Logo

Finn rørlegger i Åkra – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

På utkikk etter en rørlegger, som rykker ut og bistår med alle rørleggeroppdrag og som tilbyr en rørleggervakt i Åkra?

Da kan vi hjelpe deg!

Ta i bruk vår tjeneste, så får du hjelp fra en erfaren rørlegger, som alltid er klar for dine oppdrag 24/7, året rundt. Rørleggerne våre sikter langt for å bare gi deg en høy kvalitet på utført arbeid. Rørleggerne våre har også selvsagt diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS-fagmann, noe som sørger deg en trygg og profesjonell utredning på arbeidet som er utført.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Åkra fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Åkra

Våre rørleggere er klare for det verste, og har muligheter til å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb unnagjort på en enkel og effektiv måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Åkra?

Vi har rørleggere som er klare til å rykke ut 24/7, året rundt, har bred kompetanse og tilbyr alle sin rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser. Tar du i bruk vår tjeneste, har du gode muligheter til å få bistand med prosjektledelse, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en trygg og profesjonell måte. Rørleggerne våre er klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Åkra har bred kompetanse

Våre rørleggere har lang og bred erfaring og kompetanse. De har også muligheten til å utføre alle rørleggertjenester. De har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den høyeste kvalitet på utført arbeid. Våre rørleggere sikrer deg et arbeid som opprettholder sikkerhet og kvalitet.

Alle rørleggerne våre følger retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne dekker også store deler av Norge

Bor du utenfor Åkra og nærområdet?

Du kan fortsatt få hjelpen du trenger!

Våre rørleggere dekker og tilbyr også sin rørleggervakt til store deler av Norge. Dette sikrer at alle som trenger det, får hjelpen de behøver.

Våre Rørleggere i Åkra har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale vil du som kunde motta tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, kan en rammeavtale være perfekt for deg.

Våre rørleggere, som dekker Åkra, bistår også med diverse rådgiving og konsulenttjenester i forbindelse med bistand og støtte med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

Gjennom en rammeavtale vil du også få gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer også med goder og andre fordeler for deg som kunde. Du vil motta alle tjenester og andre varer til rabatterte priser, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. En årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere er også noe du kan motta i en rammeavtale.

Rammeavtalen sikrer deg en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette gjør det mer effektivt å ta i bruk en rørleggervakt, da rørleggeren har en kjennskap til bygget og anlegget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Åkra

Våre samarbeidspartnerne sine rørleggertjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor en rørlegger bistår med ettersyn og service på røranlegg. Da rykker en sertifisert rørlegger ut og utfører en rekke med kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader potensielt pådras.

Kontroller blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og en med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Åkra gjør det meste

Rørleggerne våre tilbyr en rørleggervakt, og har derfor spesialisert seg på akutt beredskap 24/7, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut til deg og ta dine saker! Dersom du har et problem eller trenger en tjenester som ikke krever akutt beredskap, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne våre utfører også serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere hjelpe deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere kan rykke ut når du trenger det, dersom du tar i bruk en rørleggervakt. De har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

I tillegg til Åkra, dekker våre rørleggerpartnere også nærliggende områder som Stavanger, Sola og Hinna

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.