Logo

Finn rørlegger i Tananger – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester og tilbyr en fantastisk rørleggervakt i Tananger?

Da trenger du ikke ĂĽ lete mere!

Vüre rørleggere er dyktige, og alltid klare til ü hjelpe deg, nür du mütte trenge det. De er klare til ü rykke ut 24/7, üret rundt, og sørger for ü gi deg bare høy kvalitet pü utført arbeid.

Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som hjelper til med ü sørge for at du mottar bare kvalitet arbeid.

Güen vask, eller et annet VVS-problem? Da kan vüre Rørleggerpartnere hjelpe deg!

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Tananger fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Tananger

Rørleggerne vüre er dyktige og alltid forberedte pü selv det verste. De har ogsü kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest vanskeligste og krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür unike tjeneste.

Rørleggerne vüre har et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført pü en god og trygg müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Tananger?

Med rørleggere som er dyktige, tilbyr en effektiv rørleggervakt, tilbyr alle sine tjenester til bare konkurransedyktige priser og er klare til ü ta din sak, nür du mütte trenge det, tar man ikke feil, dersom man velger vür tjeneste. De er alltid klare til ü rykke ut, og hjelper nür det haster!

Trenger du bistand med ekstra kompetanse ved et prosjekt, kan vüre rørleggere hjelpe til med prosjektledelsen, sü er du garantert at arbeidet som er involvert blir utført pü en solid og ordentlig müte. Vüre rørleggere er klare til ü utføre enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere som dekker Tananger har bred og lang erfaring og kompetanse, noe som sørger for at selv de mest krevende jobbene blir utført pü en bra müte. Rørleggerne blir kurses jevnlig pü de nyeste relevante normene, og har godkjent fagbrev, sü kvaliteten pü utført arbeid holdes pü høyeste nivü.

Rørleggerne vüre som dekker Tananger følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Tananger

Vüre rørleggere tilbyr en rammeavtale som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan benytte samlet eller hver for seg.

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som innebÌrer en rekke tilbud om tilleggstjenester som kan gi garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor en rørlegger bistür med ettersyn og service pü VVS-utstyr. Disse tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg.

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale kan du ogsü motta bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du som kunde motta flere goder og fordeler. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt utrykning ved oppdrag, og en ürlig inspeksjon av ditt VVS-utstyr.

En rammeavtale sikrer deg en fast og solid partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til rutinene i bygget, noe som kommer godt mer dersom du tar i bruk en rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Tananger fra vür rørlegger

Vüre utfører ogsü andre rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler. En rørlegger bistür med service og ettersyn pü ditt røranlegg, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større potensielle skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer og med en tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Tananger

Siden vüre rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akuttberedskap, og er klare til ü rykke 24/7, alle dager i üret. De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggertjeneste og oppdrag, men har du en sak som ikke er akutt, blir dette hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne vüre, som dekker Tananger, utfører ogsü andre rørleggertjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med noe som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, hjelper vüre erfarne rørleggere deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vi kan dessverre ikke skrive alle oppdrag og tjenester som en rørlegger kan utføre. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag! Da für du hjelpen du trenger, alltid.

I tillegg til Tananger rykker vi ogsü ut til andre omrüder i Rogaland som; Stavanger, Sola og Kolnes. I tillegg til ü dekke Rogaland, tilbyr vüre rørleggerpartnere Rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.