kvalitet.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Strømmen

Vår rørleggere i Strømmen har service- og rammeavtaler som innebærer ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp for bedrifter, borettslag eller sameier, for å nevne noen. Det blir gjennomført kontroller på røranlegg, som ivaretar vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes i før det forårsaker større feil og problemer.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Strømmen gjør det meste

Rørleggerne vi har som samarbeidspartnere har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, og det gjør de når du trenger det. De utfører selvsagt også ordinære rørleggertjenester, og problemer eller tjenester som ikke krever akutt utrykning vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger.

Noen av rørleggertjenestene og serviceoppdragene våre rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Er det behov for utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, vil våre rørleggere i Strømmen hjelpe deg!

Tett vask eller do? Våre rørleggere hjelpe deg gjerne!

Det er aldri gøy med en tett vask. Først merker du at vannet renner ned i sluket saktere, og til slutt stopper det helt. Som regel kan dette fikses ved en rens av vannlåsen, men dette fungerer dessverre ikke alltid. Noen ganger er selve rørene tette, og da må det en rørlegger til, for å fikse opp i problemene. Våre rørleggere har mye erfaring med å rense rør, så det er ikke noe problem!

En tett toalett kan skape oversvømmelse, og kloakk kan renne ut på gulvet. Skjer dette er det anbefalt å ta i bruk vår tjeneste, så kommer en rørlegger for å fikse opp for deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Strømmen er kompetente nok til å utføre enhver jobb du skulle trenge bistand til. Det kan bare hende at det ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, så ringer du nummeret som dukket opp, da kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre dyktige og hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger.

Du kan også få rørleggerbistand i andre nærområder i Romerike, som Jessheim, Eidsvoll, Gjerdrum og Skedsmo. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.