Logo

Finn rørlegger i Kvernevik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Kvernevik?

Da er du pĂĽ rett sted!

Ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du hjelpen du behøver fra en rørlegger, i dag!

Vüre dyktige rørleggere er alltid klare til ü ta din sak 24/7, üret rundt. De har ogsü en god del godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Kvernevik fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Kvernevik

Alle vüre fantastiske rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt egnet og utrustet for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, derfor trenger du aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Alle vüre rørleggere har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en effektiv og solid müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Kvernevik?

Vüre rørleggere utfører alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser, har bred kompetanse og med en fantastisk rørleggervakt, er de klare til ü rykke ut nür du mütte trenge det.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan du fü hjelp med prosjektledelsen, da vüre rørleggere har mye erfaring med dette, og hjelper deg med ü fü et ferdig produkt som strüler av kvalitet!

Med andre ord: Vüre rørleggere er klare for ü hündtere enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for at hjelpen du mottar er bare av den høyeste kvalitet!

Rørleggerne som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Kvernevik

Vüre rørleggere tilbyr ikke bare en god rørleggervakt, men ogsü en rammeavtale. Gjennom en rammeavtale vil du som kunde motta tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du velge om du tar i bruk samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Du vil kunne motta alle varer og tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved utrykning av oppdrag og ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til rutinene i bygget. Dette kommer godt med, dersom du skal ta i bruk en rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Kvernevik fra vür rørlegger

Vüre rørleggere utfører ogsü service og ettersyn pü røranlegg, hvor en sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en profesjonell og erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Kvernevik

Alle vüre erfarne rørleggere er klare til ü ta din sak døgnet rundt, og med en rørleggervakt er du garantert hjelpen du trenger, nür du trenger det. Derfor har de spesialisert seg pü akuttberedskap, sü de er raskt pü plass!

Rørleggerne utfører en diverse rørleggertjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir dette hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Trenger du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om vüre rørleggere har kompetansen til ü utføre enhver jobb, kan det hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet. Vi ber deg derfor ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og erfaren rørlegger, som gjør alt i sin makt for ü hjelpe deg!

I tillegg til Kvernvik, dekker vi ogsü resten av Stavanger i tillegg til nÌrliggende omrüder som; Randaberg, Kolnes og Snøde. Vi har ogsü Rørleggervakt 24 timer i døgnet i store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.