Logo

Finn rørlegger i Kopervik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Kopervik? La oss hjelpe deg! Vi i Rørlegger-SOS har en enkel mülsetning - ü koble deg opp mot din nÌrmeste rørlegger. Vi er ikke selv rørleggere, men vi formidler tjenesten mellom kunder og rørleggere.

Vürt nettverk bestür av rørleggere i og rundt Kopervik som er klare til ü hjelpe deg i en fei. Enten du trenger hjelp til et enkelt rørleggerarbeid, eller stür overfor en større utfordring, er Rørlegger-SOS løsningen. Vi gjør det enkelt og effektivt for deg ü finne en lokal rørlegger.

Fordelene ved ü bruke Rørlegger-SOS i Kopervik og omegn

Hos Rørlegger-SOS er vi dedikert til ü gjøre din rørleggeropplevelse sü smidig som mulig. Vi sparer deg for tid, penger og stress ved ü koble deg direkte til en tilgjengelig rørlegger i ditt omrüde.

Du trenger ikke lenger bruke tid pü ü lete etter riktig rørlegger. Vi har gjort forarbeidet for deg. Vürt nettverk av rørleggerpartnere er nøye utvalgt, slik at du kan vÌre trygg pü at du für kvalitetsservice hver gang.

Vüre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra mindre reparasjoner til større renoveringer og alt imellom. Og takket vÌre vür døgnservice, kan du vÌre trygg pü at vi er her for ü hjelpe deg nür du trenger det mest.

VĂĽre samarbeidspartnere er profesjonelle og pĂĽlitelige

Vi i Rørlegger-SOS er stolte av vüre samarbeidspartnere. De er dedikerte, erfarne og pülitelige rørleggere som stür klare til ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Nür vi sier 24/7, mener vi det virkelig. Vüre rørleggere er tilgjengelige hele døgnet, hele uken. Vi forstür at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst, og vi er her for ü sikre at du für hjelpen du trenger, nür du trenger det.

Vi har ogsü sørget for at alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Sü du kan vÌre trygg pü at du er i gode hender nür du bruker Rørlegger-SOS.

Rørlegger-SOS er tilgjengelig 24/7 i og rundt Kopervik

Selv om vi ikke har rørleggere direkte i Kopervik, har vi et nettverk av rørleggere i nÌrliggende omrüder som er klare til ü hjelpe. Vi jobber alltid for ü sikre rask respons og effektiv service.

Vi vet at nür du trenger en rørlegger, trenger du en raskt. Derfor jobber vi kontinuerlig med ü forbedre vür reaksjonstid og effektivitet. Vi vil at du skal kunne stole pü at nür du bruker Rørlegger-SOS, für du hjelpen du trenger nür du trenger den.

Hvordan ta kontakt med Rørlegger-SOS?

Å komme i kontakt med oss er like enkelt som å klikke på en knapp. Du kan enten ringe oss direkte, eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi har gjort det enkelt og brukervennlig for deg.

Vi vet at rørleggerproblemer ofte er presserende, sü vi har gjort det sü enkelt som mulig for deg ü kontakte oss. Enten du foretrekker ü ringe eller bruke nettet, er vi bare noen fü klikk eller en telefonsamtale unna.

Rørlegger-SOS garanterer høykvalitets service

Nür du bruker Rørlegger-SOS, kan du vÌre trygg pü at vi er dedikert til ü levere den beste servicen. Vi garanterer at alle vüre samarbeidspartnere leverer kvalitetsarbeid, og vi er her for ü sikre at du er fornøyd med tjenesten du mottar.

Vi jobber for din tilfredshet. Hvis det oppstür problemer, ønsker vi ü høre om det. Vi er her for deg, og vi vil gjøre alt vi kan for ü sikre at du er fornøyd med den servicen du mottar.

Vanlige spørsmül om Rørlegger-SOS i Kopervik og omegn

Vi vet at du kan ha spørsmül om Rørlegger-SOS og hvordan vi fungerer. Derfor har vi satt sammen en liste over noen av de mest stilte spørsmülene om vür tjeneste.

Vi hüper at denne informasjonen hjelper deg med ü forstü mer om oss og hvordan vi kan hjelpe deg. Og husk, hvis du har flere spørsmül, er vi alltid her for ü hjelpe. Ikke nøl med ü ta kontakt!

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre nÌrliggende steder som Karmøy, NÌrbø, Bryne og Sand!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.