Logo

Finn rørlegger i Snøde – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du på utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester og som tilbyr en rørleggervakt i Snøde?

Da trenger du ikke lete mere, for vi har nøyaktig det du trenger!

Våre rørleggere er dyktige, og klare til å ta din sak 24/7, alle dager i året!

Alle våre rørleggere har relevante godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du vil motta god kvalitet og en trygg utredning på utført arbeid.

En rørlegger rykker ut il Snøde fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Snøde

Våre rørleggere som dekker og rykker ut til Snøde er godt egnet for å utføre enhver jobb. De er også forberedte på det verste, så du trenger aldri å bekymre deg, når du får hjelp fra vår tjeneste.

Rørleggerne våre har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, så kan alle jobber bli utført på en enkel og effektiv måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Snøde?

Sola våpenskjold

Våre rørleggere tilbyr alle sin rørleggertjenester til bare konkurransedyktige priser, tilbyr en effektiv rørleggervakt, som sørger for at du vil kunne motta hjelp 24/7, alle dager i året og har en usedvanlig bred kompetanse og erfaring. Rørleggerne våre er alltid klare til å bistå med dine problemer, og det gjør de når det haster!

Planer om et prosjekt som kunne trenge ekstra kompetanse? Da kan våre rørelggere hjelpe deg!

De har mye erfaring med å drive prosjektledelse. Da kan du være sikker på at arbeidet som er involvert blir utført på en profesjonell og kvalitetsfull måte. Med andre ord, så er våre rørleggere klare for å utføre enhver jobb i Snøde.

Vi dekker også store deler av Norge

Bor du utenfor Snøde og nærområdet?

Ikke noe problem!

Våre rørleggere har en fantastisk rørleggervakt, som dekker store deler av Norge. Dette sørger for at alle som trenger det, får hjelpen de trenger!

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset på de nyeste relevante normene. Dette hjelper til med å sikre deg bare den høyeste kvalitet på alt arbeid som blir utført.

Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Snøde

Etter du har vært i kontakt med våre rørleggere, kan du inngå i en fantastisk rammeavtale. Rammeavtalen gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Da kan du velge noen tjenester, som garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form a ettersyn og service på VVS-utstyr og rør.

Har du ønsker om andre tjenester, som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, vil du få hjelp med dette!

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Våre partnere sine rammeavtaler kommer med også med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget. Dette kommer godt med, dersom du tar i bruk deres rørleggervakt, da de kjenner til bygget og anlegget.

En rammeavtale med våre dyktige rørleggere vil også gi deg rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Snøde fra vår rørlegger

Våre samarbeidspartnere har også andre rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på røranlegg. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller på røranlegget, hvor hovedmålet er å finne og fikse mindre feil, før større skader potensielt pådras anlegget ditt.

Kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som utfører oppdraget i henhold til gjeldende normer, og med en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Snøde

Siden våre erfarne rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, har de spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og rykker ut til deg når det virkelig haster!

Selvfølgelig så utfører de også ordinære rørleggertjenester og oppdrag, men har du en sak som ikke krever akutt utrykning, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Du kan også få bistand til andre tjenester, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for rørleggertjenester, som bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre dyktige og erfarne rørleggere bistå med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er hyggelige, og har erfaringen og kompetansen som skal til for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Det kan bare hende at det du lurer på eller trenger hjelp til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.