Logo

Finn rørlegger i Sand – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS - stedet hvor du für koblet deg opp med en pülitelig og erfaren rørlegger i eller nÌr Sand. Vi er ikke rørleggere selv, men vi har laget en plattform som gjør det enkelt for deg ü komme i kontakt med lokal rørleggerekspertise. Gjennom vür nettjeneste kan du raskt og enkelt fü hjelp til ditt rørleggerbehov.

Vür lokale rørlegger-partner i Sand-omrüdet stür klar til ü bistü deg med store og smü oppdrag. Uansett om du har behov for hjelp til en enkel reparasjon, installasjon av nytt sanitÌrutstyr eller en stor renovering, har vi den rette fagpersonen for deg.

Vi i Rørlegger SOS vet at nür du trenger en rørlegger, vil du ha noen som er pülitelig, effektiv, og kjenner ditt lokale omrüde. Derfor har vi gjort det til vür misjon ü finne de beste rørleggerne i Sand og omegn, slik at du kan fü den hjelpen du trenger nür du trenger det.

Enkel rørleggerbooking i Sand med Rørlegger SOS

Vi har gjort det enkelt for deg ü bestille en rørlegger i Sand. Bare gü til vür nettside, fyll inn noen detaljer om ditt oppdrag, og du vil bli satt i kontakt med en av vüre rørleggerpartnere. Prosessen er rask og smertefri, og du kan forvente ü høre fra en rørlegger innen kort tid.

Fra det øyeblikket du legger inn bestillingen, er vür kundeservice tilgjengelig for ü hjelpe deg med eventuelle spørsmül eller bekymringer du mütte ha. Vi vil sørge for at prosessen gür sü smidig som mulig, og at du für den hjelpen du trenger nür du trenger det.

Tjenester tilbudt av vüre rørleggerpartnere i og rundt Sand

Vüre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester for ü møte dine behov. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, en tett avløp, installasjon av sanitÌrutstyr, eller en større renovering, har vüre rørleggere kunnskapen og erfaringen for ü fü jobben gjort.

Det er viktig ü huske pü at rørleggertjenester ikke er noe man bør prøve seg pü uten riktig opplÌring. Vüre rørleggerpartnere har mange ürs erfaring og den nødvendige sertifiseringen for ü sikre at jobben blir gjort riktig første gang.

Vüre rørleggerpartnere er alltid klare for ü hjelpe deg i Sand

Vi vet at rørleggerproblemer ofte kan oppstü nür du minst venter det. Derfor tilbyr vüre rørleggerpartnere 24-timers døgnvakt i Sand. Uansett nür pü døgnet du trenger hjelp, kan du vÌre trygg pü at det er en rørlegger klar til ü hjelpe deg.

En plutselig lekkasje eller et tett avløp kan vÌre svÌrt forstyrrende, og det er viktig ü fü hjelp sü raskt som mulig for ü begrense skaden. Vür 24-timers service sikrer at du kan fü hjelp nür du trenger det mest.

Pülitelighet og godkjenninger av alle vüre rørlegger-partnere

Vi gür grundig gjennom alle vüre rørleggerpartnere for ü sikre at de har de nødvendige godkjenningene for ü utføre arbeidet de gjør. Vi tror pü kvalitet og pülitelighet, og vi ønsker at du skal kunne stole pü rørleggeren du blir koblet opp med gjennom oss.

Vi vet at nür du har behov for en rørlegger, ønsker du ü vite at du für hjelp av noen som vet hva de gjør. Derfor er alle vüre rørleggere erfarne, og har de nødvendige sertifiseringene for ü sikre at arbeidet blir gjort riktig.

Rørlegger SOS – din hjelper i rørleggernødsituasjoner i Sand og omegn

Nür et rør plutselig sprekker eller avløpet tetter seg, kan Rørlegger SOS vÌre redningen du trenger. Vi har hündtert mange rørleggernødsituasjoner i Sand, og vi vet hvor viktig det er ü fü rask og effektiv hjelp.

Tidligere kunder har gitt oss gode tilbakemeldinger pĂĽ den raske og effektive hjelpen de har fĂĽtt gjennom oss. Vi er stolte av ĂĽ kunne tilby en tjeneste som fungerer sĂĽ godt i kritiske situasjoner.

Bli kjent med Rørlegger SOS – din pålitelige rørleggerforbindelse i Sand

Rørlegger SOS ble startet med en visjon om ü gjøre det enklere for folk ü finne pülitelige rørleggere i sitt lokale omrüde. Vi er stolte over ü kunne tilby denne tjenesten til innbyggerne i Sand.

Vi setter stor pris pü all tilbakemelding vi für fra vüre kunder, og vi jobber hele tiden med ü forbedre oss. Vi er her for deg, og vi ønsker ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü finne en pülitelig rørlegger i Sand.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre nÌrliggende steder som Karmøy, NÌrbø, Høyland og Vormedal!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.