Logo

Finn rørlegger i Randaberg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en erfaren og dyktig rørlegger, som bistür med alle problemer og tilbyr en rørleggervakt i Randaberg? Da er du pü rett sted!

Vi har mange rørleggere, som er alltid klare til ü hjelpe deg! Tar du i bruk en rørleggervakt, vil du kunne motta hjelp 24/7, alle dager i üret. Rørleggerne sikter langt for ü sikre deg bare den høyeste kvalitet pü utført arbeid.

De har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare høy kvalitet og trygg utredning pü utført arbeid.

Vüre dyktige rørleggere i Randaberg leverer kvalitetsarbeid, servert med et stort og vennlig smil om munnen.

En rørlegger rykker ut til Randaberg fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Randaberg

Alle vüre rørleggere, som dekker og rykker ut til Randaberg, er godt egnet for ü utføre enhver jobb, og de er alltid forberedte pü det verste, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü t i bruk vür tjeneste. Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt og effektiv ü fü enhver jobb unnagjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Randaberg?

Med rørleggere som tilbyr en fantastisk og effektiv rørleggervakt, selger alle sine tjenester og varer til konkurransedyktige priser, og har muligheten til ü rykke ut nür du mütte trenge det, tar man ikke feil, dersom man velger ü bruke vür tjeneste.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan en av vüre dyktige rørleggere hjelpe deg med prosjektledelsen, sü er du garantert at arbeidet som er involvert, blir utført pü en solid og profesjonell müte.

Med andre ord, sü er vüre rørleggere alltid klare til ü utføre enhver jobb for alle i Randaberg.

Vi dekker ogsĂĽ store deler av Norge

Bor du utenfor Randaberg og Stavanger?

Ikke noe problem! Du kan fortsatt fü bistand fra vüre dyktige rørleggere, da de tilbyr sin rørleggervakt for store deler av Norge.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir stadig og jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for at du mottar et arbeid som blir utført pü moderne og effektive müter.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Randaberg

Vüre rørleggere tilbyr en fantastisk rammeavtale. Rammeavtalen gir deg tilbud om en rekke med tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du velge om du vil ta i bruk samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn og service pü VVS-utstyr, kan er rammeavtale vÌre perfekt for deg!

Rørleggerne vüre bistür ogsü med rüdgiving og kosnsulenttjeenster, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale gir deg som kunde flere goder og andre fordeler. Velger du ü inngü i en rammeavtale, vil du bli sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt som du trenger ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektiv ü ta i bruk en rørleggervakt, da rørleggeren allerede har kjennskap til ditt røranlegg.

Gjennom en rammeavtale vil du ogsü fü rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og en høy prioritering ved oppdrag. Du vil ogsü fü bistand med ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Randaberg fra vür rørlegger

Vüre partnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler. Da vil du motta service og ettersyn pü røranlegg, hvor en sertifisert rørlegger rykker ut og utfører en rekke med kontroller pü anlegget ditt. Mület med kontrollene er ü lokalisere og rette opp i mindre feil før større skader potensielt püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Randaberg

Siden vüre rørleggere tilbyr en god rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akuttberedskap, sü er de klare til ü rykke ut umiddelbart nür du mütte trenge det.

De utfører jo ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og tjenester, men har du en sak som ikke krever akutt bistand, vil dette blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

En sertifisert rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Noen fler av service oppdragene som vüre rørleggere utfører i Randaberg, er reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre dyktige og erfarne rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre alle oppdrag. Det kan bare hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, som gjør alt i sin makt for ü hjelpe deg i din situasjon, i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.

Hvor mye tar en rørlegger i timen, og hva koster de ulike tjenestene?

Denne artikkelen gir en oversikt over ulike rørleggertjenester og deres omtrentlige priser. Vi gür gjennom den generelle timeprisen for rørleggertjenester, spesifikke tjenester som rørinspeksjon, tetting av avløp, lekkasjereparasjon og installering av nytt utstyr, samt tilleggskostnader som reisekostnader og materialutgifter. Videre gir vi tips om hvordan man kan spare penger pü rørleggertjenester, inkludert ü be om flere tilbud, utføre enkle reparasjoner selv nür det er mulig, og vedlikeholde rørsystemet regelmessig.