Logo

Finn rørlegger i Buøy – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for bistand fra en rørlegger som utfører alle oppdrag og tilbyr en rørleggervakt i Buøy?

Vi hjelper deg!

Vi har mange rørleggere som er kompetente, erfarne og hyggelige. De er alltid klare til å ta din sak, og tar du i bruk en rørleggervakt, vil du motta hjelp 24/7 året rundt.

Rørleggerne våre har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagman, som sikrer deg at arbeidet som blir utført, blir utført på en trygg og profesjonell måte.

En rørlegger rykker ut til Buøy fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Buøy

Våre rørleggere, som rykker ut til Buøy, har bred og lang erfaring, og er forberedte på det verste. De er også godt utrustet til å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Du trenger aldri å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste.

Rørleggerne våre har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en enkel måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Buøy?

Rørleggerne våre som dekker og rykker ut til Buøy har konkurransedyktige priser, bred kompetanse, er klare til å rykke ut 24/7 alle dager i året og tilbyr en rørleggervakt. De hjelper deg med alle dine problemer når det haster.

Har du behov for ekstra kompetanse ved et større prosjekt, vil våre rørleggere kunne bistå med prosjektledelse. Da er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en trygg og profesjonell måte.

Med andre ord er våre rørleggere alltid klare til å utføre enhver jobb i Buøy.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Får man bistand fra en håndverker, er det viktig å få hjelp fra rørleggere som vet hva de driver med! Våre rørleggere har kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, og vil kunne bistå med alle dine problemer.

Rørleggerne våre følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne kurses også jevnlig på de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Buøy

Våre rørleggere, som dekker Buøy, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn på rør og VVS-anlegg, vil en rammeavtale være perfekt for deg.

Rørleggerne våre tilbyr også rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg som kunde flere fordeler og goder. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved rørleggeroppdrag og årlige inspeksjoner av VVS-utstyr.

Velger du å inngå i en rammeavtale, er du sikret en fast partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til VVS-anlegget. Dette gjør det mer effektiv å ta i bruk en rørleggervakt.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Buøy fra vår rørlegger

Rørleggerne har også andre tjenester, som innebærer service- og rammeavtaler. En rørlegger vil bistå med service på røranlegg, hvor målet er å oppdage og fikse mindre feil, før større potensielle skader pådras.

Alle kontroller blir alltid utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Buøy

Partneren våre som dekker Buøy har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året. Tar du da i bruk en rørleggervakt, vil dette sørge for en mer effektiv utrykning, og du vil motta hjelpen du trenger, når du trenger det.

De utfører også ordinære rørleggeroppdrag, men har du en sak eller trenger en tjeneste som ikke er akutt, vil dette bli håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Har du behov for serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell, er vår unike tjeneste perfekt for deg!

Rørleggerne våre utfører også andre oppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Våre rørleggere hjelper med åpning av tette sluk, rør og avløp

Ingen syns det er gøy med tette sluk, og det kan bli en skikkelig irritasjon i hverdagen når vannet renner bare saktere og saktere. Heldigvis har våre rørleggere masse erfaring med å åpne tette rør, sluk og avløp!

De hjelper også til dersom du har en tett do.

Renner det over i doen, kan det hende du burde ta i bruk vår rørleggervakt, så får du hjelpen du trenger.

Få hjelp med rehabilitering og modernisering av baderom!

Skal du rehabilitere og modernisere baderommet?

Da kan våre rørleggere hjelpe deg med dette. Det kan være ganske lurt å få bistand med alt fra planlegging til et ferdig produkt, så er du sikker på at arbeidet som er involvert blir utført på en ordentlig måte.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger bistand til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel til å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Visste du at vi har rørleggevakt 24/7 for hele landet? I tillegg til Buøy tilbyr våre rørleggerpartnere også døgnvakt i store deler av Norge, i tillegg til å dekke nærliggende områder som Stavanger, Sola og Hinna.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.