Logo

Beste rørlegger i Kolnes – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en dyktig rørlegger, som ikke bare utfører alle oppdrag i Kolnes, men som ogsü tilbyr en fantastisk rørleggervakt?

Da er du pĂĽ rett sted! Vi kan hjelpe deg.

Vi har mange rørleggere, som alltid er hurtig pü plass. De jobber hardt og sikter lang for ü bare gi deg høy kvalitet pü utført arbeid.

Rørleggerne har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for ü sikre deg bare en profesjonell og trygg utredning pü utført arbeid.

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Kolnes fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Kolnes

Vüre rørleggere er forberedte pü det verste, og er meget godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Nür du mottar hjelp fra vüre rørleggere, vil alle jobber bli utført pü en enkel müte, da vüre rørleggere ogsü har et stort nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Kolnes?

Med rørleggere som tilbyr en rørleggervakt, som sørger for at du vil kunne motta hjelpen du trenger 24/7, alle dager i üret, har bred kompetanse og tilbyr alle sine rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser, tar du ikke feil, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

Vüre rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg!

Vüre rørleggere som rykker ut til Kolnes har bred kompetanse

Vüre rørleggere har lang og bred erfaring, kan utføre alle rørleggertjenester og har høy kompetanse. De har ogsü godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset opp pü de nyeste relevante normene. Dette sikrer deg at alle jobber som vüre rørleggere utfører, blir utført pü en müte som opprettholder sikkerhet og kvalitet.

Vüre rørleggere følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne dekker ogsü store deler av Norge

Dersom du bor utenfor nÌromrüdet til Kolnes, kan du fortsatt ta i bruk vür tjeneste og motta hjelp. Vüre rørleggere tilbyr ogsü sin rørleggervakt til store deler av Norge. Dette sørger for at de som trenger bistand, vil fü hjelpen de behøver!

Vüre Rørleggere i Kolnes har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre har en rammeavtale, som vil gi deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan du benytte samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller serviceavtaler i form av ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Vüre rørleggere kan ogsü bistü med diverse rüdgiving og konsulenttjenester i forbindelse med bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg som kunde en rekke med fordeler og goder. Du vil motta rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritering og raskt oppmøte ved oppdrag. Du vil ogsü motta en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Dersom du inngür i en rammeavtale, er du sikret en solid partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektivt ü ta i bruk vür rørleggervakt.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Kolnes

Vüre samarbeidspartnere har ogsü rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger vil bistü med service og ettersyn pü røranlegg. En sertifisert og profesjonell rørlegger rykker ut til deg og utfører en kontroll. Mület med denne kontrollen utføres for ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Kolnes gjør det meste

Siden rørleggerne vüre tilbyr en rørleggervakt, har de spesialisert seg pü akuttberedskap 24/7, alle dager i üret, og er klare til ü rykke ut, nür du trenger det. Dersom du har en sak som ikke krever akuttberedskap, vil dette bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi jobber med tar seg av hele prosessen.

Vüre rørleggere bistür med serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre tjenester, som bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere har muligheten og kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Kolnes, rykker vüre rørlegger-partnere sü klart ogsü ut til omrüder i Rogaland som blant annet: Stavanger, Snøde, og Sola.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet