Logo

Finn rørlegger i Høyland – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er her for å gjøre din hverdag enklere ved å koble deg med dyktige rørleggere i Høyland og omegn. Vårt mål er å gi deg tilgang til kvalitetssikrede rørleggertjenester raskt og effektivt. Vi vet hvor frustrerende det kan være med utette rør og varmtvannsproblemer. Derfor har vi gjort det enkelt for deg, slik at du kan få hjelpen du trenger, når du trenger den.

Å bruke Rørlegger SOS er enkelt. Du tar kontakt med oss, og vi kobler deg med en erfaren rørlegger som kan ta seg av ditt problem. Ved å benytte deg av vår tjeneste, kan du være trygg på at du får en rask og effektiv løsning på dine rørleggerproblemer.

Fordelene med å bruke Rørlegger SOS i Høyland er mange. Vi kobler deg med rørleggere som har høy faglig kompetanse, og som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Så uansett om du har en liten lekkasje eller et større prosjekt, kan du stole på at du får den hjelpen du trenger.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer?

Å finne en rørlegger i Høyland har aldri vært enklere. Når du tar kontakt med oss, vil du først snakke med en av våre medarbeidere. Vi vil da kartlegge hva slags problem du står overfor, og deretter sette deg i kontakt med en av våre samarbeidende rørleggere.

Prosessen er rask og enkel. Fra det øyeblikket du tar kontakt, til en rørlegger er på vei for å løse problemet ditt, går det minimalt med tid. Vi jobber alltid for at du som kunde skal få rask og effektiv hjelp.

Vi i Rørlegger SOS er stolte over å kunne tilby en tjeneste som garanterer kvalitet og effektivitet. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere og sørger for at de leverer tjenester som er i tråd med våre høye standarder.

Våre rørleggerpartnere – Kvalitet og pålitelighet i Høyland

Våre rørleggerpartnere er nøye utvalgt for å sikre at du som kunde alltid får den beste servicen. De er erfarne, dyktige og har nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette betyr at du kan stole på at jobben blir gjort riktig første gang.

Hos Rørlegger SOS tar vi kvalitet på alvor. Vi er nøye med å sikre at alle våre samarbeidspartnere lever opp til våre høye krav, og vi gjør regelmessige kvalitetskontroller for å sikre dette.

Når du velger å bruke Rørlegger SOS, kan du være trygg på at du får hjelp av en kvalifisert rørlegger. Vi setter vår stolthet i å kunne tilby en tjeneste som alltid leverer.

Rørleggertjenester for alle behov

Rørleggerne vi samarbeider med tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alt fra små reparasjoner til større prosjekter kan de håndtere. Så uansett om det er en lekkasje, en installasjon av nytt sanitærutstyr eller et større rørprosjekt, kan vi hjelpe deg.

I tillegg tilbyr våre samarbeidspartnere rørleggervakt i Høyland. Dette betyr at du har tilgang til hjelp 24 timer i døgnet, alle dager i året. For oss er det viktig at du alltid føler deg trygg og ivaretatt.

Å ha tilgang til en døgnåpen rørleggertjeneste i Høyland kan være avgjørende i en nødsituasjon. Vi i Rørlegger SOS er stolte over å kunne tilby dette til deg.

Hvorfor velge Rørlegger SOS?

Det er mange fordeler ved å velge Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger i Høyland. Vi tilbyr en rask, effektiv og pålitelig tjeneste for alle dine rørleggerbehov. Vi har mange fornøyde kunder som kan bekrefte vår høye servicegrad og kvalitet.

Ved å lese om erfaringene til våre tidligere kunder, vil du få et inntrykk av hvordan vi jobber og hva du kan forvente når du velger oss. Våre kunder setter pris på vår profesjonalitet, effektivitet og evne til å finne løsninger på diverse rørleggerproblemer.

Vi i Rørlegger SOS brenner for å forbedre hverdagen til våre kunder. Med oss som din rørleggerpartner i Høyland, kan du stole på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Ofte stilte spørsmål om Rørlegger SOS

Vi forstår at du kan ha spørsmål om vår tjeneste. Derfor har vi samlet noen av de mest stilte spørsmålene fra våre kunder, sammen med klare og enkle svar. Målet er å gi deg som kunde en bedre forståelse av hvordan vi jobber og hva du kan forvente.

Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg trygge og informerte. Hvis det er noe du lurer på som ikke er besvart her, er du alltid velkommen til å ta direkte kontakt med oss.

Ta kontakt med Rørlegger SOS idag

Trenger du en rørlegger i Høyland? Ta kontakt med oss i Rørlegger SOS idag. Du kan enkelt kontakte oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov. Med oss som partner, kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Takk for at du vurderer Rørlegger SOS. Vi er her for å sørge for at dine rørleggertjenester i Høyland er i de beste hender. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Figgjo, og Vormedal!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.