Logo

Finn rørlegger i Årdalstangen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er din beste kilde for tilkobling til lokale rørleggere i og rundt Årdalstangen. Vi skjønner at når du trenger en rørlegger, trenger du en rask. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å koble deg med de mest pålitelige rørleggerne i området. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som er klare til å ta seg av dine rørleggerbehov, store som små.

Å ha tilgang til en pålitelig rørlegger i Årdalstangen er avgjørende. Enten det er en lekkasje, en blokkering, eller en mer alvorlig rørleggerkrise, er vi her for å hjelpe. Vi vet at rørleggerproblemer kan være stressende, derfor gjør vi det enkelt for deg å finne en rørlegger du kan stole på.

Med Rørlegger SOS, kan du hvile lett og være sikker på at dine rørleggerproblemer er i gode hender. Vi er ikke en rørleggerbedrift selv, men vi er eksperter på å koble deg med de beste i bransjen.

Samarbeidspartnere våre tilbyr 24-timers rørleggervakt i Årdalstangen og omegn

Vårt nettverk av samarbeidspartnere inkluderer flotte rørleggere som tilbyr 24-timers rørleggervakt. Vi forstår at rørleggerproblemer ikke alltid oppstår på de mest praktiske tidspunktene. Derfor sørger vi for at du alltid kan få tak i en rørlegger, uansett tid på døgnet eller dag i uka.

En 24-timers rørleggervakt er uvurderlig når du står overfor en nødsituasjon. En oversvømmelse, en stor lekkasje, eller en annen uventet hendelse kan forårsake skade på eiendommen din og kreve øyeblikkelig oppmerksomhet. Det er da du vil sette pris på å ha tilgang til en rørlegger som raskt kan være på plass og løse problemet.

Rask intervensjon kan ofte være forskjellen mellom mindre reparasjoner og store, kostbare skader. Derfor er det viktig å kunne stole på en rørlegger som er klar til å rykke ut når du trenger det mest.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS: Enkel kontakt med lokale rørleggere

Vi har gjort det enkelt å komme i kontakt med en rørlegger via vår nettside. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt kontaktskjema eller ringe oss direkte. Vi tar oss av resten, og kobler deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe.

Vi vet at rørleggerproblemer kan være forvirrende og stressende. Derfor har vi gjort vår prosess så enkel og brukervennlig som mulig. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å finne en rørlegger, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller: å få problemet løst.

Hos Rørlegger SOS jobber vi alltid for å sikre at kundene våre får den hjelpen de trenger, akkurat når de trenger den.

Våre samarbeidspartnere: Kvalifiserte rørleggere nær Årdalstangen

Vi er stolte av våre samarbeidspartnere. Alle rørleggerne i vårt nettverk har nødvendige papirer og godkjenninger, så du kan være sikker på at du får profesjonell hjelp. Vi jobber med rørleggere i og rundt Årdalstangen for å sikre at du alltid har tilgang til kvalifisert hjelp.

Våre samarbeidspartnere er dedikerte til å levere førsteklasses service. De forstår viktigheten av å løse rørleggerproblemer raskt og effektivt, og de jobber hardt for å sikre at du er fornøyd med jobben.

Vi er stolte av å kunne tilby en slik høy standard av service til innbyggerne i Årdalstangen og de omkringliggende områdene.

Hva du kan forvente av en rørlegger fra Rørlegger SOS

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alt fra enkle reparasjoner til mer komplekse installasjoner. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan du være sikker på at vi har en rørlegger som kan hjelpe.

Når du bruker Rørlegger SOS, kan du forvente en rask, profesjonell og pålitelig service. Vi vet at rørleggerproblemer kan være en stor belastning, og vi er her for å gjøre prosessen så smidig som mulig.

Som kunde har du rett til å få jobben gjort riktig første gang, og våre samarbeidspartnere er forpliktet til å levere nettopp det.

Vanlige spørsmål om Rørlegger SOS sine tjenester:

Vi får ofte spørsmål om våre tjenester og hvordan vi opererer. Vi har derfor samlet sammen noen av de mest vanlige spørsmålene vi får, og svarene på dem.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Det er enkelt. Du fyller bare ut kontaktskjemaet på nettsiden vår eller ringer oss direkte. Derfra vil vi koble deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe.

Hva skjer etter at jeg har tatt kontakt? Når du har fylt ut skjemaet eller ringt oss, vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som er tilgjengelig og klar til å hjelpe. Du vil deretter avtale detaljene direkte med rørleggeren.

Hva skal jeg gjøre før rørleggeren ankommer? Det beste du kan gjøre er å forsikre deg om at rørleggeren har enkel tilgang til problemområdet. Dette vil hjelpe rørleggeren å løse problemet raskt og effektivt.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for kvalifisert rørleggerhjelp i Årdalstangen og omegn

Trenger du en rørlegger i Årdalstangen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Vi er her for å koble deg med kvalifiserte, lokale rørleggere som er klare til å hjelpe.

Du kan komme i kontakt med oss via kontaktskjemaet på nettsiden vår, eller ved å ringe oss direkte. Vi er her for å hjelpe, uansett hva ditt rørleggerbehov er.

Vi vet hvor viktig det er å ha en pålitelig rørlegger, og vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til innbyggerne i Årdalstangen. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon, eller for å komme i kontakt med en rørlegger.

Du skal være trygg på at du får tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men også i andre nærliggende steder som Hommersåk, Helleland og Vigrestad!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.