Logo

Finn rørlegger i Kvernevik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Kvernevik?

Da er du pĂĽ rett sted!

Ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du hjelpen du behøver fra en rørlegger, i dag!

Vüre dyktige rørleggere er alltid klare til ü ta din sak 24/7, üret rundt. De har ogsü en god del godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kvernevik fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Kvernevik

Alle vüre fantastiske rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt egnet og utrustet for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, derfor trenger du aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Alle vüre rørleggere har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en effektiv og solid müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Kvernevik?

Vüre rørleggere utfører alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, har bred kompetanse og med en fantastisk rørleggervakt, er de klare til ü rykke ut nür du mütte trenge det.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan du fü hjelp med prosjektledelsen, da vüre rørleggere har mye erfaring med dette, og hjelper deg med ü fü et ferdig produkt som strüler av kvalitet!

Med andre ord: Vüre rørleggere er klare for ü hündtere enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for at hjelpen du mottar er bare av den høyeste kvalitet!

Rørleggerne som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Kvernevik

Vüre rørleggere tilbyr ikke bare en god rørleggervakt, men ogsü en rammeavtale. Gjennom en rammeavtale vil du som kunde motta tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du velge om du tar i bruk samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Du vil kunne motta alle varer og tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved utrykning av oppdrag og ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til rutinene i bygget. Dette kommer godt med, dersom du skal ta i bruk en rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Kvernevik fra vür rørlegger

Vüre rørleggere utfører ogsü service og ettersyn pü røranlegg, hvor en sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en profesjonell og erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Kvernevik

Alle vüre erfarne rørleggere er klare til ü ta din sak døgnet rundt, og med en rørleggervakt er du garantert hjelpen du trenger, nür du trenger det. Derfor har de spesialisert seg pü akuttberedskap, sü de er raskt pü plass!

Rørleggerne utfører en diverse rørleggertjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir dette hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Trenger du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere har kompetansen til ü utføre enhver jobb, kan det hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet. Vi ber deg derfor ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og erfaren rørlegger, som gjør alt i sin makt for ü hjelpe deg!

I tillegg til Kvernvik, dekker vi ogsü resten av Stavanger i tillegg til nÌrliggende omrüder som; Randaberg, Kolnes og Snøde. Vi har ogsü Rørleggervakt 24 timer i døgnet i store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.