Logo

Finn rørlegger i Ålgård – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du noen gang stått overfor et rørleggerproblem og ønsket at du raskt kunne finne en pålitelig rørlegger i nærheten? Hos Rørlegger SOS, er vi her for å gjøre nettopp det! Vi kobler deg med erfarne rørleggere i Ålgård og nærområdet. Du trenger ikke lenger å stresse over å finne den rette hjelpen i rørleggerkrisesituasjoner, vi har deg dekket.

Vårt nettverk av lokale rørleggere er klare til å påta seg oppdrag av alle slag, enten det er et lite lekkasjeproblem eller en større jobb som krever mer inngående arbeid. Hver rørlegger i vårt nettverk er nøye valgt ut for å sikre at du får den beste hjelpen når du trenger det.

Bare ring oss eller fyll ut kontaktskjemaet på vår nettside, og vi vil sette deg i kontakt med en pålitelig rørlegger i Ålgård eller nærområdet.

Kvalitetsgaranti med våre erfarne samarbeidspartnere

Hos Rørlegger SOS, tar vi rørleggerfaget på alvor. Våre samarbeidspartnere er erfarne, dyktige og fullt kvalifiserte rørleggere. De har alle nødvendige papirer og godkjenninger for å sikre at arbeidet blir utført etter gjeldende regler og standarder.

Vi forstår at når du leter etter en rørlegger i Ålgård, forventer du en tjeneste av høy kvalitet. Det er derfor vi har strenge kvalitetskrav til våre samarbeidspartnere. Du kan være trygg på at du får en rørlegger som kjenner faget sitt og som leverer kvalitetsarbeid hver gang.

24/7 Rørleggertjeneste - alltid tilgjengelig for deg

En av de beste tingene med Rørlegger SOS er at våre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt. Det betyr at du kan få hjelp fra en rørlegger i Ålgård, uansett når på døgnet du trenger det. Enten det er en helg, helligdag eller midt på natten, er våre rørleggere klare til å hjelpe.

For eksempel, en av våre kunder hadde en vannlekkasje i kjelleren sent på kvelden. Han tok kontakt med oss, og innen kort tid hadde en av våre rørleggere kommet for å fikse problemet. Dette er bare ett eksempel på hvordan vår 24/7 rørleggertjeneste kan redde dagen!

Bredt spekter av rørleggertjenester tilgjengelig

Uansett hva ditt rørleggerbehov er, har våre partnere i Ålgård ekspertisen til å hjelpe. De tilbyr alt fra mindre reparasjoner som å fikse en lekkende kran, til større prosjekter som ombygging av bad. Du kan også kontakte dem for vedlikehold av rør og avløp, installasjon av nye rør, og mer.

En av våre kunder hadde for eksempel nylig kjøpt et gammelt hus og trengte hele rørleggerarbeidet byttet ut. Vi koblet ham med en dyktig rørlegger fra vårt nettverk, og han var mer enn fornøyd med resultatet. Så uansett hva ditt rørleggerbehov er - stor eller liten - kan Rørlegger SOS hjelpe deg.

Slik fungerer Rørlegger SOS

Å finne en pålitelig rørlegger i Ålgård har aldri vært enklere takket være Rørlegger SOS. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside eller ringe oss direkte. Vi tar hensyn til dine behov, og setter deg i kontakt med en av våre rørleggere som er best egnet for jobben.

Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss, til du har en rørlegger på døra, vil vi være med deg hele veien. Vi sørger for at hele prosessen er så smidig og stressfri som mulig. Med Rørlegger SOS, er du bare et klikk eller en telefonsamtale unna å finne en pålitelig rørlegger i Ålgård eller nærområdet.

Kundetilfredshet er vår prioritet

Hos Rørlegger SOS er vi ikke bare opptatt av å koble deg med en dyktig rørlegger. Vi er også opptatt av at du er fornøyd med tjenesten du mottar. Kundetilfredshet er kjernen i vår filosofi, og vi jobber hardt for å sikre at hver kunde har en positiv opplevelse.

Vi har mange fornøyde kunder som har benyttet seg av våre tjenester. Fra de som har hatt akutte behov for en rørleggervakt i Ålgård, til de som har hatt mer planlagte prosjekter, har vi sørget for at de får den hjelpen de trenger.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Ålgård i dag

Trenger du en rørlegger i Ålgård? Ikke vent, ta kontakt med oss i Rørlegger SOS i dag. Enten du har et akutt problem som krever en rørleggervakt, eller du trenger hjelp til et større prosjekt, er våre rørleggere klare til å hjelpe.

Du kan enkelt ta kontakt med oss via telefon eller ved å fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi ser frem til å høre fra deg, og å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov i Ålgård og nærområdet. Med Rørlegger SOS, er du i gode hender.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Varhaug, Skudeneshavn og Egersund!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.