Logo

Finn rørlegger i Hinna – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Behøver du hjelp fra en dyktig rørlegger, som utfører alle jobber og tilbyr rørleggervakt i Hinna?

Da kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere er dyktige, sertifiserte og er alltid klare for dine oppdrag. Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, vil du motta bistand fra en rørlegger som alltid utfører alle tjenester med et øye for kvalitet og presisjon!

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, noe som sørger for at du vil bare motta den beste hjelpen.

En sertifisert rørlegger rykker ut til Hinna fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Hinna

Alle vüre rørleggere er klare for det verste, og er godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Rørleggerne vi samarbeider med jobber hardt og strekker seg langt for ü sikre deg bare den høyeste kvalitet pü arbeidet som blir utført.

Rørleggerne vüre har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført pü en enkel og trygg müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Hinna?

Fü rør

Vüre rørleggere er dyktige og solide, de rykker ut 24/7 üret rundt, dersom du velger ü ta i bruk en rørleggervakt. Rørleggerne tilbyr ogsü alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb.

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere alltid bistand med prosjektledelsen, sü er du sikret at alt av arbeidet som er involvert blir utført pü en ordentlig müte.

Med andre ord sü er alle vüre rørleggere klare for alle oppdrag!

Vüre rørleggere som rykker ut til Hinna har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker Hinna, har kompetansen og erfaringen som trengs for selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Du kan alltid vÌre trygg pü ü fü hjelpen du behøver.

Samarbeidspartnerne vüre har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, sü er du sikret bare den beste hjelpen du kan motta. Vüre rørleggere følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for hündverkertjenesteloven.

Vüre Rørleggere i Hinna har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre tilbyr en fantastisk rammeavtale som sikrer deg tilbud om tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du velge ü ta i bruk samlet eller hver for seg. Du kan fü garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr.

Trenger du bistand med rüdgiving eller konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale kan du ogsĂĽ fĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Vüre samarbeidspartnere sin rammeavtale kommer med flere fordeler og andre goder for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, vil du motta tjenester og varer til rabatterte priser, raskt oppmøte og en høy prioritet ved oppdrag. Du vil ogsü motta ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr. Rørleggerne har ogsü et bredt og tverrfaglig nettverk til underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale er du sikret en solid og fast partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner rutiner og anlegget i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Hinna

vüre samarbeidspartnere har rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Hinna gjør det meste

Siden rørleggerne vüre tilbyr en rørleggervakt, har vüre rørleggere spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og de rykker ut nür det haster! Selvsagt utfører de ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag. Har du et problem som ikke krever akutt beredskap blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne utfører en rekke med serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre oppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere, som dekker Hinna, har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. De tilbyr ogsü en rørleggervakt, som sørger for at du vil motta hjelpen du trenger 24/7, alle dager i üret. Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Hina, rykker ogsü vüre Rørlegger-partnere ut til nÌrliggende omrüder som resten av Stavanger og Sola. Vi tilbyr ogsü rørleggervakt i store deler av Norge!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.