Logo

Finn rørlegger i Haugesund – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en rørleggervakt i Haugesund? Da har du kommet til rett sted. Vi har døgnüpen service og mange dyktige rørlegger-partnere i Haugesund-omrüdet. Du trenger kun ü ringe oss pü det oppgitte nummeret ogsü setter vi deg i kontakt med en lokal rørlegger.

Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi har spesialisert oss pü ü koble deg opp med den rørleggeren som passer best for dine behov. Vi fungerer som et bindeledd mellom deg og vüre kvalifiserte samarbeidspartnere.

Vür prosess er enkel. Du tar kontakt med oss via telefon eller kontaktskjema pü vür nettside. Deretter kobler vi deg opp med den rørleggeren i Haugesundomrüdet som passer best for ditt behov. Vi tar hünd om all koordinering og planlegging, slik at du kan fokusere pü andre viktige ting.

En av de største fordelene ved ü bruke Rørlegger-SOS er at vi har et bredt nettverk av rørleggere i Haugesund og omegn. Dette gir oss muligheten til ü vÌre fleksible og raskt finne en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

Hvem er vi og hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Vi kobler deg opp med kvalifiserte rørleggere i Haugesund - omrüdet

Vürt mül er ü forbinde deg med en rørlegger i Haugesund eller et nÌrliggende omrüde som har den erfaringen og ekspertisen som trengs for ditt spesifikke problem. Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte basert pü deres profesjonalitet, pülitelighet og kvalitet.

Rørlegger-SOS har et omfattende nettverk av rørleggere i og rundt Haugesund. Dette gir oss muligheten til ü finne den rørleggeren som passer best for ditt behov, uavhengig av hva problemet er. Enten det er en lekkasje, en tett vask eller et større rørleggerprosjekt, har vi rørleggeren for deg.

Vi i Rørlegger-SOS tar kvalitet pü alvor. Derfor sikrer vi at alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger. Dette gir deg trygghet, og du kan vÌre sikker pü at jobben blir gjort riktig første gang.

En rask og effektiv løsning for alle dine rørleggerbehov

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester i Haugesund og omegn. Dette inkluderer alt fra mindre reparasjoner til store installasjoner. Hver rørlegger i vürt nettverk har en bred kompetanse og kan hjelpe med alt fra vanlige problemer til mer komplekse utfordringer. Vüre rørlegger-partnere kan utføre tjenester som for eksempel:

En annen stor fordel med Rørlegger-SOS er vür tilgjengelighet. Vi har rørleggere tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette betyr at du alltid kan fü hjelp, uansett nür pü døgnet problemet oppstür.

Rørlegger-SOS sørger for at hele prosessen er sü effektiv som mulig. Vi koordinerer alt, fra første kontakt til jobben er ferdig. Dette sparer deg for tid og stress, og du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort raskt og profesjonelt.

Rørlegger-SOS: Vi tar hünd om byrükratiet

Alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater. Dette betyr at du kan vÌre trygg pü at arbeidet blir gjort i henhold til alle lover og forskrifter. Vi i Rørlegger-SOS tar hünd om all koordinering og planlegging, slik at du slipper ü bekymre deg for byrükratiet.

En av de største fordelene med å bruke Rørlegger-SOS er at vi tar hånd om alt byråkratiet. Dette betyr at du ikke trenger å bruke tid på å finne ut av kompliserte regler og forskrifter – det har vi allerede gjort for deg.

Ved ü la oss hündtere alt byrükratiet, kan du spare tid og unngü stress. Du kan i stedet fokusere pü andre viktige ting, mens vi sørger for at rørleggerjobben blir gjort raskt, effektivt og i henhold til alle regler og forskrifter.

Trygt, sikkert og profesjonelt: Vürt kvalitetsløfte

Vi stiller høye krav til alle vüre samarbeidspartnere. Dette inkluderer alt fra profesjonalitet og pülitelighet til kvaliteten pü arbeidet de gjør. Vi mener at alle fortjener en rørlegger de kan stole pü, og vi jobber hardt for ü sikre at alle vüre samarbeidspartnere lever opp til disse kravene.

Kvalitet og profesjonalitet er kjernen i alt vi gjør hos Rørlegger-SOS. Vi er lidenskapelig opptatt av ü gi vüre kunder best mulig service, og vi stopper ikke før vi har oppnüdd dette. Vi jobber kontinuerlig med ü forbedre vüre tjenester og sikre at vi alltid leverer pü vürt kvalitetsløfte.

Din tilfredshet er vür høyeste prioritet. Vi jobber hardt for ü sikre at alle vüre kunder er fornøyde med tjenestene de mottar. Dette inkluderer alt fra kvaliteten pü arbeidet som utføres, til kommunikasjonen og servicen du mottar.

Hvordan ta kontakt med Rørlegger-SOS i Haugesund

Å ta kontakt med oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller bruke kontaktskjemaet på vår nettside. Uansett hvilken metode du velger, kan du være trygg på at du vil motta rask og profesjonell service.

Kontaktskjemaet pü vür nettside er designet for ü vÌre sü brukervennlig som mulig. Alt du trenger ü gjøre er ü fylle ut noen fü detaljer om deg selv og hva du trenger hjelp til, sü vil vi ta kontakt med deg sü snart som mulig.

Det er mange fordeler med ü ta direkte kontakt med oss. En av de største fordelene er at vi kan gi deg en mer personlig service. Vi kan raskt fü en forstüelse av hva problemet er, og sette deg i kontakt med den rørleggeren som best kan hjelpe deg.

Kundenes tilbakemeldinger: Suksesshistorier fra Haugesund

Vi er stolte av ü ha hjulpet mange kunder i Haugesund og omegn med deres rørleggerproblemer. Vüre kunder er vür høyeste prioritet, og vi setter stor pris pü alle tilbakemeldingene vi für.

Det er alltid inspirerende ü høre suksesshistorier fra vüre kunder. Det er disse historiene som driver oss til ü jobbe enda hardere for ü levere topp kvalitet pü alle vüre tjenester. Vi er stolte av arbeidet vi gjør, og det er ingenting som gleder oss mer enn ü høre at vüre kunder er fornøyde.

Vi inviterer alle kunder til ü dele deres erfaringer med oss. Vi verdsetter all tilbakemelding vi für, og bruker den aktivt for ü forbedre vüre tjenester. Sü hvis du har brukt Rørlegger-SOS i Haugesund, vil vi gjerne høre om din erfaring!

Visste du at vi har rørleggervakt i nærliggende byer som Åkra, Sola og Tjensvoll, men også at vi har rørleggervakt i hele landet?


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.