Logo

Finn rørlegger i Skudeneshavn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Hos Rørlegger SOS er vür oppgave ü koble deg som kunde opp med en pülitelig og erfaren rørlegger i ditt lokale omrüde. Vi er her for ü hjelpe deg med ü finne rørleggerhjelp i Skudeneshavn, uansett nür pü døgnet du trenger det.

Vür tjeneste er enkel ü bruke, og gir deg tilgang til en rørlegger raskt og effektivt. Alt du trenger ü gjøre er ü kontakte oss, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger i nÌrheten av Skudeneshavn.

Ved ü bruke Rørlegger SOS für du tilgang til profesjonelle rørleggere som er klare til ü hjelpe deg med alt fra smü reparasjoner til store installasjoner. Vi sørger for at du für den hjelpen du trenger nür du trenger den mest.

Hvem er vi i Rørlegger SOS?

Rørlegger SOS er en tjeneste som hjelper deg med ü finne en rørlegger i ditt omrüde. Vi er ikke selv en rørleggerbedrift, vür oppgave er ü koble deg som kunde opp med en rørlegger som kan hjelpe deg med dine behov.

Vi har lang erfaring med ü hjelpe mennesker med ü finne riktig rørlegger for jobben, og vi vet hvor viktig det er ü finne en rørlegger som er pülitelig, effektiv og kunnskapsrik.

Vür kunnskap om lokale forhold og vürt nettverk av dyktige rørleggere gjør oss til en pülitelig kilde for alle dine rørleggerbehov i Skudeneshavn.

Finn din lokale rørleggerpartner med Rørlegger SOS

Vür tjeneste er designet for ü vÌre sü enkel som mulig. Du kontakter oss, og vi kobler deg opp med en rørlegger i nÌrheten av Skudeneshavn.

Det er mange fordeler med ü bruke lokale rørleggere. De kjenner til lokale forhold, de kan komme raskt til stedet hvis det er en nødsituasjon, og de har ofte et godt rykte i lokalsamfunnet.

Vi i Rørlegger SOS har et bredt nettverk av rørleggere som er tilgjengelige for ü hjelpe deg, uansett hva slags rørleggerjobb du trenger hjelp med.

Rørleggertjenester tilgjengelige 24/7 i Skudeneshavn og omegn

Det finnes mange forskjellige typer rørleggertjenester, og vüre samarbeidspartnere tilbyr det meste.

Enten du trenger hjelp med en lekker kran, installasjon av et nytt baderom, eller har problemer med avløpet, kan vi sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi i Rørlegger SOS er opptatt av kvalitet, og vi sikrer at alle rørleggere vi formidler har nødvendige godkjenninger og papirer i orden.

Nødsituasjoner og døgnüpen rørleggertjeneste

Ingenting er verre enn en rørleggerkrise midt pü natten. Derfor har vüre samarbeidspartnere døgnüpen rørleggervakt.

Hvis du opplever en nødsituasjon, kan du kontakte oss og vi vil sette deg i kontakt med en tilgjengelig rørlegger i nÌrheten av Skudeneshavn.

Rask respons i nødsituasjoner er viktig for ü forhindre ytterligere skade, og vüre samarbeidspartnere er klare til ü hjelpe deg nür du trenger det mest.

Din sikkerhet og trygghet med Rørlegger SOS

Nür du bruker Rørlegger SOS, kan du føle deg trygg pü at alle vüre samarbeidspartnere er godkjente og sertifiserte rørleggere.

Vi tar sikkerhet pü alvor, og vi sørger alltid for at rørleggerne vi formidler er kvalifiserte og pülitelige.

Vi er opptatt av ü beskytte din informasjon og ditt personvern, og vi bruker sikker teknologi for ü sørge for at din informasjon er trygg hos oss.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for rørleggertjenester i Skudeneshavn

Å finne en pålitelig rørlegger i Skudeneshavn er så enkelt som å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg, og vi er alltid klare til å sette deg i kontakt med en rørlegger som kan møte dine behov.

VĂĽr kundeservice er dedikert til ĂĽ gi deg best mulig service, og vi svarer raskt pĂĽ alle henvendelser.

Dersom du har behov for rørleggertjenester i Skudeneshavn, sü ikke nøl med ü ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Vi er her for ü hjelpe deg, uansett hva dine rørleggerbehov mütte vÌre.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre nÌrliggende steder som Karmøy, Verdalen, Sauda og Jørpeland!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.