Logo

Finn rørlegger i Tjensvoll – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en dyktig rørlegger, som utfører alle oppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Tjensvoll?

Da er du pĂĽ rett sted!

Vi har mange dyktige rørleggere, som utfører alle sine jobber med et øye for kvalitet og presisjon. De er klare til ü ta din sak 24/7, alle dager i üret. Vüre rørleggere har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Tjensvoll fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Tjensvoll

Alle vüre rørleggere er klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste! Du kan vÌre sikker pü ü motta hjelpen du trenger, nür du mütte trenge det.

Rørleggerne vüre sikter langt for ü opprettholde bare den høyeste kvalitet pü utført arbeid. Rørleggerne vüre har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført pü en enkel og profesjonell müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Tjensvoll?

Vüre rørleggere er dyktige, og er alltid klare til ü rykke ut 24/7, üret rundt, dersom du tar i bruk en rørleggervakt. Rørleggerne tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü er du garantert at arbeidet som er involvert blir utført pü en ordentlig müte.

Vüre rørleggere som rykker ut til Tjensvoll har bred kompetanse

Rørle

Vüre rørleggere, som dekker Tjensvoll, har kompetansen og erfaringen som trengs til ü utføre selv de mest krevende jobbene, og sikter langt for ü utføre alle jobber med bare den høyeste kvalitet.

Rørleggerne har ogsü godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for at hjelpen du mottar er av bare høy kvalitet. Alle rørleggere som vi samarbeider med følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Tjensvoll har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere, som dekker og rykker ut til Tjensvoll, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du velge ü ta i bruk samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av ettersyn og service pü VVS-utstyr og rør, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg!

Rørleggerne utfører ogsü konsulent og rüdgivningstjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du motta flere goder og andre fordeler. Du vil motta varer og andre tjenester til konkurransedyktige priser. Du vil ogsü motta høy prioritering og et raskt oppmøte ved alle oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektivt ü ta i bruk en rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Tjensvoll

Vüre samarbeidspartnere har ogsü tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En rørlegger rykker ut og utfører en kontroll pü ditt anlegg, hvor mület er ü oppdage og rette opp i mindre feil, før større skader püdras rør-anlegget.

Behov for en rørlegger utenfor Tjensvoll?

Ikke noe problem!

Vüre rørleggere büde tilbyr en fantastisk rørleggervakt som dekker store deler av Norge, sü du vil motta hjelpen du trenger, alltid.

Vüre rørleggere i Tjensvoll gjør det meste

Siden vüre rørleggere tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og de rykker ut nür det virkelig haster! Trenger du bistand til et problem eller en tjeneste som ikke er akutt, blir saken hündtert etter en avtalt tid med deg som kunde.

Vüre rørleggere utfører serviceoppdrag, som installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand til andre tjenester, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle vüre rørleggere er dyktige, og kan utføre alle rørleggertjenester med høy kvalitet! Det kan bare hende at det du lurer pü eller behøver bistand med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Visste du at vi har rørleggevakt 24/7 for hele landet? I tillegg til Tjensvoll, dekker ogsü vüre resten av Stavanger i tillegg til nÌrliggende omrüder som; Sola, Tananger og Kvernevik.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.