Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Leter du etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester og tilbyr en fantastisk rørleggervakt i Tananger?

Da trenger du ikke å lete mere!

Våre rørleggere er dyktige, og alltid klare til å hjelpe deg, når du måtte trenge det. De er klare til å rykke ut 24/7, året rundt, og sørger for å gi deg bare høy kvalitet på utført arbeid.

Rørleggerne våre har også diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som hjelper til med å sørge for at du mottar bare kvalitet arbeid.

Gåen vask, eller et annet VVS-problem? Da kan våre Rørleggerpartnere hjelpe deg!

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Tananger fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Tananger

Rørleggerne våre er dyktige og alltid forberedte på selv det verste. De har også kompetansen som trengs for å utføre selv de mest vanskeligste og krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår unike tjeneste.

Rørleggerne våre har et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en god og trygg måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Akutt rørleggerhjelp
  • Vannsjekk
  • Rørlegger helligdag-vakt
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett
  • Rørlegger-døgnvakt i Biri
  • Rørlegger helgearbeid
  • Rørleggervakt
  • Komplett røropplegg

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Tananger?

Med rørleggere som er dyktige, tilbyr en effektiv rørleggervakt, tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser og er klare til å ta din sak, når du måtte trenge det, tar man ikke feil, dersom man velger vår tjeneste. De er alltid klare til å rykke ut, og hjelper når det haster!

Trenger du bistand med ekstra kompetanse ved et prosjekt, kan våre rørleggere hjelpe til med prosjektledelsen, så er du garantert at arbeidet som er involvert blir utført på en solid og ordentlig måte. Våre rørleggere er klare til å utføre enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Alle våre rørleggere som dekker Tananger har bred og lang erfaring og kompetanse, noe som sørger for at selv de mest krevende jobbene blir utført på en bra måte. Rørleggerne blir kurses jevnlig på de nyeste relevante normene, og har godkjent fagbrev, så kvaliteten på utført arbeid holdes på høyeste nivå.

Rørleggerne våre som dekker Tananger følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Tananger

Våre rørleggere tilbyr en rammeavtale som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan benytte samlet eller hver for seg.

Rørleggerne våre har rammeavtaler som innebærer en rekke tilbud om tilleggstjenester som kan gi garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på VVS-utstyr. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg.

Våre rørleggere kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale kan du også motta bistand med håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du som kunde motta flere goder og fordeler. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt utrykning ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av ditt VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en fast og solid partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til rutinene i bygget, noe som kommer godt mer dersom du tar i bruk en rørleggervakt.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Tananger fra vår rørlegger

Våre utfører også andre rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler. En rørlegger bistår med service og ettersyn på ditt røranlegg, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større potensielle skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer og med en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Tananger

Siden våre rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg på akuttberedskap, og er klare til å rykke 24/7, alle dager i året. De utfører også selvsagt ordinære rørleggertjeneste og oppdrag, men har du en sak som ikke er akutt, blir dette håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne våre, som dekker Tananger, utfører også andre rørleggertjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med noe som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, hjelper våre erfarne rørleggere deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vi kan dessverre ikke skrive alle oppdrag og tjenester som en rørlegger kan utføre. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag! Da får du hjelpen du trenger, alltid.

I tillegg til Tananger rykker vi også ut til andre områder i Rogaland som; , og . I tillegg til å dekke Rogaland, tilbyr våre rørleggerpartnere som dekker store deler av Norge.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger