Logo

Finn rørlegger i Øvre Årdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din hjelpende hånd når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal. Vi er her for å gjøre det enklere for deg å få løst dine rørleggerproblemer. Ved bruk av vår tjeneste vil du raskt komme i kontakt med en pålitelig rørlegger.

Hos Rørlegger SOS er vi opptatt av å gjøre tingene enkle. Vi har derfor utviklet en effektiv tjeneste som setter deg i kontakt med en lokal rørlegger i eller nær Øvre Årdal. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss og forklare problemet, så sørger vi for at riktig person er på plass så fort det lar seg gjøre.

Vi kjenner godt til de utfordringene man kan støte på som huseier. Fra tette rør til defekte varmtvannsberedere, kan problemene være mange. Men fortvil ikke - uansett hva slags rørleggerproblem du har, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS

Rørlegger SOS er designet for å være enkel og brukervennlig. Vi fungerer som en formidlingstjeneste som kobler deg opp mot en lokal rørlegger i eller nær Øvre Årdal. Du forteller oss hva problemet er, og vi sørger for at en kvalifisert rørlegger tar kontakt med deg.

Vi samarbeider kun med de beste rørleggerfirmaene i og rundt Øvre Årdal. Våre partnere er nøye utvalgte, slik at du som kunde skal føle deg trygg på at du får den hjelpen du trenger. Våre samarbeidspartnere har alle nødvendig dokumentasjon og godkjenning på plass, og de tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Kontakt med våre rørleggere kan enkelt tas via vårt kontaktskjema på nettsiden, eller ved å ringe oss direkte. Dette gjør at du raskt kan få den hjelpen du trenger.

Når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal

Det er mange situasjoner der du kan trenge en rørlegger. Kanskje har du oppdaget en vannlekkasje, eller kanskje toalettet er tett. Uansett hva problemet er, er det viktig å få det løst så raskt som mulig for å unngå større skader.

Å la rørleggerproblemer ligge kan ofte føre til større skader og mer kompliserte reparasjoner. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med oss så snart du oppdager et problem. På den måten kan vi sette deg i kontakt med en av våre rørleggere som kan komme og ta en titt så fort som mulig.

Våre samarbeidspartnere – dine lokale eksperter i Øvre Årdal og omegn

Vi i Rørlegger SOS er stolte over våre samarbeidspartnere. De er alle erfarne rørleggere som har mange års erfaring i bransjen. De kan hjelpe med alt fra små reparasjoner til større installasjoner, og de er alltid klare til å bistå når du trenger dem.

Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger på plass, slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig. Vi kontrollerer også at de har nødvendig forsikring, slik at du er beskyttet mot eventuelle uforutsette hendelser.

Vi i Rørlegger SOS har et sterkt fokus på kvalitet. Derfor holder vi oss alltid oppdatert på våre samarbeidspartneres arbeid, og sørger for at de leverer på høyeste nivå.

Døgnservice for rørleggerbehov i Øvre Årdal og omegn

Rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, og ofte når det passer dårligst. Derfor tilbyr våre samarbeidspartnere døgnservice, slik at du kan få hjelp akkurat når du trenger det.

Det kan være svært betryggende å vite at det alltid er en rørlegger tilgjengelig, selv midt på natten eller i helgene. Dette er spesielt viktig ved akutte situasjoner som vannlekkasjer, som kan forårsake store skader hvis det ikke tas hånd om raskt.

For å benytte deg av vår døgnservice, er det bare å ta kontakt med oss via telefon eller kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Pris og betaling for rørleggertjenester i Øvre Årdal

Rørleggerarbeid kan variere i pris avhengig av hva slags arbeid som skal gjøres, og hvor omfattende det er. Generelt sett kan man si at prisene for rørleggertjenester i Øvre Årdal er konkurransedyktige, og at du får mye for pengene.

Betaling for tjenestene skjer direkte til rørleggeren som utfører arbeidet. De fleste av våre samarbeidspartnere tilbyr flere forskjellige betalingsmetoder, slik at du kan velge den som passer deg best.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Øvre Årdal

Når du trenger en rørlegger i Øvre Årdal, er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den riktige rørleggeren for ditt behov.

Du kan enkelt komme i kontakt med oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår, eller ved å ringe oss direkte. Vi streber etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig, slik at du får den hjelpen du trenger når du trenger den.

Så ikke nøl med å ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Øvre Årdal. Vi ser frem til å høre fra deg!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Hommersåk, Helleland og Årdalstangen!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.