Logo

Finn rørlegger i Kleppe – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din venn i rørleggerverdenen. Hvis du trenger en rørlegger i Kleppe, har vi det du trenger. Vi er ikke rørleggere selv, men vi vet hvem som er. Ved bruk av vür nettside, kan du raskt og enkelt fü kontakt med en dyktig og pülitelig rørlegger i nÌromrüdet til Kleppe.

Rørlegger SOS fungerer som en bro mellom deg som kunde og rørleggere i ditt omrüde. Vi har et bredt nettverk av rørleggere som er klare til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov, enten det er en lekkasje, en installasjon eller et vedlikeholdsprosjekt. Vi er her for ü gjøre livet ditt lettere ved ü ta stresset ut av ü finne den rette rørleggeren.

Vüre rørleggerpartnere er erfarne, pülitelige og klar til ü ta pü seg oppdrag i Kleppe og nÌromrüdet. De er fullt utstyrt for ü hündtere alle slags rørleggerproblemer, og det beste av alt, de er bare en telefonoppringning eller et klikk unna.

Hvorfor velge Rørlegger SOS som din kilde til rørlegger i Kleppe?

Du lurer kanskje pü hvorfor du skal bruke Rørlegger SOS nür du kan finne en rørlegger i Kleppe pü egen hünd. Vel, vi i Rørlegger SOS gjør prosessen sü enkel og sømløs som mulig. Vi har satt sammen et nettverk av kvalifiserte rørleggere som du kan stole pü.

Alle rørleggerne i vürt nettverk har nødvendige godkjenninger og papirer. Du kan derfor vÌre sikker pü at du für en profesjonell service som er i trüd med bransjestandarder. Vüre rørleggerpartnere gir deg trygghet i ü vite at jobben blir gjort riktig første gang.

Rørlegger SOS tar vekk gjettingen og usikkerheten fra prosessen med ü finne en pülitelig rørlegger. Vi er her for ü koble deg raskt med lokale rørleggere i Kleppe og omegn som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Døgnüpen rørleggertjeneste i Kleppe og nÌromrüdet

Nür rørleggerbehovet melder seg, er det ikke alltid det passer inn i vanlig arbeidstid. Derfor er vüre rørleggervakt i Kleppe og nÌromrüdet alltid üpen. Uansett nür du har behov for en rørlegger, kan du stole pü at vi vil hjelpe deg ü finne en.

En lekkasje pü kjøkkenet midt pü natten? Et toalett som plutselig slutter ü fungerer pü en helligdag? Ikke bekymre deg. Rørlegger SOS sine rørleggervakter er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Bare ring oss eller bruk kontaktskjemaet pü siden vür, sü setter vi deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Et bredt spekter av rørleggertjenester i Kleppe og nÌromrüdet

Uansett hva ditt rørleggerbehov er i Kleppe, kan vi hjelpe deg med ü finne en rørlegger som kan løse problemet. Vüre rørleggere tilbyr en rekke tjenester, fra ü fikse en enkel lekkasje til ü installere et helt nytt baderom.

Om du har en liten lekkasje, trenger ü bytte ut gamle rør, eller planlegger en større renovering, sü har vi rørleggere som kan hjelpe. Du trenger ikke bekymre deg for ü finne en rørlegger som passer dine behov, vi hjelper deg med det.

Nür du bruker en profesjonell rørlegger fra Rørlegger SOS, für du kvalitetsarbeid og trygghet i ü vite at jobben blir gjort riktig.

Slik fungerer kontaktprosessen med Rørlegger SOS

Nür du trenger en rørlegger i Kleppe, gjør Rørlegger SOS prosessen enkel. Først tar du kontakt med oss. Det kan du gjøre enten ved ü ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Nür vi har mottatt din henvendelse, vil vi koble deg med en rørlegger i ditt omrüde. Du vil deretter motta en bekreftelse pü at en rørlegger er klare til ü hjelpe deg.

Du kan vÌre trygg pü at vi hündterer alle henvendelser raskt og profesjonelt. Vi vet at nür du trenger en rørlegger, trenger du en raskt.

Kundetilbakemeldinger og erfaringer med Rørlegger SOS i Kleppe

Vi er stolte av ü kunne dele et antall positive tilbakemeldinger og anmeldelser fra kunder i Kleppe og omegn som har benyttet seg av vüre tjenester. Kundene vüre verdsetter den raske og profesjonelle servicen de mottar fra vüre rørleggere.

Vi ser alltid etter müter ü forbedre tjenestene vüre pü, og vi verdsetter derfor tilbakemeldinger fra kundene vüre. Hver anmeldelse hjelper oss med ü sikre at vi leverer en service av høy kvalitet, hver gang.

Vi oppfordrer alle nye kunder til ĂĽ dele sine erfaringer med oss. Din tilbakemelding er viktig for oss, og den hjelper oss med ĂĽ forbedre vĂĽr tjeneste.

Ta kontakt med oss i Rørlegger SOS for rørleggertjenester i Kleppe

Hvis du trenger en rørlegger i Kleppe, er vi her for ü hjelpe. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet pü nettsiden vür, eller ring oss direkte. Vi er her for ü gjøre din rørleggeropplevelse sü problemfri som mulig.

Rørlegger SOS er stolt over ü kunne støtte det lokale samfunnet i Kleppe ved ü koble kunder med pülitelige og erfarne rørleggere. Vi er her for ü hjelpe deg nür du trenger oss.

For å oppsummere, Rørlegger SOS er det gode valget når du trenger en rørlegger i Kleppe. Vi tilbyr en enkel og effektiv løsning for å finne dyktige rørleggere i ditt område. Så, når du trenger en rørlegger, vet du hvem du skal kontakte – Rørlegger SOS. Vi er her for deg.

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre nÌrliggende steder som Kopervik, Bryne og Sand!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.