Logo

Finn rørlegger i Årdalstangen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er din beste kilde for tilkobling til lokale rørleggere i og rundt Årdalstangen. Vi skjønner at når du trenger en rørlegger, trenger du en rask. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å koble deg med de mest pålitelige rørleggerne i området. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som er klare til å ta seg av dine rørleggerbehov, store som små.

Å ha tilgang til en pålitelig rørlegger i Årdalstangen er avgjørende. Enten det er en lekkasje, en blokkering, eller en mer alvorlig rørleggerkrise, er vi her for å hjelpe. Vi vet at rørleggerproblemer kan være stressende, derfor gjør vi det enkelt for deg å finne en rørlegger du kan stole på.

Med Rørlegger SOS, kan du hvile lett og være sikker på at dine rørleggerproblemer er i gode hender. Vi er ikke en rørleggerbedrift selv, men vi er eksperter på å koble deg med de beste i bransjen.

Samarbeidspartnere våre tilbyr 24-timers rørleggervakt i Årdalstangen og omegn

Vårt nettverk av samarbeidspartnere inkluderer flotte rørleggere som tilbyr 24-timers rørleggervakt. Vi forstår at rørleggerproblemer ikke alltid oppstår på de mest praktiske tidspunktene. Derfor sørger vi for at du alltid kan få tak i en rørlegger, uansett tid på døgnet eller dag i uka.

En 24-timers rørleggervakt er uvurderlig når du står overfor en nødsituasjon. En oversvømmelse, en stor lekkasje, eller en annen uventet hendelse kan forårsake skade på eiendommen din og kreve øyeblikkelig oppmerksomhet. Det er da du vil sette pris på å ha tilgang til en rørlegger som raskt kan være på plass og løse problemet.

Rask intervensjon kan ofte være forskjellen mellom mindre reparasjoner og store, kostbare skader. Derfor er det viktig å kunne stole på en rørlegger som er klar til å rykke ut når du trenger det mest.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS: Enkel kontakt med lokale rørleggere

Vi har gjort det enkelt å komme i kontakt med en rørlegger via vår nettside. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt kontaktskjema eller ringe oss direkte. Vi tar oss av resten, og kobler deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe.

Vi vet at rørleggerproblemer kan være forvirrende og stressende. Derfor har vi gjort vår prosess så enkel og brukervennlig som mulig. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å finne en rørlegger, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller: å få problemet løst.

Hos Rørlegger SOS jobber vi alltid for å sikre at kundene våre får den hjelpen de trenger, akkurat når de trenger den.

Våre samarbeidspartnere: Kvalifiserte rørleggere nær Årdalstangen

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere. Alle rørleggerne i vårt nettverk har nødvendige papirer og godkjenninger, så du kan være sikker på at du får profesjonell hjelp. Vi jobber med rørleggere i og rundt Årdalstangen for å sikre at du alltid har tilgang til kvalifisert hjelp.

Våre samarbeidspartnere er dedikerte til å levere førsteklasses service. De forstår viktigheten av å løse rørleggerproblemer raskt og effektivt, og de jobber hardt for å sikre at du er fornøyd med jobben.

Vi er stolte av å kunne tilby en slik høy standard av service til innbyggerne i Årdalstangen og de omkringliggende områdene.

Hva du kan forvente av en rørlegger fra Rørlegger SOS

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alt fra enkle reparasjoner til mer komplekse installasjoner. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan du være sikker på at vi har en rørlegger som kan hjelpe.

Når du bruker Rørlegger SOS, kan du forvente en rask, profesjonell og pålitelig service. Vi vet at rørleggerproblemer kan være en stor belastning, og vi er her for å gjøre prosessen så smidig som mulig.

Som kunde har du rett til å få jobben gjort riktig første gang, og våre samarbeidspartnere er forpliktet til å levere nettopp det.

Vanlige spørsmål om Rørlegger SOS sine tjenester:

Vi får ofte spørsmål om våre tjenester og hvordan vi opererer. Vi har derfor samlet sammen noen av de mest vanlige spørsmålene vi får, og svarene på dem.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Det er enkelt. Du fyller bare ut kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ringer oss direkte. Derfra vil vi koble deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe.

Hva skjer etter at jeg har tatt kontakt? Når du har fylt ut skjemaet eller ringt oss, vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som er tilgjengelig og klar til å hjelpe. Du vil deretter avtale detaljene direkte med rørleggeren.

Hva skal jeg gjøre før rørleggeren ankommer? Det beste du kan gjøre er å forsikre deg om at rørleggeren har enkel tilgang til problemområdet. Dette vil hjelpe rørleggeren å løse problemet raskt og effektivt.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for kvalifisert rørleggerhjelp i Årdalstangen og omegn

Trenger du en rørlegger i Årdalstangen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Vi er her for å koble deg med kvalifiserte, lokale rørleggere som er klare til å hjelpe.

Du kan komme i kontakt med oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår, eller ved å ringe oss direkte. Vi er her for å hjelpe, uansett hva ditt rørleggerbehov er.

Vi vet hvor viktig det er å ha en pålitelig rørlegger, og vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til innbyggerne i Årdalstangen. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon, eller for å komme i kontakt med en rørlegger.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Hommersåk, Helleland og Vigrestad!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.