Logo

Finn rørlegger i Øvre Årdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din hjelpende hånd når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å få løst dine rørleggerproblemer. Ved bruk av vår tjeneste vil du raskt komme i kontakt med en pålitelig rørlegger.

Hos Rørlegger SOS er vi opptatt av å gjøre tingene enkle. Vi har derfor utviklet en effektiv tjeneste som setter deg i kontakt med en lokal rørlegger i eller nær Øvre Årdal. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss og forklare problemet, så sørger vi for at riktig person er på plass så fort det lar seg gjøre.

Vi kjenner godt til de utfordringene man kan støte på som huseier. Fra tette rør til defekte varmtvannsberedere, kan problemene være mange. Men fortvil ikke - uansett hva slags rørleggerproblem du har, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS

Rørlegger SOS er designet for å være enkel og brukervennlig. Vi fungerer som en formidlingstjeneste som kobler deg opp mot en lokal rørlegger i eller nær Øvre Årdal. Du forteller oss hva problemet er, og vi sørger for at en kvalifisert rørlegger tar kontakt med deg.

Vi samarbeider kun med de beste rørleggerfirmaene i og rundt Øvre Årdal. Våre partnere er nøye utvalgte, slik at du som kunde skal føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Våre samarbeidspartnere har alle nødvendig dokumentasjon og godkjenning på plass, og de tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Kontakt med våre rørleggere kan enkelt tas via vårt kontaktskjema på nettsiden, eller ved å ringe oss direkte. Dette gjør at du raskt kan få den hjelpen du trenger.

Når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal

Det er mange situasjoner der du kan trenge en rørlegger. Kanskje har du oppdaget en vannlekkasje, eller kanskje toalettet er tett. Uansett hva problemet er, er det viktig å få det løst så raskt som mulig for å unngå større skader.

Å la rørleggerproblemer ligge kan ofte føre til større skader og mer kompliserte reparasjoner. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss så snart du oppdager et problem. På den måten kan vi sette deg i kontakt med en av våre rørleggere som kan komme og ta en titt så fort som mulig.

Våre samarbeidspartnere – dine lokale eksperter i Øvre Årdal og omegn

Vi i Rørlegger SOS er stolte over våre samarbeidspartnere. De er alle erfarne rørleggere som har mange års erfaring i bransjen. De kan hjelpe med alt fra små reparasjoner til større installasjoner, og de er alltid klare til å bistå når du trenger dem.

Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger på plass, slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig. Vi kontrollerer også at de har nødvendig forsikring, slik at du er beskyttet mot eventuelle uforutsette hendelser.

Vi i Rørlegger SOS har et sterkt fokus på kvalitet. Derfor holder vi oss alltid oppdatert på våre samarbeidspartneres arbeid, og sørger for at de leverer på høyeste nivå.

Døgnservice for rørleggerbehov i Øvre Årdal og omegn

Rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, og ofte når det passer dårligst. Derfor tilbyr våre samarbeidspartnere døgnservice, slik at du kan få hjelp akkurat når du trenger det.

Det kan være svært betryggende å vite at det alltid er en rørlegger tilgjengelig, selv midt på natten eller i helgene. Dette er spesielt viktig ved akutte situasjoner som vannlekkasjer, som kan forårsake store skader hvis det ikke tas hånd om raskt.

For å benytte deg av vår døgnservice, er det bare å ta kontakt med oss via telefon eller kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Pris og betaling for rørleggertjenester i Øvre Årdal

Rørleggerarbeid kan variere i pris avhengig av hva slags arbeid som skal gjøres, og hvor omfattende det er. Generelt sett kan man si at prisene for rørleggertjenester i Øvre Årdal er konkurransedyktige, og at du får mye for pengene.

Betaling for tjenestene skjer direkte til rørleggeren som utfører arbeidet. De fleste av våre samarbeidspartnere tilbyr flere forskjellige betalingsmetoder, slik at du kan velge den som passer deg best.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Øvre Årdal

Når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den riktige rørleggeren for ditt behov.

Du kan enkelt komme i kontakt med oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår, eller ved å ringe oss direkte. Vi streber etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig, slik at du får den hjelpen du trenger når du trenger den.

Så ikke nøl med å ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Øvre Årdal. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Hommersåk, Helleland og Årdalstangen!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.